Makeupfan

Makeupfan

Elfogyott! 3.

2013. június 15. - makeupfan
Nagyon rég volt utoljára ilyen bejegyzés, nem tudom miért, de nálam lassan fogynak ki a termékek, pedig aztán használom őket becsületesen :P Azért összegyűjtöttem most nektek párat,amiket sikerült mégis elfogyasztanom:


Rival de Loop arctonik alkoholos: Szerettem használni, többet is elfogyasztottam belőle, de váltottam mégpedig egy alkoholmentes változatára. Végülis gondom nem volt vele, mert ez sem szárította a bőröm, de az alkoholmentes változata sokkal jobban bejön :) Ezért nem venném már többet újra.

Isana körömlakk lemosó mandula illattal: Szerintem ezt a terméket egyik körömlakk imádó társamnak sem kell bemutatnom, szerintem mindannyian szeretjük :D Mostanában egy-két naponta változtatom a lakkot a körmömön, ezért ez a nagy adag igen hamar elfogyott. Újból ezt fogom választani, ez nem is kérdés! :)

Balea Young tusfürdő "cukorfalat": Nagyon rég vettem, és hónapokig hozzá sem nyúltam, aztán úgy voltam vele hogy most már ideje lenne elhasználni őt is. Nekem nagyon híg volt, és az egyébként fincsi, édes illata tusolás után sajnos egyáltalán nem érződött. Szerintem már nem kapható, de nem is venném újra.

Schauma Silikonfrei sampon és balzsam: Már írtam a kezdetek kezdetén róluk egy bejegyzést, az elején nagyon rajongtam értük, de mostanra ez már elmúlt. Már nem érzem annyira puhának és selymesnek a hajam tőle. Nagy dilemmában vagyok,hogy újra vegyem-e, de inkább a nem felé hajlok, és inkább kipróbálnék egy másik silikon mentes terméket. Tudtok esetleg tippet adni nekem??

Balea szemfesték lemosó olajmentes: Már erről is írtam ITT, szeretem használni és ár-érték arányban számomra tökéletes. Már újra is vettem. :)

Rival de Loop sminklemosó korongok:Őt is már többször újra vásároltam, jónak jó, de váltottam a fentebb említett Balea-ra, ezért mostanában nem hinném hogy újra vásárolom.

Himalaya Herbals fogkrém: Szeretném ezt a terméket annak a figyelmébe ajánlani, akinek hozzám hasonlóan érzékeny a fogínye, de a híres Paradontax-ot egyszerűen képtelen használni. Maximálisan meg vagyok vele elégedve, és az íze is elég jó, ahhoz képest, hogy gyógynövényes ez is. Újravásárolom mindenképp, remélem találok itt kint is belőle, mert ezt még Magyarországon vettem.

Rival de Loop Peel-off maszk: Erről is írtam egy rövidke bejegyzést ITT, csodát nem művel az igaz, de szeretem használni,mert utána annyira puha és selymes lesz tőle az arcbőröm! Biztos hogy veszek még belőle.


Ti próbáltátok már valamelyik terméket??

Puszii, Ivett

P2 -avagy az első liquid sand körömlakkom

Vagyis engem is elkapott ez a "folyékony homok" őrület..Nagyon kíváncsi voltam rá, hogy milyen is élőben egy ilyen lakk,mert képeken amiket láttam eddig nagyon tetszettek.

Nagyon örültem, hogy nem csak a magasabb árkategóriájú márkáknál lehet keresgélni, hanem az olcsóbb márkáknál-lásd Lovely-is lehet szemezgetni belőlük,mert nem szerettem volna elsőként sokat költeni rá, hiszen ha nem jön be akkor csak ott porosodna a polcon és annak nagyon nem örülnék..Sajnos nálunk nincs Lovely állvány,-viszont egy kedves olvasómnak hála most már úton van 2 gyönyörűség hozzám- ezért szétnéztem, hogy itt nálunk Németben van-e esetleg a drogériás márkák között ilyen lakk. Egy német csajszi blogján bukkantam rá erre a szépségre, és el is határoztam hogy megszerzem :D Nem csak a körömlakk új számomra, hanem az egész márka, ami a Dm-ben található meg egyedül itt Németországban. 5 szín közül lehetett volna választani, de már csak ebből a színből árválkodott 1-2 darab a polcon. Nem bántam annyira, hiszen elsősorban ezért a lakkért mentem, de mikor megláttam hogy elvileg rózsaszínben is lehet kapni, akkor egy picit megfájdult a szívem érte. De hamarosan ismét meglátogatom a boltot és hátha akkor szerencsével járok..:)

Na de térjünk rá a mai poszt főszereplőjére:


A külső egyszerű,ami nekem tetszik, az üveg jól tárolható, és még egy plusz pont hogy a kupak színe megegyezik a körömlakk színével. Az üveg 11 ml lakkot tartalmaz, nem kell félni hogy hamar elhasználom. :)
A hátoldalán található a leírás mellett a fantázia név-illegal, és a 040-es szám van feltüntetve.
Annyira szépséges ez a lakk,hogy már szinte illegális..:D
A színe vöröses,inkább már bordóba hajlik és tele van rengeteg pici mikro csillámmal! :)


Az ecsete közepesen vastag, és kellő mennyiséget vesz fel,szépen tudtam vele dolgozni.
Az első réteg is szépen fed, de azért két közepesen vastag réteget használtam, és a száradási idővel sem volt gondom, nagyon hamar megszáradt mind a két réteg.
Amikor felkentem, akkor szépen fénylett, de amint elkezdett száradni egyre inkább mattá változott.Persze ezen nem csodálkoztam,hiszen a liquid sand lakkok egyik fő tulajdonsága ez.

Lássuk hogyan mutat a körmökön:



Remélem kivehető az arany csillogás, élőben annyira szép, de sajnos nem tudtam élethűen lefotózni, hogy mennyire ragyog, főleg ha fény éri.*.*

Fedőlakkal még nem használtam, így sajnos maga a lakk másfél-két napig bírja,utána már kopik,pattog le.

A felülete most már nem zavaró, de el kell hogy mondjam, mikor kipróbáltam, nagyon nehezen áltam meg,hogy ne kapargassam,mert nagyon fura érzés volt ez az érdes felület,szinte már picit idegesített is.De mostanra már megszoktam, és csak gyönyörködöm benne : )

Az ára: 1.95 Euró

Összességében véve nagyon örülök, hogy megvettem, és szeretnék több liquid sand hatású körömlakk tulajdonosa lenni! : ) 

Ha valamelyikőtök a közeljövőben Németországban jár, akkor szerintem érdemes egy picit bekukkantani a Dm-be és maga a márkát meglesni,mert rengeteg színű körömlakk és hatalmas választékú sminktermékek vannak jó áron!

Nektek hogy tetszik?
Kedvelitek a liquid sand lakkokat? :)

Puszii, Ivett





Szuper termékek a Born Pretty Store-on!

Ha szeretsz online rendelni, és odavagy a különleges körömlakkokért,körömdíszítőkért, vagy az ékszerekért,esetleg a cukiságokért,akkor szerintem érdemes tovább olvasnod! ;)

Ma egy oldalt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani,a Born Pretty Store-t amit én nemrég fedeztem fel, és azóta is többször lesem meg, hiszen a kínálat folyamatosan frissül,az árak is kedvezőek és mindezek mellett még a legjobb dolog az egészben, hogy a szállítás is ingyenes! Ez hatalmas piros pont nálam, hiszen szerintem mindenki járt már úgy online,hogy kinézett egy nagyon jó dolgot mondjuk Ebay-en, az ára igencsak kedvező volt, viszont a szállítás a termék árának háromszorosa lett volna.. Persze aki türelmetlen az nem fog annyira neki örülni, hiszen ezért a szállítási idő is sokkal több, de szerintem megéri várni és a türelem pedig új kincseket terem:D
És még egy jó dolog, hogy a fizetés is roppant egyszerű, Paypal-al könnyen le lehet bonyolítani.

Többféle kategóriára vannak szét szedve az termékek, a könnyebb keresés és áttekinthetőség érdekében.
Figyelmetekbe ajánlanám még az állandó akciókat és a $0.99-es ajánlatokat! :)


Összeszedtem nektek néhány terméket, amik nekem nagyon tetszenek:
(A nevükre kattintva meg tudjátok rendelni őket)

$2.99


$7.84

$4.36

Snowflake Nail Art Polish Glitter Shimmer Colorful

$4.61

$2.38

$3.33

$1.79

 Nail Art Foil Gold & Silver Decoration Set Glitter

$5.53

Cute Bowknot Design Nail Art Stamp Template

$2.99


1PC Cat Tinted Lip Gloss MakeUp Moisturizing Lip Stick- 6 Colours

$3.63

1pc Fashion Fast Easy Temporary Color Hair Dye Crayon Chalk- 24 Colors

$2.14

Bracelet Fashion Bling Rhinestone Cross LOVE EIGHT Shape Metal Ball Chain Design

$3.46

1pc Best Quality Metal Multi Chains Collar Decoration Necklace

$4.90

2pcs Cute Cat Doraemon Silicone Rubber Earphone Cable Winder Iphone Samsung

$2.86

Még tényleg rengeteg érdekes, cuki vagy éppen hasznos terméket fel tudnék sorolni, de szerintem ezek között is mindenki talál kedvére valót..:)

Szerintem mindenképpen érdemes szétnézni az oldalon De Figyelem! Függőséget okoz, akárcsak az Ebay..én már csak tudom:D
Az első rendelésem már úton van,alig várom hogy ideérjen! :)


PLUSZ van még egy jó hírem számotokra, kaptam egy kupon kódot, amit ha a vásárláskor begépeltek, akkor -10%-kal kevesebbet kell fizetnetek! Szerintem nagyon szuper!

A kód:
VETTG10

Ne felejtsétek el használni, hiszen a kevesebb végösszeg mellett meg tudlak lepni titeket valamivel, de erre majd később térnék rá!

Jó nézelődést az oldalon!

Nos, találtatok valami szépséget,amit megvásároltok?
Rendeltetek már erről az oldalról?

Puszii, Ivett








Manikűrvadász 2

Az elsőből kimaradtam, de a manikűrvadász második részébe úgy gondoltam hogy jelentkezek,hiszen szeretek manikűröket készíteni, és az ötlet is nagyon tetszik. Ezért mikor Ingrid meghirdette a második fordulót,szinte nem is volt kérdéses hogy belevágok-e.: )

Kíváncsian vártam hogy ki lesz a párom. Petranella's blogja lett,majd kiválasztottam egy vidám, színes pöttyös manikűrt,amit el is készítettem, az én verziómban. Kevesebb fekete pöttyöt tettem,és a hangsúly inkább az élénk színeken volt.Sajnos a sárga színt ki kellett hagynom(már tervben van egy tökéletes sárga lakk beszerzése..) és helyette zöldet tettem, de elég halványan látszik.Viszont a neon narancs és pink CG lakkok szerintem nagyon feldobják a manikűrt. :)




Felhasznált lakkok:

Nektek hogy tetszik?? : )

Puszii, Ivett

Heti képgyűjtemény

Újra hétfő, újra itt vannak a heti inspirációs képek is:

Gyümölcsös hűsítők..megkóstolnám őket szívesen..

Nagyon tetszik az összeállítás, és az a top..

Mennyire jól mutat a rózsaszín és a kék együtt. *.*

Szépséges karkötők.


Málnás-szedres fincsiségek, főleg nyáron szeretem az ilyen illatokat..:)


A csipkés felsőt imádom a rövidnaci sem rossz, és a karkötők*.*

Ti hogy vagytok ezzel? :)


Régen nem kentem volna kék lakkot a körmömre de úgy látszik az az időszak már elmúlt, mert most egyre jobban tetszenek..ez a szín is szép! : )


Heti sminkötlet: kék színt a szemekre is! : )

Heti frizuratipp: Gyönyörűű*.* Mást nem is tudok rá mondani..

Heti DIY ötlet:Hogyan készíts egyszerű felsőből egyedi topot!

És a végére a fincsiség sem marad el,gyümölcs sokaság,hmm..jóólnézkii :)


Szép hetet kívánok nektek, csajook! : )

Puszii, Ivett
süti beállítások módosítása