Makeupfan

Makeupfan

Beleive in yourself - Higgy önmagadban!

2013. szeptember 29. - makeupfan
Még nem említettem nektek, de múlt héten elkészült a harmadik tetoválásom is, aminek szintén fontos szerepe van az életemben. Először mikor gondoltam rá, hogy közzéteszem a blogon, akkor úgy voltam vele, hogy az írás mindent elmond. Majd utána jöttek a gondolatok, hogy ezt azèrt meg kellene bővebben fogalmazni, hogy mégis megtudjátok miért fontos is ez nekem, és szerintem nem csak én vagyok egyedül ezzel a problémával a nagyvilágban.


Szerintem észrevettétek már, hogy a tetoválásaim szinte mind olyan helyen vannak, amik nem mindennap láthatóak. Nem hiába, hiszen elsősorban magamnak készíttettem el, számomra fontos, és nem azért hogy ezzel divatozzak úgymond. Egyébként is másoknak csak egy tetoválás, és kész- nekem van leginkább jelentősége. 


Na de térjünk is rá a lényegre: sajnos nekem sem tökéletes az életem, és szerintem senkinek sem. Sokszor éreztem már úgy, hogy az önbizalom szintem szinte a padlót verte, hogy én nem vagyok képes semmire sem és semmit sem érek.  Okés hogy az ember nem lehet mindig happy, de azért észre vettem, hogy ez a negatív kisugárzás és életérzés már nem normális, és nem kellene így lennie.

Belegondoltam, hogy ha én nem hiszek és bízok önmagamban, akkor más hogyan fog? Másnak miért is kellene? Valljuk be hogy egy olyan ember, akinek az önbizalma szinte nulla, és nem hisz magában, azt érzékelik a körülötte lévő emberek is. Ez nem jó. Nagyon nem.



Hogy szeretnéd megkapni álmaid állását? Úgy hogy csak sóvárogsz utána? Vagy ha esetleg meg is van rá a lehetőség, akkor úgy vágsz bele hogy nekem úgy sem fog menni..nyilván nem fog az sokáig tartani. Ezeket mind magadtól fosztod meg. Mert ha hinnél önmagadban, hogy sikerülni fog, megcsinálom, akkor az bizony akkora energiát fog adni, hogy nem lesz előtted akadály és menni fog biztosan.

Vagy a másik nagy példa szerintem az, amikor oda vagy álmaid lovagjáért, és gondolatban már leélted vele az egész életed-na de ki vagy te, veled úgysem jönne össze,mert te nem vagy elég jó hozzá. Na persze hogy egy ilyen negatív gondolatokkal teli lánnyal nem is fog összejönni, mert ki szeretne maga mellé egy ilyen embert? Senki. De ha hiszel önmagadban, egyből pozitív lesz a kisugárzásod, ha elhiszed hogy nem csak álmodozhatsz róla, hanem a valós életben is egy pár lehettek akkor máris adott az esély, már csak annyi kell hogy ezzel a kisugárzással és csinos, ápolt külsővel felkeltsd a figyelmét! Mert így már menni fog, ha pedig nem jön össze akkor nem is érdemel meg téged! ;)

Tudom, hogy nem mindig könnyű, de csupán elhatározás kérdése,mint minden más is az életben. Gondoljunk csak bele: egy életünk van, ne pazaroljuk el azzal, hogy csak álmodozunk és búslakodunk, hanem álljunk úgy hozzá, hogy igenis jó vagyok,sikerülni fog, mert hiszek benne! 

Majd meglátod, hogy ez a pozitív életerő, kisugárzás hogyan megváltoztatja az életedet..a pozitív kisugárzás bevonzza a kedves pillanatokat, dolgokat, apró örömöket az életedbe, és az emberek is más hogy fognak viszonyulni hozzád.



Az elmúlt időszakban sikerült észhez térnem, és megpróbáltam pozitív gondolatokkal picit felturbózni magam, a tetoválás pedig még egy lökést adott előre. Menni fog! Vannak terveim, amiket előbb-utóbb meg is szeretnék valósítani, és tudom hogy ezzel a hozzá állással sikerülni is fog! Mert hiszek önmagamban.



Szuper dolgok a Born Pretty Store-on! 2. rész

Vannak olyan időszakok, amikor leülök a gép elé, és órákig képes vagyok nézelődni egyes oldalakon. Az egyik ilyen a híres Ebay, ahol percek alatt össze lehet szedni rengeteg kincset,és az áruk is igen barátságos. A másik ilyen oldal ahova szívesen kattintok, az a Born Pretty, ezt azért szeretem egy picit jobban, mert ezen tényleg csak a csajos, beauty dolgokat lehet megtalálni.Mikor rátaláltam erre az oldalra, akkor már össze szedtem nektek néhány szuper dolgot, amit szerintem érdemes megvásárolni.Ha még nem láttátok ITT megnézhetitek.
Azóta rengeteg újdonság van, tényleg hétről hétre frissül a választék, ezért úgy gondoltam, hogy megint össze gyűjtök néhány terméket, amit szívesen megvennék, úgyhogy ez amolyan kívánság listás bejegyzés is lett. :)
Ha valamelyik termék megtetszett, akkor a kép alatt a nevére kattintva meg tudjátok rendelni.

1. Körömmatricák, nyomda minta paletták: nagyon jó áron lehet találni, és a választék is hatalmas. Ezek most nagyon bejönnek, főleg a Halloween-es matricák nagyon cukik :
$2.86-  most $0.99

$2.99

$2.86 - most $1.43

2. Liquid Sand körömlakkok: Nagyon rákaptam a fehér illetve sötétkék sand lakkokra, úgyhogy ez a szett már a kosaramban is van...:
$6.65/ 4darab

3. Smink ecset készlet: Biztos hogy nem a legprofibb ecsetek, de ennyi pénzért szerintem megér egy próbát:
$16.99-  most $12.99

4. Ékszerek: Ezek a gyengéim..annyira szép és különleges darabok vannak, a gyűrű nagyon mutatós és a karkötő szett is nagyon bejön:
$3.48



$6.03- most $4.99 

5.Karórák: Nagyon sok szép darabot találunk belőle az oldalon, nekem ez a kettő a kedvencem,annyira szépségesek:


$6.99

$12.10

6. Cuki mintás harisnya: Hát nem édes?! :) 
                                             ( Egyébként a leggings-ek között is érdemes körülnézni..:)

$6.55

7. Minion-os telefontok: Szerintem ezt nem kell magyarázni..:D Remélem hogy a Samsung S3-hoz is találok belőle:

$3.70- most $2.59

8. Kábel/Fülhallgató rendszerező: Szerintem mindenki utálja azt mikor a táskában össze vissza gubancolódik a telefon fülhallgató zsinórja..de végre van megoldás:

$2.78

+1:Lucky Bag: 3 terméket 6 helyett mindösszesen 1 dolcsiért?? Naná hogy megéri! :) 


$0.99

A rendelés és szállítás: 
Csak egy regisztráció szükséges és máris tudunk vásárolni az oldalról. Fizetni többek között PayPal-al is lehet, szerintem ez a legegyszerűbb megoldás, én mindig ezt használom.
A szállítás ingyenes minden esetben,akár egy terméket vásárolsz, akár többet. 
A szállítási idő körülbelül egy hónap.

Ha vásárláskor pedig beírod a :

VETTG10

kupon kódot, akkor a nem akciós termékeket -10%-kal olcsóbban tudjátok megvenni.



Nos, ti is találtatok ezek közül valami olyan darabot, amit szívesen megrendelnétek?? :)

Ha bármi kérdésetek lenne a vásárlással vagy szállítással kapcsolatban, akkor nyugodtan írjátok meg! :)

Puszii, Ivett


Essence Be Loud!-graffiti topper 01 Not Punky Nor Funky

Mikor megláttam a képeket erről a trend kiadásról, akkor szinte egyből felkiáltottam hogy ez a fedőlakk tutira KELL! És alig vártam hogy élőben is meglessem az egész kollekciót. Végül csak ez a topper landolt a kosaramban, a többiek számomra picit unalmasak.

 Alig vártam hogy kipróbáljam hogyan is teljesít,és már így előre lelövöm a poént: nem csalódtam benne :)
 Ha kíváncsiak vagytok rá akkor olvassatok tovább ;)



Az üvege henger alakú, ezüst színű kupakkal. Az üveg hátulján egy matricán megtaláljuk a számát és a fantázia nevet is,amit a sok csillámtól alig lehet leolvasni :): 01 Not Punky Nor Funky
Összesen 10 ml lakkot tartalmaz az üvegcse.
Az ecsete hosszúkás, közepesen vékony és egyenesre vágott. Nem a legjobb, de a tömérdek mennyiségű glitttereket és csillámokat azért fel lehet vele vinni :)



Az üvegben tényleg rengeteg mennyiségű glitter, többféle színekben, rózsaszín csillám, és csíkok rejtőznek..

Nem igazán tudtam, hogy milyen színt is használjak alapnak, viszont most a fekete nagyon hódít-amit nem igazán szoktam használni,de mivel van egy Aden lakkom,ezért most beadtam a derekam-és a gyűrűs ujjamra pedig egy fehér Moyra lakkot kentem. Így láthatjuk hogyan is fest világos illetve sötét színeken.
Két réteget használtam az alaplakkból és a topperből is, egyébként egy réteggel is szép hatást lehet elérni vele.





Bevallom,meggyűlt a bajom ezzel a topperral, mivel nem tudtam élethűen lefotózni..de remélem a képek azért nagyjából visszaadják, hogy mennyire is különleges egy fedőlakk.

Ára: 1.75 Euró

Ez a kollekció Magyarországon is elérhető (lesz), szerintem érdemes vetni rá egy pillantás az üzletben! :)

Nektek hogy tetszik?
Van, amit megszeretnétek venni ebből a TE-ből? :)

Puszii, Ivett


süti beállítások módosítása