Makeupfan

Makeupfan

Mai köröm: türkizkék feldobva csíkokkal és csillámmal

2013. február 03. - makeupfan




Nagyon rég használtam már ezt a türkizkék lakkot, de ma a kezembe került szerencsére! Ez egy igazi tavaszi szín, és én már személy szerint nagyon várom hogy tavasz legyen! Önmagában is csodás ez a lakk, de én most feldobtam egy kis csillogással és csíkokkal! : )

Használt lakkok: Essence Multi Dimenzion 73 Replay, Essence Crazy Good Times 06 Glitterastic, Rival De Loop Young Brilliant Nails 05 Coconut milk, BYS Matte Mint Green.

Ezzel a manikűrrel jelentkeztem a Dorothy-style blogján található nyereményjátékra, ami a facebookon zajlik, ha szeretnétek rám szavazni akkor ITT megtehetitek.

Nektek hogy tetszik?

Puszii, Ivett




Szezámmagos csirke recept

Tegnapi alkotásomat mutatom ma be nektek, ami nem más mint a kinai gyorséttermekből is ismert szezámmagos csirke! Most elárulom nektek, hogy imádok sütni, főzni és kipróbálni új recepteket. Leírom én hogyan készítettem el, és ha kedvet kaptatok hozzá, akkor ti is meg tudjátok csinálni ezt az egyébként gyorsan elkészíthető, laktató, finom ételt! :)

Hozzávalók:

-0,5 kg csirkemell
-olaj
A bundához:
-6 ek liszt
-3 ek étkezési keményítő
-1 ek olaj
-1 tojás
-csipet só
-pici víz
-1,5 kk sütőpor
A mázhoz:
-ketchup
-méz
-3-4 ek szezámmag
-chili(erős pista) ez nem fontos, én például kihagytam belőle

Elkészítés:

A csirkemellet csíkokra vágjuk. A bundához a hozzávalókat összekeverjük, egy sűrű masszát kapunk. Ezután elkészítjük a mázat is. A csirkemell csíkokat beleforgatjuk a bundába, és bő, forró olajban kisütjük(pár percig sütjük).Miután kiszedtük az olajból, rögtön mehet is a mázba, beleforgatjuk és kiszedjük egy tálba.Kicsit hagyjuk hűlni és utána tálalhatjuk is, köretként rizst ajánlok hozzál!


Elkészítési ideje mindennel együtt kb fél óra volt! Első próbálkozásra tökéletes lett, szerintem nem is lehet ezt elrontani! : )

Ti szeretitek a kínai kajákat? 

Szeretnétek még több recept ötletet látni a blogon?

Puszii, Ivett

Nyereményjáték A természetes szépség blogon!

Mostanság elég sokan indítottak nyereményjátékot, kettőről már írtam tegnap, ma pedig Erzsi is közzétett egy újabbat! A nyeremény pedig nem más, mint két csodás Color Club hologramos körömlakk! *-*


Jelentkezni tudtoka játékra  ITT, és a határidő március másodika.

Sok szerencsét mindenkinek és magamnak is, mivel biztos hogy nem hagyom ki! :) 

Puszii, Ivett

Essence Oz the Great and Powerful trend edition





Eyeshadow
01 goodness, 02 kindness, 03 generosity



Eyepencil
01 fragile but feisty, 02 china girl


Color Changing Lipbalm
01 glinda the good, 02 master of magic


Cream Blush
01 beware wicked witch


Highlighter Powder
01 the great and powerful

Cracking Top Coat
01 master of illusion, 02 winds of change, 03 good witch, 04 winged wonder, 05 delicate but determined


Necklace






Ma rákukkantottam az essence német oldalára, és találtam is néhány újdonságot. Úgy olvastam hogy elvileg Magyarországon is kapható lesz ez a trend kiadás. Engem igazából nem fogott meg belőle semmi, esetleg megnézem élőben a színváltozós ajakápolókat vagy mik azok. Kár hogy a körömlakkok repedezősek, mert amúgy szép színek..

Nektek hogy tetszik?

Puszii, Ivett

2 szuper nyereményjáték

Két bloggerina nemrég indította el a nyereményjátékát! 


Az Mdollas nails and beauty oldalon sok-sok szépséget lehet nyerni,a két essence trendkiadásból(snow jam és Hugs and kisses), amik Magyarországon tudtommal nem jelentek meg! A jelentkezési határidő nincs kiírva, szóval minél előbb jelentkezzetek, ha szeretnétek nyerni!: )
A nyeremény játékra jelentkezni tudsz ITT





A másik nyereményjátékot Miu indította a The Nail Polish Addiction blogon. Itt nem lehet még tudni a nyereményt, meglepetés lesz, de én biztos vagyok benne hogy egy csodás ajándékot/ajándékokat fog kapni majd a szerencsés nyertes! A jelentkezési határidő február 28-a.
A nyereményjátékra jelentkezni tudsz ITT

Én mindkét helyen jelentkeztem, hátha végre most már egyszer nekem is kedvez a szerencse! :)

Tervezem az én első nyereményjátékomat is, és az 50 követő után el is indítom! :)

Puszii, Ivett
süti beállítások módosítása