Makeupfan

Makeupfan

200 követő | Nyereményjáték! : )

2014. január 19. - makeupfan
Nos, azt hiszem a cím elárul mindent, de azért mégis szeretnék néhány szót hozzá fűzni a dolgokhoz. A blog decemberben volt egy éves, amit sajnos nem tudtam kellőképpen megünnepelni, és megköszönni Nektek(mivel épp nem tudtam gépközelbe kerülni), hogy már ennyi ideje velem vagytok, nyomon követitek az írásaimat, és azt a sok hozzászólást, amik annyira jól esnek nekem, hogy ti is megosszátok a tapasztalataitokat és véleményeteket, és még annyi minden, hogy órákig sorolhatnám..nem gondoltam volna, mikor eszembe jutott, hogy én is megpróbálkozok a blogolással, hogy engem ennyi pozitív élmény fog érni vele kapcsolatban. Komolyan. A tegnapi nap pedig igazán örömteli pillanat volt, mikor megláttam, hogy a blog rendszeres olvasóinak a száma elérte a 200-at! :) Már terveztem nyereményjátékot a blog születésnapja alkalmából is, viszont akkor elmaradt, de most ennyi pozitív és jó dolog után tényleg nem hagyhatom ki!

Egy szerencsés olvasóm nyereménye lesz az alábbi csomag:


A tartalma:
- 1 db Schaebens Schoko Maske
- 1 db Tetesept Goldschatz habfürdő minta
- 1 db Labello fruity Shine cherry ajakbalzsam
- 1 db Alverde All in One szempillaspirál
- 1 db Maybelline Color Show Polka Dots körömlakk
- 1 db körömmatrica
- 1 db köröm fólia
- 1 pár fülbevaló

Ha szeretnéd a csomagot megnyerni, akkor:

-Légy a blog követője: ha még nem tetted meg akkor jobb oldalsávban megtalálod
- Írj valamit a bloggal kapcsolatban. Lehet ötlet, hogy miről olvasnál szívesen, vagy tipp(ek), hogy mit változtatnál meg a blogon, vagy esetleg melyik volt eddig a kedvenc bejegyzésed, stb. Építő jellegű kritikát is szívesen fogadok! :)
- valamint az email címed se felejtsd el leírni, ha te nyernél tudjalak értesíteni! :)

Természetesen plusz esélyeket is lehet szerezni:

- Kövess Bloglovin-on: szintén a jobb oldalsávban megtalálod, vagy ITT. (+1)
-Lájkold a blog facebook oldalát ITT és oszd meg a nyereményjáték bejegyzését! (+1)
- Írj a nyereményjátékról a blogodon, vagy tedd ki az oldalsávba! (+1)

Összesen így 4 esély szerezhető!

A jelentkezést ehhez a bejegyzéshez hozzászólásban várom! :)

A nyereményjáték 2014 február 20-a éjfélig tart!

Sok szerencsét kívánok mindenkinek!

További szép vasárnapi napot csajszik!

Puszii, Ivett

Új Eucerin® AtopiControl termékcsalád az atópiás dermatitisz miatt kialakuló ördögi kör megszakítására

A felnőtt lakosság 5 százaléka, a gyerekeknek pedig 10-20 százaléka szenved atópiás dermatitisztől világszerte. A betegek 90 százaléka öt éves kora előtt találkozik először ezzel a krónikus, nem fertőző bőrbetegséggel. Mindazonáltal ezek a számok még nem tárják fel előttünk a teljes képet. „A hámló, gyulladt bőrfelület és a rendkívüli viszketés jelenti az atópiás dermatitisz látható tüneteit. Az emberek azonban nem látják ennek a lélekre gyakorolt hatását. Az atópiás dermatitisztől szenvedő emberek közül sokan a korlátozottság és elutasítottság érzéséről számolnak be, valamint egyáltalán nem tartják magukat vonzónak. A gyerekek különösen ki vannak téve társaik előítéleteinek és a részükről megnyilvánuló kiközösítésnek” – magyarázza Dr. Gitta Neufang, az Eucerin® kutatási vezetője.

A betegek kímélő, de hatékony megoldást keresnek
Az Eucerin® a bőr szakértőjeként tudását a fogyasztók igényeinek és preferenciáinak szolgálatába állítja. Hatékony termékeket fejleszt minden bőrállapotra. „Egyre több felnőtt atópiás dermatitisszel rendelkező beteg és főként kisgyermekes anyuka keres olyan kímélő és biztonságos, ugyanakkor hatékony dermokozmetikai bőrápoló megoldásokat, amelyek segítenek a gyulladt fázis tüneteinek enyhítésében, és akár alternatívát is jelenthetnek a helyi gyógyszeres kezelésekhez, például a hidrokortizon használatához” – teszi hozzá Dr. Gitta Neufang.
SOS Bőrnyugtató krém: innovatív és hatékony termék
Az atópiás dermatitisz gyulladt fázisában a betegeket viszketés, gyulladt bőr és súlyos esetekben kibírhatatlan fájdalom gyötri. Dr. Gitta Neufang szerint „a betegek, különösen a gyerekek, szenvednek nagyon ezektől a tünetektől. Van, hogy aludni sem tudnak miattuk éjszaka, a viszketés pedig még tovább ront ezen.”
Az Eucerin® SOS Bőrnyugtató krém hatékony segítséget jelent a gyulladt fázisokban és csecsemők vagy kisgyemekek bőrén is alkalmazható. „A krémet a beteg bőrfelület is jól tolerálja, így biztonságos és hatékony megoldást jelent az enyhe vagy mérsékelt atópiás dermatitisz gyulladt fázisaiban” – jegyzi meg Dr. Neufang. 


Az atópiás dermatitisztől szenvedő betegek számára ez a betegség egy ördögi kör: miután a bőr védelmi
funkciója sérül, a kórokozó baktériumok, különösen a staphylococcus aureus aktiválódik, és elindítja a gyulladásos folyamatokat. Erre a beteg vakarással reagál, ami még tovább gyengíti a bőr védelmi funkcióját. Az SOS Bőrnyugtató krém és a Viszketés elleni spray termékek a viszketés azonnali enyhítésére szolgálnak – olyan hatékony összetevőket tartalmaznak, melyek megszakítják az atópiás dermatitisz ördögi körét. Az SOS Bőrnyugtató krém összetétele négy aktív hatóanyag kombinációja:
  • A menthoxypropanediol enyhíti a bőr viszketését
  • Az édesgyökérből kivont licochalcone-A bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik
  • Az antibakteriális hatású decanediol a staphylococcus aureusszal veszi fel a küzdelmet, azzal a baktériummal, amely aktiválja a gyulladásos folyamatok kialakulását
  • A ligetszépe nevű növényből kinyert omega-6 zsírsavak és a szőlőmagolaj erősíti a bőr természetes lipid köpenyét

Mindennapi bőrápolás: meghosszabbítja az atópiás dermatitisz „átmeneti tünetmentes” fázisait
Nincs gyógymód az atópiás dermatitiszre. Mindazonáltal az átmeneti tünetmentesség elérhető. Az ilyen nem akut fázisokban a bőr csak száraz és piros, valamint enyhén hámlik, de ilyenkor is speciális ápolást igényel. Ez az a fázis, ahol az Eucerin® AtopiControl Omega zsírsavas termékek átveszik a szerepet. Az Omega zsírsavas termékcsalád egy 12% Omega zsírsavas testápolóból, a 12% Omega zsírsavas krémből és a 12% Omega zsírasvas arckrémből áll. „Ezen termékek rendszeres alkalmazása meghosszabbíthatja a gyulladásmentes fázisokat, és csökkentheti az olyan tüneteket, mint a bőrszárazság, a hámlás és a kellemetlen bőrfeszülés” – magyarázza Dr. Gitta Neufang.

Kímélő és megbízható bőrápolás


Eucerin® AtopiControl termékek a gyulladt bőr ápolására
SOS Bőrnyugtató krém, 40 ml (3 hónapos kortól használható), 4 340 Ft
Viszketés elleni spray, 15 ml (3 éves kortól használható), 1 710 Ft
Eucerin® AtopiControl Omega zsírsavas termékek (kisbabáknál is alkalmazható)
12% Omega zsírsavas testápoló, 250 ml, 4 735 Ft
12% Omega zsírsavas arckrém, 50 ml, 3 940 Ft
12% Omega zsírsavas krém, 75 ml, 4 050 Ft
Eucerin® AtopiControl tisztálkodószer
Lipid-Olajtusfürdő, 400 ml, 4 510 Ft

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Remélem hasznos volt a poszt azoknak, akiket ez a betegség érint!
Puszii, Ivett


P2 Sand Style | Seductive

Elég döcögősen indult a barátságunk a most már igen közkedvelt folyékony homok körömlakkokkal, viszont most már több darab is nagyon a szívemhez nőtt. Ma az egyiket szeretném Nektek bemutatni közülük:


Nem értem, hogy miért csak most szentelek neki nagyobb figyelmet a blogon, hiszen már vagy 2-3 hónapja a birtokomban van. A P2 német márka igen csak szép sand lakkokat hozott össze elég kedvező áron, nem csoda, hogy már három darab boldog tulajdonosa vagyok.

A külső az, ami egyedül kifogásolható, mert az  elején és hátulján lévő matricáról előbb utóbb lekopik az írás, így a hátulján lévő számát 030,  és fantázia nevét- seductive- igen nehezen derítettem már ki,mert mindkettő lekopott.

Viszont ami az üvegcsében található, abban bizony nem csalódtam. Gyönyörű szín,és még csillog is rendesen.
Egy rétegben is tökéletesen fed, de azért a megszokott két réteget használtam.
A száradása a sand lakkokhoz hűen igen gyors, ami még egy plusz pont nálam.
A gyűrűs ujjamra most az essence Dark Romance- 04 Gothic Gold sand lakk került ugyanúgy két rétegben.

Felkenve így mutat:

Napsütésben csak úgy szikrázik:


Számomra igazán közkedvelt darabbá vált, főleg így a téli időszakban, amikor vágyódom a sötétebb színek iránt. Sajnos Magyarországon nem lehet megtalálni, de akinek sikerül P2 állvány közelébe jutnia, annak nagyon ajánlom többek közt ezeket a sand lakkokat.

Nektek hogy tetszik?
Nektek melyik a kedvenc homoklakkotok?

Puszii, Ivett



Heti képgyűjtemény

Nem tudom, hogy felétek mi a helyzet, de itt hét ágra süt a nap, és nyoma sincs annak hogy január van. Megtréfál minket az időjárás az tuti. És nem is csodálom, hogy annyira tavaszias hangulatom van..
A téli outfitek helyett sokkal inkább a tavasziakat választottam volna az e heti inspirációs képeknél, de azért próbáltam az évszakhoz megfelelő öltözéket és képeket találni:

A forró csoki ilyenkor kötelező..:)

Biztos fincsi illata lehet..

Egyszerű, de nagyszerű outfit.

*.*

Heti cukiság. Hát nem édes?! :)

Az összes Zoya lakk csodás, ez sem kivétel..*.*

Téli outfit.

Már megint azok a gyűrűk..csodásak.kikészítenek..*.*

A dekoráció valami mesés..*.*

Khhm...ez így van..:D

A januárban az a jó, hogy szinte mindenhol leárazás van. Ti lecsaptatok valamire? :)


Heti sminkötlet: Az örök, megunhatatlan klasszikus. Én imádom, Ti is? :)

Heti frizuratipp: Még hogy a copf unalmas...

Heti DIY ötlet: Soha nem gondoltam volna...de mennyire jó ötlet! :)

Heti édességadag..:)

Szép hetet kívánok Nektek! : )

Puszii, Ivett
















süti beállítások módosítása