Makeupfan

Makeupfan

Hair care | Top 5 products

2017. április 08. - makeupfan

hair-care

Sziasztok! A mai bejegyzés témája a hajápolás, a jelenlegi kedvenceimet mutatom be Nektek. Kiválasztottam öt darab terméket -plusz egyet ráadásként-, néhány szóban pedig leirnám miért is kerültek ide.

hair care3

Az érzékeny fejbőrömre az Inecto Argan sampon és kondicionáló tökéletes választásnak bizonyult, december óta használom, és elmúlt minden eddigi fejbőrproblémám. Az illata is kellemes, szépen tisztitja és ápolja a hajat, és ami nagy plusz pont, hogy 90%-ban természetes összetevőkből áll. Csak ajánlani tudom.

Vastagszálú, rakoncátlan hullámos a hajam, de a John Frieda Frizz Ease 6 effects serum tökéletesen rendbeteszi, selymessé és könnyen kezelhetővé varázsolja, mitöbb, megkönnyiti a hajegyenesitést, és tartósabbá is teszi. Imádom!

hair care4

Ha már a hajegyenesitésről van szó, akkor a kedvenc hővédőm a Garnier Fructis Style Flat Iron Perfection spray, az illata isteni, és teszi a dolgát, ami még tetszik benne, hogy argán olajat tartalmaz. 

Az utolsó kedvenc, amit nemrég fedeztem fel, az a The Body Shop Rainforest Moisture hajvaj, amit a száraz hajvégeimre szereztem be, és aki szereti a méz illatot, na az imádni fogja, mert azt le nem lehet irni, hogy mennyire fincsi méz illata van, ami még órákig érződik hajmosás után. Yummiii :)

hair care2

Jöjjön még egy ráadás, ami nélkül nem tudnék élni, a Loreal Root Cover Up spray. Ez nem kifejezetten hajápoló, viszont az egy-két(-három..) ősz hajszálamat tökéletesen el tudom tüntetni vele. Hamar megszárad, néha az ujjam lesz még olyan, ha nem figyelek, viszont utána szappanos vizzel lejön,a hajamon tartós, a fejbőrömet pedig nem fogja be. Áldom azt, aki ezt kitalálta, mert jó sokáig nem tudtam, hogy hogyan is takarjam el azt a pár szál csúnyaságot, mert emiatt nem szerettem volna még az egészet festeni.

hair care5

Nos, ezek az én mostani kedvenceim, remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést, és várom a ti kedvenceiteket is!

Illetve készülök még egy ugyanilyen test illetve arcápolásos bejegyzéssel is, melyik legyen legközelebb? :)

Puszii, Ivett

A bejegyzés trackback címe:

https://makeupfan.blog.hu/api/trackback/id/tr8312410317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása