Makeupfan

Makeupfan

Amikor előkerül a harmadik személy-Megcsalás Hogyan tovább??

2014. október 01. - makeupfan

Nos, azt sem tudom, hogy hol kezdjem, annyi minden kavarog a fejemben evvel kapcsolatban. Úgy vettem észre, hogy a mai világban valahogy népbetegség ez, és annyira megszokott dolog a megcsalás. Ezért már úgy gondolom, hogy sajnos mindenki, vagy nagyon sokan átélték azt az időszakot,mikor abban a személyben kell csalódnod, akit annyira is szeretsz. Mikor magadat hibáztatod az egész dologért, egy világ dől össze benned, és fogalmad sincs hogyan tovább. Na de inkább kezdem az elejéről.

Mikor egy teljesen átlagos napon,mikor úgy gondoltad, hogy semmi különös nem fog történni veled, megpillantottad őt. Szerelem volt első látásra. Majd szép lassan a pillantásból barátság lett, majd minden olyan szépen alakult, hogy lassan a rózsaszín köd miatt nem láttál és nem hallottál semmit, csak ő érdekelt. Na bizony, szerelmes lettél. Amivel nincs is semmi gond, szép dolog az, ha a két fél egyformán szereti egymást, megbíznak egymásban, nincs titkolni valójuk a másik előtt, megértik egymást, és segítenek a másikban akármilyen probléma fordul is elő. Az elején minden olyan szép és jó, hogy szerintem mindenki azt hiszi, hogy megtalálta az igazit, az egész életét vele tervezi, vele fog megöregedni, és igazi happy end lesz. Csajok, nem gondoljátok, hogy túl sok romantikus filmet nézünk a tökéletes szerelemről?

Minden olyan jól megy egy darabig, lehet hogy hónapok telnek el, vagy évek, de a kapcsolat kezd meggyengülni. Már nem rajongjuk körül a párunkat, már nem kedveskedünk neki annyit,már nem kell újat főzni a konyhában,mert tudjuk mi a kedvence, és tudjuk mivel lehet neki kedveskedni. Ő is ismer minket, nem kell már meghódítani minden nap, és új arcunkat mutatni neki,mert már mindet ismeri. Egy idő után unalmassá válnak a dolgok, de ezt nem veszitek észre, minden megy ugyanúgy tovább,ti boldogok vagytok így is, és nem gondoltok arra, hogy ezzel valami elkezdődött...

A pasik vágynak az újra, az újabbra, és ha már nem elégedettek azzal,ami van, akkor el kezdenek más préda után nézni. Igazából nem azzal van a gond, hogyha nem működik már a kapcsolat úgy, ahogy szeretnék, akkor inkább a szakítást választják,mert ezzel fair módon oldják meg a dolgot, még ha ezzel is összetörik millió darabokra a szívünket.

De ezek a hímegyedek messze nem erről híresek. Szeretnek több vasat tartani a tűzben. Itt jön szóba a megcsalás. Persze ennek több fajtája van. Amikor

A bejegyzés trackback címe:

https://makeupfan.blog.hu/api/trackback/id/tr9012388551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása