Makeupfan

Makeupfan

Kitchen Time #2 | Csodás csokis muffin

2014. március 16. - makeupfan
A sorozatot ismét egy desszerttel folytatnám-nem tehetek róla, szeretem a finomságokat- remélem nem bánjátok. Amikor ismerősök jönnek hozzánk, vagy épp fordítva, akkor szívesen készítek mondjuk muffint, mert ugyebár hamar kész van, istenien néz ki, és rengeteg változatban el lehet készíteni.
Utoljára egy extrán csokis változatot választottam, a végeredmény pedig ez lett:


Elkészítése:

Hozzávalók:
-5 dkg hagyományos kakaópor
-5 dkg tört étcsoki
-15 dkg liszt
-2 tojás
-15 dkg vaj
-15 dkg cukor (én itt barna cukrot használtam épp)
-3 ek. baracklekvár
-fél csomag sütőpor

Az elkészítése roppant egyszerű, így még szerintem elrontani sem lehet!
A hozzávalókat összekeverjük egy tálkában, majd muffin formákba (a papír háromnegyedéig) adagoljuk egy kisebb kanál segítségével. Nem kell megijedni, hogy egy viszonylag masszívabb,sűrűbb állagú tésztát kapunk, nem lesz vele gond.
Előmelegített sütőben, 170 fokon körülbelül 20-25 percig sütjük.

Egy tanácsot adnék: a tálkában maradt maradék tészta ugyan nagyon fincsi, de ne legyetek túl mohók,mert megüli a gyomrotokat! Tapasztalat...:D

Remélem ti is kedvet kaptatok az elkészítéséhez, én tényleg csak ajánlani tudom!

Szeretitek a muffint? :)
Melyik a kedvenc variációtok? :)

Puszii, Ivett



Moyra Holographic Nr.251 Teszt

Már rég jelentkeztem körmös poszttal sajnos, pedig lenne mit mutatnom, de sajnos a körmeim nem szeretnének együtt működni velem, és sorban törnek le..:S Viszont most mondhatni elfogadható állapotban vannak, ezért kattintottam is gyorsan párat az egyik lakk újdonságomról. Ha kíváncsiak vagytok rá,akkor olvassatok tovább ;)

A címből már kiderült, hogy a Moyra legújabb Holographic kollekciójából fogok egyet bemutatni. Összesen 6 árnyalatban érhetőek el, lást ITT, és igen nagy fejtörést okozott, hogy melyiket is válasszam, mert szívem szerint az összeset megvásároltam volna, de tekintetbe véve a körömlakkjaim számát, úgy gondoltam, hogy elég lesz egy is..
A márkát én személy szerint kedvelem, különleges árnyalatokat lehet találni köztük, és ár-érték arányban is megfelelő, nekem még csak pozitív tapasztalataim voltak vele.
De térjünk is rá a mai poszt főszereplőjére:


Szóval elég nehezen, de a 251-es számra hallgató, holo csodát választottam, és Ági segítségével került a tulajdonomban, innen is köszönöm! : )

A külső a már megszokott Moyra design, semmi csicsa, az üvegen matricán jelenik meg ezüst színnel a márka neve, hátul pedig szintén matricán találjuk a sorszámát, a megnevezését-gyorsan száradó tartós körömlakk-az összetevőket, a vonalkódot, és hogy összesen 12 ml lakk lapul az üvegcsében.
Az ezüst színű kupakon szintén matricával jelzik, hogy bizony egy holo lakk akadt a kezünkbe :)

Az ecsete már évek óta nem változott, ugyanaz a közepesen vastag, a vége egyenesre vágott. Nekem nem okozott még eddig gondot egy lakknál sem, szépen fel lehet vele vinni a lakkot.


Na de lássuk mi rejtőzik az üvegben. Kellő fény hatására ez a látvány fogad: Ezüst alapban, a szivárvány minden színében pompázó mikro csillámokkal felturbózott csoda, ami ezután méltán viseli a holo címet. 
Az üvegen keresztül gyönyörűséges, na de hogyan mutat a körmökön?

Lássuk:


Csodás ezüstös színe van, nekem ez is tetszik nagyon, de azért lekaptam akkor is,mikor kellő napfény éri, és megmutatja, hogy milyen is valójában:


Gyönyörű, nem igaz? :)


Két közepes rétegben használtam, a száradási is egész gyors, így nem lehet rá panaszom. Amit az üvegben látunk, az egy az egyben visszaköszön a körmökön is, ezért teljesen meg vagyok vele elégedve.

Nem utolsó sorban az ára is igen kedvező, hiszen az efféle lakkokért sokszor a többszörösét kérik.

Ára: 590 FT

Megtaláljátok a fodrászkellékes boltokban, vagy ha a közeletekben nem találjátok sehol, akkor a Moyra shopban is megtudjátok venni.

Nektek hogy tetszik?
Kedvelitek a holo lakkokat?

Puszii, Ivett 





Szemrevaló újdonságok a Rimmel-től!




Sziasztok!
 Ma néhány újdonságot szeretnék Nektek bemutatni, mégpedig az egyik kedvenc drogériás márkámtól, a Rimmeltől, aminek mint már tudjuk, Kate Moss a nagykövete.

Ha arra gondolsz, hogy kedvenc dekor márkád már nem tud többet tenni a “wow” hatású szemfestésért, akkor nagyot tévedsz! A Rimmel válasza:  Glam’Eyes HD szemhéjpúder!
Ez a szuper Rimmel termék most valami különlegessel rukkolt elő, a GLAM’EYES HD paletta színeihez hozzáadott egy plusz árnyalatot, így már 5 szín áll a rendelkezésedre, hogy megalkosd extra intenzív szemfestésed! Több szín, nagyobb variációs lehetőség, a lélegzetelállító sminkért. 

Glam’Eyes HD szemhéjpúder paletták új szintre emelik, amit a sminkről eddig gondoltunk, eljött a káprázatos, intenzív színek ideje. A púderes-krémes kettős jellegű termék használható szárazon és nedvesen is, attól függően, milyen hatásra vágyunk. Bármilyen alkalomhoz illő, hosszantartó, csomósodásmentes sminket készíthetünk vele, garantált a lenyűgözően selymes végeredmény!




Paletta árnyalatok:
#021 Golden Eye,
#022 Brixton Brown, 
#024 Pinkadilly Circus, 
#025 Victoria's Purple,  

Javasolt fogyasztói ár: 2099.-Ft








Legyél te is az új rock generáció tagja! Tedd magadévá a 80-as évek vagány, vibráló punk stílusát, varázsolj magadnak sűrű, gyönyörűen ívelt pillákat! Bemutatjuk a Rimmel első szempillaspirálját, amivel hatalmas, játékbaba szemeket festhetsz már egyetlen réteg felvitelével is, a ScandalEyes Rockin’ Curves szempillaspirált. Mondj végleg búcsút az uncsi pilláknak! Felejtsd el a hosszú haj őrületet, most a hatalmas szempillák ideje jött el!

A ScandalEyes Rockin’ Curves szempillaspirál különlegesen kiképzett, megtört, szív formájú keféje tökéletes eszköz a nagy, ívelt pillák megformázásához. A nagy körültekintéssel megtervezett applikátor megemeli és íveli a pillákat, vékony hegye eléri a szemzugban lévő apró szálakat is, míg vastag, középső része elképesztően dús és göndör pillákat eredményez. A kívánt hatás már egyetlen réteg felvitelével elérhető. És mindezt csomósodás nélkül!

Készülj fel vad, rock érzést keltő, élénk és lüktető fekete színre. A spirál ultra intenzív pigmentjei drámai, erős megjelenést biztosítanak, a botrányosan figyelemfelkeltő hatás nem marad el!


Javasolt fogyasztói ár: 1999.-Ft

Nos, hogy tetszenek Nektek ezek az újdonságok?
Kipróbálnátok őket? :)

Puszii, Ivett


Egy kis személyes | Ismerjük meg egymást!

Pár napja láttam az első ilyen jellegű bejegyzést, de mára szinte már lavinaként söpört végig a blogszférában-na nem azért írom ezt, félre ne értsétek,mintha zavarna, ugyanis személy szerint kedvelem az efféle személyesebb bejegyzéseket olvasni,ezért nagyon jó ötletnek tartom ezt a kezdeményezést.
Igazán jól esett, hogy három bloggerina társam is gondolt rám, és engem is meginvitáltak erre a játékra, még egyszer köszönöm Nektek, Nikkii, Fanni, és Betti! : )

A feladat a következő:

-Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
-Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
-Pécézz ki hét embert, nevezd meg, és linkeld be őket a blogodba.
-Értesítsd őket a kipécézésről hozzászólásban a blogukon.

1.Van néhány függőségem, egyrészt nem tudok kávé nélkül létezni, reggel felkelés után egyből a kávés pohár után nyúlok.Az erős, úgymond fekete kávét nem szeretem, inkább a kávékülönlegességekért vagyok oda, de nagyon. A másik gyengém az édességek, nagyon édesszájú vagyok, próbáltam már leszokni róla, vagy minimalizálni legalább egy picit, de eddig nem jártam sok sikerrel. Viszont baromi nagy szerencsém van, hogy ez az alakomon nem látszik...


2. Kiskoromban divattervező szerettem volna lenni,majd később ügyvéd, de ezek közül egyik sem valósult meg, és ma már egyik se lennék. Egy ideje viszont elhatároztam,hogy profi sminkes szeretnék lenni, és nagyon remélem, hogy egyszer valóra válik..:)


3.A kedvenc színem a rózsaszín, és többek közt a ruhatáramban is eléggé jelen van ez a szín, de most már próbálok nem elcsábulni  rá, és inkább más színeket becsempészni a gardróbomba.


4.Szeretek mozogni, viszont sajnos nem sportolok állandó jelleggel semmit. Vannak időszakok,mikor eljárok futni, vagy neki állok itthon videókra edzeni, de a nagy elhatározás és lelkesedés egy idő után valamiért elmúlik...



5. Imádom az otthonomat rendezgetni, feldobni, legyen az akár egy apró dísz, egy kép a falon, vagy akár egy új ágyneműhuzat. Nagyon törekszek arra, hogy minél hangulatosabb, és otthonosabb legyen az összkép.


6.A különféle cukiságokkal meg lehet venni engem nagyon is,legyen az akár egy muffinos ajakápoló, vagy fagyis körömlakk..


7. Nagyon könnyen zavarba hozható személyiség vagyok, és ezt a tulajdonságomat ki nem állhatom. :D

Most ezek a dolgok jutottak eszembe rólam, jók ezek a bejegyzések,mert egy picit önismereti tréning is egyben szerintem.

Akiket pedig játékra invitálnék:
Beauty L'amour
Bikira blog
Divat,szépség,és a többi
Mannakörmök.
Mdollas Nails
Lora in Nailwonderland
Wish for beauty

Csajok, várom a ti posztjaitokat is!

Szép estét!

Puszii,Ivett






Heti képgyűjtemény

Sziasztok! A hétvégén csodás idő volt errefelé,sőt még ma is 20 fok fölé ment a hőmérő higanyszála, úgyhogy én nem is panaszkodok az időjárásra. Olyan jó látni, ahogy az emberek kimozdultak a szabadba, akár egy kis sétára, vagy éppen egy biciklitúrára. A madarak csicseregnek, a fák rügyeznek, és mindig egy picivel többet élvezhetjük a napfényt, mert a nappalok lassacskán hosszabbodnak. Szerintem már kiderült ebből a pár mondatból, hogy mennyire is imádom ezt az időszakot, és élvezem is minden percét! :) Remélem ti is így éreztek, mint én, és rengeteg energiával kezdjük ezt az új hetet!
Mint mindig, most is készültem néhány inspirációs képpel is:

Annyira hangulatos ez a kép...:)

Fincsi reggeli. Pont tegnap ettem amerikai palacsintát, csak én nutellával és banánnal tálaltam. :) 

Álomszoba. Bár nem igazán az én stílusom, de mégis megfogott.

Egy igazán csajos outfit. Nagyon bejön. Bár így első ránézésre a cipellők nem tűnnek annyira kényelmesnek :D

Valami szépséges ez a rúzs..*.*

Ismét egy virágos manikűrt hoztam, így tavasszal nagyon rákattantam. De most mondjátok azt, hogy nem szép..!

Heti cukiság! :)

Heti bölcsesség!

Az ékszerek..*.* Na de a manikűrt is megemlíteném, szépséges!

Egy másik outfit.

Ezekkel a gardrób szobás képekkel nem tudok betelni! És persze irigykedek nagyon arra, akinek ez a tulajdonában van! :D

Heti sminkötlet: Minimális, bronzos szemsmink, és cukorkaszínű ajkak..love.

Heti frizuratipp:Mesés hajkorona, szó szerint! Az efféle hajdíszekért nem rajongok, de itt kifejezetten tetszik!

Heti DIY ötlet: Egy egyszerű füzetet is fel lehet turbózni ezzel a megoldással. Nekem nagyon bejön, bár nem hinném, hogy lenne hozzá türelmem.

A végére pedig egy muffin csodát hoztam nektek!

Szép hetet kívánok Nektek, csajok! :)

Puszii, Ivett














süti beállítások módosítása