Makeupfan

Makeupfan

Miért NE vásárolj hamis sminkterméket?!

2017. április 12. - makeupfan

maxresdefault

Úgy érzem ezt nem lehet elégszer elmondani, hogy miért nem éri meg hamis sminktermékeket vásárolni. Rengeteg helyen futok bele ilyen hirdetésekbe facebookon, de a leghiresebb online shopokról, Aliexpress és Ebay-es társairól nem is beszélve, ami azt jelenti, hogy még mindig rengetegen vásárolják, van rá kereslet... De kinek is éri meg?!

Azt hiszem a legfontosabb érv ellene az, hogy egész egyszerűen nem tudod hogy mit kensz az arcodra, a szádra, ami utána pedig a szervezetedbe kerül... Ugyanis amit a hamisitványon látsz összetevőket, az bizony az eredeti termékben van, igy el nem lehet képzelni, hogy mi kerül bele. Találtak már arzént, coli baktériumot, sőt patkányürüléket is...pfúúúj..khhm igen..

A gyártási körülmények: Nem ellenőrzött körülmények között gyártják a kamu termékeket, egyszóval higiénia nuku.

28C6CC4C00000578-0-image-a-27 1431901925567

Ezekből pedig következnek az allergiás reakciók: szemgyulladás, bőrirritáció, betegségek és még sorolhatnám... Ide most képet nem mellékelek, de rá tudtok keresni..

Akkor a kérdés: Mindez megéri? Csak mert most menők a Kylie "szájkencék" meg paletták, attól még nem leszel te is az, ha megveszel egy kamut,sőt...

kylie-says-fake-01-1477667757

Ha tetszik az a rúzs, paletta, stb.. és nem szeretnél/tudsz annyit költeni rá, akkor keress egy alacsonyabb árkategóriás terméket, ami ugyanolyan, hiszen minden high end márkás darabnak van pontos hasonmása, csak utána kell nézni. ;)

 4a18a1a70a03e64ea098c1d17bbb5ee4

Viszont ha eredeti, minőségi terméket szeretnél vásárolni, akkor csak a márkaboltban, vagy pedig megbizható online shopokban vásárolj, ha mástól vennéd meg, pl. facebook eladós csoportok, akkor kérd meg, hogy mutasson róla számlát, igy talán elkerülhető, hogy átverjenek. Ami túl olcsó, az bizony legtöbb esetben csak hamisitvány...

A mai bejegyzés megirásához ez a poszt adott ihletet: ITT Érdemes elolvasni.

A képek forrása a Google.

Várnám a Ti véleményeiteket erről a témáról, és ha már egy embernek sikerült felnyitnom a szemét, akkor ez az irás már megérte.

Legyen szép napotok!

Puszii!

A bejegyzés trackback címe:

https://makeupfan.blog.hu/api/trackback/id/tr7912418161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása