Makeupfan

Makeupfan

Moyra Vivid Sand | In Bloom Teszt

2014. május 06. - makeupfan
Sziasztok! Ma ismét egy Moyra teszttel jelentkezek-ha még nem láttátok az előzőt, akkor ITT megnézhetitek- mégpedig egy újabb vad, igazán rikító, neonos színnel. Nos igen, egy újabb Vivid Sand lakkot próbáltam ki, és igazán meglepett, előre ennyit árulnék el róla, ha kíváncsiak vagytok rá, akkor olvassatok tovább ;)


Az üveg külsejéről nem beszélnék,mivel szerintem mindenkinek ismerős lehet, a megszokott Moyra design. 
Ugyebár a kupakján látható, hogy melyik kiadással van dolgunk, ebben az esetben a Vivid Sand egyik darabját láthatjuk, aminek a sorszáma a 714-es és az In Bloom fantázianévre hallgat.

Nem tudom,hogy álltok a narancssárga színnel, én régebben el nem tudtam képzelni magamon, viszont most már akad néhány ilyen színű darab a kis gyűjteményemben, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam, hogy ő mit is tud.
Az üvegen is látszik, hogy igen csillámos lakkról van szó, tele van ezüst kis szemcsékkel,és ezek dobják fel igazán ezt az erőteljes neonos, narancssárga színt.
És itt jön az,amit az elején említettem, hogy igazán meglepett ez a lakkocska, ugyanis számítottam rá, hogy el fog kápráztatni, mikor felkenem, de hogy ennyire, arra nem gondoltam. Szerintem szemet gyönyörködtető, nézzétek csak:


Két közepes réteget használtam a tökéletesség érdekében, és a száradási ideje pedig ismét nem okozott csalódást, gyorsan száradtak meg a rétegek.



Olyannyira elnyerte a tetszésemet ez a körömlakk,hogy végül semmivel sem díszítettem, mivel így önmagában is igazán megállja a helyét és kész. Szerintem a csillámok tényleg nagyon feldobják, és a neonos szín miatt pedig nem lehet nem észrevenni, az tuti  :) 
Annyit mondanék még, hogy élőben még rikítóbb, és a csillámokat sem tudtam rendesen lencsevégre kapni, ugyebár az ilyen jellegű lakkokat nehéz is élethűen lefényképezni, ezt élőben kell látni! :)

Összességében nekem csillagos ötös, nagyon tudom ajánlani a neonos színek és a sand lakkok kedvelőinek, nyárra abszolút must have darab lesz számomra! :)

Megtaláljátok a  Moyrashop weboldalán, vagy fodrászkellékes boltokban!

Nektek hogy tetszik?
Elnyerte a tetszéseteket ez a kollekció?
Szeretitek a neon körömlakkokat?

A körömlakkot tesztelésre kaptam, de mint mindig, most sem befolyásolt a véleményem leírásában!

Puszii, Ivett




Heti képgyűjtemény

Sziasztok! Túl vagyunk ismét egy hosszú hétvégén, és  immár a tavasz harmadik hónapját tapossuk, ami nekem az egyik kedvenc hónapom, ugyanis már igen csak kellemes ilyenkor az időjárás, kedvem támad kinti sportokhoz, mint például a futás, biciklizés, vagy csak egy kis séta. Ti milyen sportot szoktatok ilyenkor a szabadban csinálni? :)
Másrészt pedig a héten ünneplem a névnapom, tehát van most mentség arra, hogy miért is fogok vásárolni a még egy rúzst vagy körömlakkot a többi száz mellé :D 
A hétre ismét készültem egy kis inspirációval, néhány tavaszi, vidám hangulatú képpel, remélem tetszeni fog Nektek is! :)

Hello május! : )


Virágok mindenütt..:)

Heti álomszoba: egyszerűen tökéletes

Starbucks-os finomságok

Menta körmök feldobva ezüsttel. tökéletes párosítás

Semmi extra, de mégis igazán csinos outfit.

Heti bölcsesség.

Heti cukiság(ok), szeretnek pózolni :D

Ohh mamám...*.*

Kívánságlistás darabok..:)

Picit színesebb, vidámabb outfit.

Heti sminkötlet: Egy igazi remekmű ez a tusvonal..

Heti frizuratipp: Messy bun feldobva egy kis fonással. 

Heti DIY ötlet: Annyira de annyira tetszik ez a felső...*.* Bár én tutira nem állok neki majd elkészíteni, de aki varrógéppel rendelkezik, és szereti a masnis dolgokat, annak mindenképp ajánlom! : )

A végére pedig nutellás és lekváros palacsintát hoztam, nyammii :)

Szép hetet kívánok Nektek!

Puszi, Ivett














süti beállítások módosítása