Makeupfan

Makeupfan

A körömlakk gyűjteményem

2013. január 27. - makeupfan
A mai posztban bemutatom a körömlakkjaimat. Igaz pár darab hiányzik a képekről, mert otthon hagytam őket Magyarban de a 98 százaléka itt van: ) A körömlakk iránti szenvedélyem talán két évvel ezelőtt kezdődött,amikor elkezdtem a beauty blogokat olvasni, és láttam rengeteg körömlakk tesztet és manikűröket. Azóta már sokat összegyűjtöttem, szerintem életem végéig kitartanak, ha nem száradnak be addigra..:D
Ezt a posztot már régóta terveztem, de már vagy harmadszorra fényképesztem le a körömlakkokat mert az eddigi képekkel nem voltam megelégedve. De ma találtam egy nagyon jó hátteret és sikerült rendes képeket is készítenem!: ) Próbáltam valamiféle csoportosítást is készíteni, végül színek szerint rendeztem őket.
Na de lássuk:


















És jelenleg így tárolom őket:
Egy polcon szépen elrendezve:)

Amint látjátok nagyon sok essence lakk tulajdonosa vagyok, szeretem őket. Nincs még sajnos se OPI se Essie lakkom, de a közeljövőben szeretnék beszerezni belőlük legalább 1-2 darabot. Úgy hallottam hogy hamarosan a Müller üzletekbe kaphatóak lesznek az OPI lakkok, úgyhogy majd ha hazalátogatok, akkor szemügyre is veszem őket. : )

Nos, melyik körömlakkok érdekelnek titeket? Melyikről írjak?: )

Puszii, Ivett





















Mai köröm: Babarózsaszín feldobva egy kis csillámmal

2 rétegben



Használt lakkok:



Ma megint a rózsaszín mellett döntöttem. Nagyon rég használtam már ezt a Catrice lakkot, pedig imádom, mert nagyon szép színe van. Csak ugyebár ahogy gyűlnek az újabb körömlakkok, feledésbe merülnek a régiek..
 Szóval én megvagyok elégedve a Catrive lakkokkal, szép a fedésük, az ecset is jó, és a száradási idő is elég gyors. Van még egy lakkom tőlük egy pinkes árnyalat, ő már az újabbik, hiszen megújultak ezek a lakkok is, az üvegük ugyan az maradt, de az ecset lett vastagabb. Én mindkettő ecsettel megvagyok elégedve a régivel és az újjal is szépen tudok dolgozni. Sajnos erről a betűk már eléggé lekoptak, (mondjuk már olyan 2 éve vásároltam) így a száma és a neve is a hátoldalán.Viszont sikerült utána néznem, és a Sweets for my sweets néven fut ez a lakk, nem tudom hogy lehet-e még kapni.

Nos, hogy tetszik? Ti szeretitek a Catrice lakkokat?

Puszii, Ivett

Manhattan Couture Carnival limited edition






Eyeshadow cream
Raspberry Dream, Blohemian Blue, Ballroom Babe, Queen's Green, Royal Coolness
3.99 Euró

Glitter Eyeliner
Silver Twinkle, Leaving for Venice
2.99 Euró

Lip2Last Colour
Velvet Vision, Peachy Kisses, Hidden Secrets
7.29 Euró

Nail polish
Khaki, Beige, Pink
3.09 Euró


A Manhattan két új trendkiadást is piacra dob hamarosan. Én már mindkettővel  találkoztam ma a Rosmann-ban, szóval itt nálunk már kapható, szerintem hamarosan Magyarországon is megjelenik.Igaz egyik dolog sem fogott meg annyira hogy megvegyem.

Nektek hogy tetszik? 

Puszii, Ivett

Tally weijl-Pastel Camo! 2013 Spring



















A kedvenc márkám már egy ideje a Tally Weijl. Szinte mióta itt kint lakom Németben csak ebben a boltban vásárolok. Pont van a városban egy kisebb bolt, ahova szinte minden héten benézek.Csak sajnos itt nincsenek kiegészítők és cipők, de 25 km-re egy nagyobb városban van egy óriási Tally Weijl üzlet, ahova igaz ritkán jutok el, de akkor 2 óra sem elég, hogy kinézelődjem magam, és vásároljak, akkora a választék. És persze az állandó akciók..Topot már vettem 3 euróért ami nem semmi. Szinte mostanra a ruhatáram 90 százalékát ez a márka teszi ki. Imádom!

Na de most beszéljünk erről a kollekcióról! Már az első képen látható, hogy a military stílus ami leginkább jellemzi.De fellelhető még az azték minták, és az idei évben ha jól tudom a csíkok is divatban lesznek. Nekem nem nyerte el annyira a tetszésemet, igaz találtam azért néhány dolgot amit szívesen megvennék. :)
Leginkább a telitalpú platformok! <3 A legjobban a bőrszínű tetszik, na az kell! : ) Ami még tetszik az a fehér farmer, azt még lehet felpróbálom ha összefutok vele! : ) Az fekete elöl rövid hátul hosszú szoknya és ruha  is nagyon tetszik, csak sajnos az én rövid lábaimmal nem hinném hogy előnyös lenne..:/

Nektek hogy tetszik? Ti szeretitek ezt a márkát?

Puszii, Ivett

Mai köröm: Lovely csilli-villi

Ma egyszerű, halvány rózsaszín csilli-villi körmöt választottam.

Lovely Nail Enamel with Diamonds 172

lámpafény


itt látszanak a csillámok : )

lámpafény+vaku

Nemrég  készültem el vele, azért is fényképeztem már lámpafénynél.Már amúgy alig várom hogy kicsit tovább legyen világos, már elegem van ebből a korai sötétedésből..:S Na de visszatérve: 2 rétegben kentem fel ezt a csodás Lovely lakkot, ami szép,halvány rózsaszínű, de a képeken ez nem igazán látszik. Lehet hogy ráfért volna egy harmadik réteg is, akkor erőteljesebb lett volna a szín is.
Ezt a körömlakkot már nagyon rég vettem, nem is tudom hogy lehet-e még kapni, vagy lehet hogy csak a külseje változott meg.

Nektek hogy tetszik? Szeretitek a Lovely lakkokat?

Puszii, Ivett




süti beállítások módosítása