Makeupfan

Makeupfan

NYX Favourites | Lippies

2017. április 27. - makeupfan

nyx favourites

 Biztosan hozzátok is eljutott már a hir, hogy a NYX második üzlete május 12-én nyilik a Westend bevásárlóközpontban. Személy szerint örülök neki, hiszen ott sűrűbben fordulok meg, mint az Allee-ban, igy valószinűleg mégtöbb szépséges NYX termék tulajdonosa leszek. :D 
A mai bejegyzés során megmutatom Nektek az eddigi kedvenceimet a márkától, méghozzá ahogy a cimből is kiderült, szájra való termékekről lesz szó, swatchokkal együtt.nyx lipgloss

Régi nagy kedvenceim a Butter Gloss szájfények. Negy vagyok oda a szájfényekért, viszont őket kellemes viselni, az illatuk isteni. Kevésbé tartósak, de ezt nem is várom el tőlük. A Soft Matte Lip Cream mondhatni a most népszerű Liquid Lipstick elődje, hiszen szájfényszerű, krémes állaga van, könnyű felkenni, és ami a legjobb, brutálisan pigmentáltak. Kevésbé tartósak, hiszen nem tapadnak meg annyira az ajkakon, de ettől még kellemes viselni, imádom őket.

nyx lipgloss swatch

 A Swatchok balról jobbra: Butter Gloss:Strawberry Parfait, Raspberry Tart
                                       Soft Matte Lip Cream: Stockholm, Monte Carlo, Copenhagen

nyx liplingerie

Folytatom a sort a Lip Lingerie-vel, amint megláttam a swatchokat róluk, oda voltam értük, kifejezetten az Embellishment szinért. Tavaly nyáron be is szereztem plusz két szin társaságában. Azóta is nagy kedvenceim, hiszen szuper krémesek, könnyen felkenhetőek, pigmentáltak, extra tartósak, egyenletesen kopnak. 

nyx liplingeries swatch

Swatchok: Corset, Embellishment, Teddy.

Szájra való termékek terén a NYX abszolút jó választás, ár - érték arányban nekem tökéletes. 

Biztosan ellátogatok 12-én az üzletbe, ha van kedved velem tartani, akkor irj a makeupfanblog@yahoo.com email cimre! ;)

Nektek van kedvenc NYX terméketek?
Ti kipróbáltátok már ezeket a termékeket?

Puszii, Ivett

 

A bejegyzés trackback címe:

https://makeupfan.blog.hu/api/trackback/id/tr2412458335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása