Makeupfan

Makeupfan

Essence Colour&Go - 155 Red Ahead

2013. november 13. - makeupfan
A mai napra megint egy körömlakkot hoztam nektek, remélem nem bánjátok. A Primőr találkozón kapott essence csomagocskában lapult egy másik társával együtt ez a lakk,és bevallom első ránézésre nem igazán hozott lázba. Ez az a szín, amit magamtól sosem emeltem volna le a polcról,és abszolút nem vettem volna meg,mert ezek a színek valahogy eddig nem hoztak lázba. DE! Sikerült pozitívan csalódnom, szerintem érdemes lesz tovább menni, és meglesni a képeket is!

Szóval a mai bejegyzés fő alanya:

Az őszi szortiment frissítés új darabja ez, a colour & go körömlakkok immár állandó tagja. A külsejéről már nem is szeretnék nagyon mesélni,hiszen úgy gondolom mindenki találkozott vele személyesen is.
Az ecsete amit kiemelnék viszont, nagyon eltalálták,  egy-két húzással beteríti az egész körmöt, és a körömágybőrnél is szépen lehet vele a lakkot felkenni.

A hátulján megtaláltam a számát és a fantázia nevét is,ami igen érdekes számomra: 155 Red Ahead.

Első látásra nekem egy egyszerű fekete színnek tűnt, majd mikor megnéztem alaposabban,akkor láttam, hogy mennyire is csalóka egy lakkról van szó.

Az első rétegben előtűnik egy pici bordó szín,ami később abszolút eltűnik,majd a második rétegnél megkapjuk azt a csodás színt,ami üvegen keresztül is alig észrevehető:

Napsütésben *.*


Leginkább az étcsokoládé barna színt tudnám rá mondani, nem is gondoltam volna, de nekem nagyon tetszik! A finishe pedig ennyire fényes, a képeken bizony fedőlakk nélkül látható!

Önmagában is jól mutat,viszont picit feldobtam a gyűrűsujjam egy kis csillámmal,a kedvenc Flormar 392-es holo csodával:

Összességében el kell hogy mondjam, hogy szinte egyből a kedvencemmé nőtte ki magát ez a lakk, most is pont ezt viselem, és naponta többször ránézek, gyönyörködök benne! 

Úgy gondolom, hogy az őszi-téli időszakra egy must have darab, vagyis számomra biztosan, és sokszor fogom még elővenni a közeljövőben!

Ára: 1.45 Euró / 499 Ft 

Megjegyzés: A terméket tesztelésre kaptam, de ez mint mindig, most sem befolyásolta a véleményemet, csak is az őszinte tapasztalatomat írtam le!

Nektek hogy tetszik?
Milyen színeket használtok a legszívesebben az őszi-téli időszakban? 

Puszii, Ivett





Essence Superheores nail polish- 01 Fantastic Girl

Már egy ideje megszerettem volna nektek mutatni ezt a mesés lakkot, de az időjárás eddig közbeszólt, mivel mikor kipróbáltam legelőször,akkor a borongós,szürke nappali idő miatt sehogy sem sikerül vállalható képeket készíteni erről a manikűrről. Aztán nem adtam fel, múlt hétvégén megint megpróbáltam, ezúttal néha elő lehetett még a napocskát is csalogatni, így sikerül rendes képeket is készítenem. :)

 Nagyon vártam ezt az essence trend kiadást, bár élőben kevesebb dolog fogott meg belőle annyira,hogy a kosaramban is landoljon, mint a képek láttán, de így legalább a pénztárcámmal sikerült jó viszonyban maradnom :D
Amit viszont mindenképpen be akartam szerezni belőle, és ezért képes voltam egy héten keresztül minden nap belesni a Rossmannba, az nem más mint ez a thermo lakk:
Az üvege egyszerű hengeres,fekete kupakkal, amin egy matrica jelzi, hogy egy színváltós lakkal van dolgunk.A hátulján lévő matricán pedig többet között megtaláljuk a számát és a fantázia nevét is: 01 Fantastic Girl
Összesen 8 ml lakk rejtőzik az üvegben, azért ez sem olyan kevés mennyiség, el leszek vele egy darabig. :)

Az ecsete közepesen vastag,és a vége egyenesre vágott, különösebb gondot nem okozott a használata.

Megmondom őszintén, hogy az első réteget felkenve igen megijedtem, mert elég halovány volt az eredmény, de kettőnél már sokkal jobb volt a helyzet, majdnem tökéletes volt. Viszont a körömvégek picit átlátszódtak, így itt elkélt a harmadik réteg is. Ha nem száradt volna meg extra gyorsan az összes réteg,akkor ebből a szempontból picit mérges lennék rá, viszont így egész jó viszonyban lettünk :)

Napsütésben *.*

Felkenés után ezzel a színnel találkozunk.

ombre hatás,imádom!


Majd ha hideg éri-ebben az esetben én jéggel segítettem rá-akkor rögtön átvált lilára

Az utolsó két kép időrendi sorrendben fordítva van, de így olyan jól látszik az átmenet a két szín között szerintem.

Tudom, hogy sajnos Magyarországon nem lesz elérhető ez a kiadás, és nem a szíveteket akartam ezzel a poszttal fájdítani, hanem ha esetleg lesz rá lehetőségetek beszerezni, akkor én mindenképpen ajánlom!

Ára: 1.95 Euró

Összességében nagyon örülök, hogy sikerült megszereznem ezt a lakkot, hiszen ilyen jó árban sehol sem találunk ilyet, a minősége is igen jó, és nem utolsó sorban nagyon jó mókának találom ezt a színváltós megoldást, mindig a körmömet lesem,mikor milyen színe van :)

Nektek hogy tetszik?
Ti kedvelitek a thermo lakkokat?

Puszii, Ivett




Heti képgyűjtemény

Sziasztok! Újabb hétfő,újabb lehetőségek..Elhatároztam, hogy a mai naptól fogva picit változtatok a mindennapi szokásaimon,teendőimen. Minden időmet beosztom, amennyire tudom, hogy ne legyenek olyan utólag visszagondolt semmittevős napjaim,amikor hasznosabb dolgokkal is eltölthettem volna. Igen, tudom ezt hívják lustaságnak..:D De ennek vége,helyette több időt szeretnék többet között tanulásra szánni,mert ez nagyon fontos dolog most számomra. Ötleteket szívesen várok, ti hogyan sajátítottátok el legjobban a német nyelvet,leginkább otthon,egyedül, ahol a magad ura vagy. :)
Na de először is nézzük meg a hétre szánt inspirációs képeket:

Helló hétfő! Én már vártalak ;) Egy fincsi kávé, egy croissant és mindjárt jól indul a napom. Ti is szeretitek a kávét? :)

Ezt nevezem én gyűjteménynek! *.* Közeben tátott szájjal nézem a képet, és irigykedek arra,akinek a tulajdonában van mindez...:D

Ezt sosem szabad elfelejteni ám ;)

Ti is szoktatok ilyen csajos programokat csinálni a barátnőitekkel? :)

Kötött pulcsi alá ing. Jöhet? Én még barátkozok vele,de minél jobban tetszik.

Mindig meg tudok lepődni magamon,most is sikerült. Barna csillogós lakk, ide vele!

Bár itt már hideg lenne ez az őszi outfit, de számomra tökéletes,ezért nem hagyhatta ki.

Ide vele,az összeset! *.*

Heti sminkötlet: Mostanában csak szájhangsúlyos sminkek voltak leginkább, most viszont egy picit váltottam. Nekem bejön,nektek? 

Heti frizuratipp: Nagyon mutatós, hétköznapi,rohangálós időkre perfekt!

Heti DIY ötlet: Szerintem szinte mindannyian oda vagyunk ezekért a nyakláncokért. Itt egy tipp az elkészítéséhez, a kreatív emberkéknek ajánlom elsősorban, én például nem állnék neki, mert nem tudom mi sülne ki belőle :D

Heti édességadag,nyam-nyam!


+1 Cukifiú: Most lőttem ezt a képet nektek,és már megyek is vissza az ágyba hozzá,nem is váratom tovább...
Na jóó, ha tényleg az ágyamban találnám akkor sosem kelnék fel onnan az tuti...:D

Szép hetet nektek!

Puszii, Ivett



süti beállítások módosítása