Makeupfan

Makeupfan

Maybelline Super Stay 14 hours lipstick- teszt

2013. február 10. - makeupfan
Maybelline Super stay 14 hours lipstick
a teljes kollekció(itt nálunk ha jól emlékszem talán 8 szín volt belőle)

Ma bemutatom nektek a Maybelline egyik új rúzsát, ami itt kint Németországban nemrég jelent meg, nem tudom hogy Magyarországon kapható-e már. Még múlt héten vettem, azóta néhányszor használtam is, és gondoltam, hogy most már megosztom veletek a véleményem ezzel kapcsolatban.

Maybelline Super Stay 14 hours lipstick-
 160 Infinitely Fuchsia





Csomagolás:egyszerű külső, semmi csicsa, egyszerű műanyag.A kupak jól záródik, és a rúzs teljesen visszatekerhető, ami jó pont, mivel nem kell félni hogy a kupak nyomot hagy rajta. A csomagoláson látszik a termék színe, és az alján van fel tüntetve a termék száma és fantázianeve.




A színe vad, élénk, fukszia szín,és eléggé pigmentált.Az illata picit erős, nekem leginkább olyan gyümölcsös, de engem nem zavart.
Bevallom régebben nem mertem ilyen vad-merész színeket használni, mert féltem hogy csúnyán kopik, és akkor 5 percenként a tükrömet keresgéltem volna csak a táskámban, hogy meg nézzem mi is a helyzet a rúzsommal...DE ennél nem kell félni, mert szépen, egyenletesen kopik, ami számomra nagyon tetszik. A 14 órás hatás azért szerintem kicsit túlzás de nekem elég jól bírta olyan 6-7 óra hosszát.Szépen,egyenletesen felvihető a szín,a rúzs állaga elég krémes,és igencsak rátapad a számra, viszont nem nehezíti el,mintha nem is viselnék semmit. Az evés-ivást is jól bírta, nem kopott le sehol, maximum egy kicsit halványodott a színe, de nem észrevehetően. A számat nem szárította,ami nálam igen nagy szó,mert hamar kiszárad a szám sajnos.Igaz nem is éreztem hogy hidratálta volna, de ez nem olyan lényeges. Sminklemosó kendővel könnyedén el tudtam távolítani több óra használat után.
Ára :10 euró

Összességében én meg vagyok elégedve ezzel a termékkel, úgy érzem hogy sokszor fogom használni. Bevallom először sajnáltam rá a pénz, mert én nem szoktam ennyit költeni a sminktermékekre, inkább az olcsóbb kategóriás termékeket veszem meg. De most már nagyon örülök hogy megvettem, mert szerintem megéri az árát!Nekem bevált! 
Érdemes a többi színt is meglesni, mert én is fél órát álltam az állvány előtt mielőtt dönteni tudtam..gyönyörű színek vannak belőle! :)

(azért még zárójelben elmondanám, hogy mikor nézegettem a boltban a színeket, a kézfejemen próbáltam ki őket.Utána többszöri kézmosás, és még fürdés után is látszódott a rúzs..szóval ez is eléggé meggyőző volt számomra! :)

És így a végére jöjjön egy kép: a mai sminkem, ezzel a csodás rúzzsal:


Nektek hogy tetszik? Mit gondoltok róla?

Puszii, Ivett


Heti vásárolgatás eredménye

A héten a Rossmannban rengeteg dolog akciós volt. Szinte minden amit kinéztem, vagy amugy is meg akartam vásárolni, tehát adott volt hogy egy picit bevásároljak : )


Bebe young care quick and clear washgel and augen make-up entferner: arctisztító és smink eltávolító egyben. Nagyon kiváncsi vagyok rá, remélem nem csalódok benne: )
Gliss Kur Hair repair hajspray: Régebben használtam már a hozzá való samponnal és balzsammal együtt. Akkor nekem nagyon bevált, most kipróbálom magában is. Szeretem mert nem kell kiöblíteni,és az illata is nagyon jó.
Nivea krémtusfürdők.supreme touch és diamond touch:Nagyon szeretem ezeket a krémtusfürdőket, az egyik újdonság de a diamond touch-ot már használtam. Az illatuk nagyon kellemes. A dove krémtusfürdőmet(amit inkább télen szeretek használni) cserélem le rájuk.
Rival de Loop peel-off maske: Őt már próbáltam, nekem bevált, tesztet is írtam róla ITT megleshetitek, ha még nem olvastátok.
Schaebens Schoko Maske: Őt még nem próbáltam, de a csokoládét imádom,úgyhogy szerintem ez is tetszeni fog. :)

Benéztem az 1 Euro-s boltba is, most nem találtam túl sok újdonságot. 

Fülbevalók: 1 euróért 1 pár is elég lett volna, de rögtön 3-at is kaptam, ez azért jó, ha elhagyom a párját, ami nálam általában előfordul, akkor van utánpótlás:D De úgy gondoltam, hogy az egyik pár megy a nyereményjátékba, így már csak 2 marad:D
Rúzs formájú toll: amikor meg láttam, akkor mondtam hogy ez KELL :D Egyszerűen imádnivaló kis tollacska: )

Nos a múlt héten ezeket szereztem be. Amint látjátok sminktermékeket nem vásároltam, mert nem találtam semmi hűű ez kell terméket, másrészt pedig várom az essence újdonságait, és a trendkiadásokat(snow jam, hugs and kisses), majd azokból szeretnék bevásárolni, addig meg gyűjtögetem rájuk a pénzt :D

Múlt héten mondjuk vásároltam egy rúzst, a Maybelline újdonságát, már azóta többször is teszteltem, és a mai nap folyamán be is szeretném nektek mutatni. : )

Nos, ti használtátok már valamelyik terméket? Van amelyikre esetleg kíváncsiak vagytok?
 Ti mi jót vásárolgattatok a héten?

Kellemes vasárnapi délutánt kívánok nektek csajszik! :)

Puszii, Ivett

Fukszia lakkok-összehasonlítás

Ma bemutatok néhány lakkot, Katy kérésére összehasonlítottam a fukszia lakkjaimat.Bár én ezeket inkább pinknek nevezem. A körömlakkokat margarétára festettem, 2 réteget használtam mindegyiknél. Nem is húzom tovább a szót, jöjjenek a képek:


2 rétegben


Most lássuk őket egyenként, mindegyiket néhány szóval jellemeztem, igazából ami elsőnek eszembe jutott róluk:



Essence Colour and go 09 Ultimate pink.: Talán ez volt az első merész, vad színű lakkom. Ez már a második üveg, amit használok belőle. Még a régi üvegcsében van,azt hiszem akkor vettem pont mikor lecserélték az üvegüket ezeknek a lakkoknak. Én imádom, egy rétegben is szépen fed. 



Oriflame very me neon Pink: Még tavaly vásároltam ezt a lakkot, ami elvileg Uv fényben világít.Eddig  egyszer próbáltam ki ,de a party-ban szerintem nem volt elég erős a neon, szóval akkor nem világított.Hamarosan kipróbálom az Uv lámpám alatt is közvetlen Uv fénynél, és ha valakit érdekel, akkor írok majd róla tesztet is.



Kallos cosmetics 202: Ez a lakk már szerintem több éves, és igen az alján van már. A kupakja nekem nem igazán jött be, kicsit kényelmetlen, és a másik negatívum amit tapasztaltam, hogy az ecsete elég rövid, mikor már a felénél volt a lakk benne, akkor is elég nehezen tudtam belemártani az ecsetet, most meg már szinte lehetetlen.



Technik Party Brights: Ezt a márkájú lakkot- először itt kint az 1 Eurós boltban láttam, ma már 3 darabom is van belőle. Ezek mind limitált kiadású darabok, és ritkán találkozom velük a boltban. De mindegyik kiadás többfajta, és különleges lakkot rejt, és ki kell fogni őket időben, mert nagyon hamar elkapkodják őket. Ezt a színt még nem sokszor használtam, de annyit el tudok mondani róla hogy a fedése jó, és a tartóssága átlagos.


Catrice 850 Aretha's R.E.S.P.I.N.K: A tavaly megújult lakkok piacra dobása idején vettem meg ezt a szépséget. Az új ecset nekem bejött, szépen lehet vele dolgozni. Nyáron sokat használtam, igazán szép színe van, és a tartóssága is igazán jó.

Nos, így összegzésképpen elmondanám, hogy nem is gondoltam, és nem is vettem észre hogy ennek az 5 körömlakknak ennyire szinte egyforma színe van. A kedvencem belőlük az essence és a catrice pink színek. : )

Nos, melyik szerintetek a  legszebb? Nektek megvan közülük valamelyik?

Puszii, Ivett


Mai smink, outfit

Az ilyen, és ehhez hasonló bejegyzés is régen volt már sajnos. Az oka az, hogy 3hónap szünet után újból  vissza mentem dolgozni, és a 4 órai kelés miatt reggel nem tudok képeket készíteni..:S Meg igazándiból mostanában egy sima egyszerű napi sminket készítek, a hajam általában feltűzöm. Szóval semmi extra.De azért igyekszem nem elhanyagolni ezeket a posztokat,ma délután kattintgattam is néhány képet, amit most meg is mutatok nektek:



A mai sminkem is az egyszerűbb kategóriába sorolható. Az essence cherry blossom girl quattro szemhéjfesték legvilágosabb színét használtam az egész szemhéjamon, és a mélyítővonalban elsatíroztam egy csokoládébarna színt. Ezek a képek már amint írtam délután készültek, a sminkemet kicsit megigazítottam, de kifelejtettem az arcpirosítót, ami lekopott már kissé.A képeken szinte nem is látszik belőle semmi.A számon egy szép rózsaszín essence szájfényt használtam. A hajamat felkötöttem copfba és befontam.Nagyon szeretem így hordani,mert egyszerű, de mutatós frizura szerintem. 

Használt termékek:

Outfit:


Telitalpú cipő: kínai
nadrág, felső, szőrmés mellény, karóra: Tally Weijl

A képek nem lettek a legjobbak, tudom, de nézzétek el nekem, igyekszem majd.


A közeljövőben várható posztok,bejegyzések: Katy kérésére fukszia körömlakkok összehasonlítása (nem felejtettem el: ), új Maybelline hosszantartó rúzs teszt, mostani vásárolgatások eredménye.
 És ezúton szeretném kérdezni tőletek hogy milyen posztokra lennétek kíváncsiak? : ) Irjátok meg nyugodtan!: )

Puszii, Ivett




Flormar körömlakkok

A múlt heti körömlakk gyűjteményem posztomban bemutattam a jelenlegi körömlakkjaimat, és kérdeztem hogy melyik lakkokra vagytok kiváncsiak. Fairyland kérésére bemutatom most ezt a két Flormar lakkot! : )


Először is a lakkok külsejéről: Ahogy látszik a képen is, elég érdekes, hosszúkás kupakja van, de szerintem nem zavaró, max a tárolásban,és rajta van a Flormar felirat is. Az ecsete nem is vékony de nem is vastag, így a kettő között, és  szépen lehet vele lakkozni.A hátoldalán található a neve, vagyis ha annak lehet nevezni, mert fantázia nevet nem kaptak(vagyis lehet hogy csak ezek nem).Az üvegcsében 10 ml körömlakk rejtőzik. 

Ez a két Flormar lakkom van jelenleg, még tavaly novemberben vettem, mikor otthon voltam Magyarban, betértem az  Aréna plázába ahol van egy hatalmas Flormar stand, rengeteg féle-fajta lakkal, elég nagy a választék,(sminktermékeket is árulnak, bár azokat nem nagyon néztem) én fél óráig nézelődtem, mert legszívesebben megvettem volna egyszerre vagy 10-et, de azért annyit nem akartam volna venni, így kiválasztottam ezt a kettőt.Mindkettő a Supershine kollekcióból való, és tele vannak mikrocsillámokkal!: ) Na de nézzük őket közelebbről is meg: 




1 rétegben

2 rétegben

Az első a Supershine Shine and hot perfect polish 04-es számra hallgató, arany mikrocsillámokkal rendelkező élénk, korall színű lakkocska. Látszik a képen is, hogy már 1 rétegben is szépen fed, de kettővel a tökéletes, és akkor a csillámok is jobban látszanak.




1 rétegben

2 rétegben

A második a Supershine Miracle colors U14-es névre hallgató piros körömlakk, szintén rengeteg arany mikrocsillámmal. A karácsonyi időszakban nagyon imádtam,de szívesen fogom hordani bármikor, mert egyszerűen gyönyörű! : ) Ennél a lakknál én szerintem jobban látszanak a csillámok.

A tartósságukról még nem beszéltem. Nos, én nem csalódtam bennük, 3-4 napig simán bírják, kopás nélkül, de lehet hogy még tovább is.(én eddig szoktam fent hagyni egy lakkot) Az áruk ehhez képest pedig elég jó, ha jól emlékszem az egyik 490, a másik 590 Ft-ba került, de azt hiszem az Arénában van akció is ha kettő 490 ft-osat veszel úgy olcsóbb.(Nálam ez ugye nem működött, de a csaj mondta hogy valamennyivel így is kevesebbel oda adja.) Budapesten több helyen is megtaláljátok a Flormar standokat, de most néztem hogy már Szegeden és Kecskeméten is megtalálhatóak! : )

Összességében elégedett vagyok velük, és mikor legközelebb megyek haza, tuti beszerzek még 1-et 2-őt: P Már ki is néztem a 392-es számú holo lakkot, remélem találok majd belőle! : )

Nektek van Flormar lakkotok, vagy sminkterméketek?

Puszii, Ivett








süti beállítások módosítása