Makeupfan

Makeupfan

Bepillantás a Rimmel és Rita Ora közös munkájába

2014. április 05. - makeupfan


Még tavaly ősszel röppent fel a hír, hogy a 2014-es évben a Rimmel  London Rita Orával fog együttműködni, és egy ütős színekben pompázó rúzs és körömlakk kollekciót fognak alkotni. Bejegyzés is született akkor róla a blogon, amit ITT találtok.

“Rita ízig-vérig londoni lány, akit zenéjében éppen úgy a londoni utcák inspirálnak, mint ahogy a Rimmelt is termékei megalkotásában.” – állítja Friedemann Schmid, a Rimmel global marketingcsapatának vice president-je. “Ez az új kollekció sikeresen egyesíti magában a londoni utcák vibráló forgatagának hangulatát és Rita elbűvölő stílusát, már alig várjuk, hogy a lenyűgöző eredményt megismerhesse a nagyközönség is.”

“Én már kiskorom óta ismerem a Rimmelt és annyira izgalmas számomra, hogy ilyen neves márkával dolgozhatok együtt. Elmondhatom magamról, hogy “sminkfüggő” vagyok, imádok játszani a színekkel, és amikor meghallottam a lehetőséget, hogy saját kollekciót fejleszthetek ki a Rimmellel, számomra ez volt álmaim beteljesülése!” – mesélte Rita Ora.
 
Ezek után úgy gondolom, hogy bátran állíthatom, hogy nem csak jómagam vártam izgatottan a közös művet, avagy mi is fog születni ebből az egészből. Egy igazán színes, picit extrémebb stílusú kollekcióra gondoltam, ami az énekesnő egyedi stílusát fogja tükrözni.

Nos, a kollekció elkészült, hoztam is néhány képet, és amint tudok majd pontos információt az árakról, és a megjelenésről, akkor azzal rögtön pótolom is a bejegyzést.


Először kezdjük a rúzsokkal, vagyis jobban mondva a Color Rush rúzsceruzákkal,ami összesen 5 színvariánsban lesz kapható, rózsaszínes-bogyós árnyalatokban. Így a képek alapján igazán vidám, tavaszias színeket látunk, eddig nem csábítottak el ezek a rúzsféleségek, de most viszont késztető vágyat érzek arra,hogy ezek közül beszerezzek minimum egyet. Csak még nem tudok dönteni, hogy melyik is legyen az :P




A kollekció másik fontos darabja a körömlakkok, összesen 10 féle színben lesz elérhető, amiben találunk visszafogottabb és picit feltűnőbb  darabokat is. Az üveg a márka többi 60 seconds körömlakkjával megegyező, viszont feldobja a kupakon lévő bélyeg,amin az énekesnő köszön vissza. Így képek alapján tetszetős,bár nem találom sajnos kihagyhatatlan kollekciónak, én bevallom, hogy vártam legalább egy-két vad, dögös, vagy extrémebb színt is. 



Összességében igazán színes kollekciónak tűnik, ami pont a tavaszi-nyári időszakra igazán tökéletesnek találom, és kíváncsian várom, hogy lecsekkolhassam őket élőben is.

Nektek mi a véleményetek róla?
Tetszik valami a kollekcióból?

Puszii, Ivett



Catrice Luxury Lacquers - Sand'Sation | C03 Sandhopper TESZT

A catrice kiadott egy csak körömlakkokból álló limitált kiadást,ami a Luxury Lacquers névre hallgat, és összesen 24 körömlakkból áll.Négy különböző finishű lakkot találunk, név szerint Holomania; Chamelon; Sand'sation; és Million Brilliance
Bevallom őszintén, hogy addig fel sem figyeltem rájuk igazán, amíg nem találkoztam velük élőben. Főleg mikor megláttam, hogy nálunk már leakciózták, így biztos voltam benne, hogy hazajön velem egy-két darab. Végül összesen két darabot választottam, igaz a másikat kicsit később vettem meg, de jól elnéztem, mivel sand lakkot szerettem volna, erre a sima csillogós változatot vettem meg. 
Egyébként el kell hogy mondjam, imádom a márka körömlakkjait, viszont csak a másik városban tudom őket beszerezni, ezért ritkábban csábulok el rájuk, és nincs még akkora nagy gyűjteményem belőle.De ami késik az nem múlik ugyebár.:P

A mai poszt főszereplője az először megvásárolt homoklakk lesz, amit már többször is  viseltem,ebből már rájöhettek, hogy nagyon megkedveltem és hogyha kíváncsiak vagytok rá, hogyan is teljesít, akkor olvassatok tovább:



A külsőről nem tudok sok újdonságot elmondani, az üvege ugyanolyan,mint a márka többi lakkjának, duci, henger alakú. A kupak mérete megegyezik az üveg méretével, fekete színű, és a tetején megtaláljuk a márka nevet, ez nekem kifejezetten tetszik.
Az üvegen az írás ezüst színű, némi holo hatással, ami majd látszani fog a képeken is.
A hátulján találjuk meg a finishét-Sand'sation-alatta pedig a sorszámát, és a fantázia nevét: c03 Sandhopper.
Az üvegen feltüntették, hogy javasolt két rétegben használni a lakkot.
Az üvegben összesen 10 ml mennyiség van, el leszek vele egy darabig biztosan.
Az ecsete széles,lapított, lekerekített véggel, nagyon kedvelem ezt a fajtát, szépen tudok vele dolgozni.
Az állaga picit sűrűbb, de könnyen eloszlik a körmön, szépen fel lehet kenni.

A színét leginkább türkiznek mondanám, ami tele van rengeteg mikro csillámmal, ami itt a képeken leginkább ezüstnek látszik de élőben inkább arany színű.
A tökéletes fedés érdekében tényleg elkél a két-három réteg, viszont ahogy ezt már a homok finishtől megszokhattuk, extra gyorsan szárad, ezért nincs gond vele.

Na de ennyi elég volt a beszédből, most már beszéljenek a képek:



Gyönyörűen csillog, főleg közvetlen napfény mellett.


Hát nem gyönyörű? :)

Nagyon megkedveltem a homoklakkokat, már kezd szép kis gyűjteményem lenni belőlük, de bátran állíthatom, hogy ez az egyik legszebb darab köztük.
Imádom, ahogy csillog, tényleg csak úgy szikrázik, főleg a napfényben, és ezzel nagyon le vett a lábamról.

Egy darabig úgy hallottam, hogy otthon nem kapható majd ez a limitált kiadás, de nemrég kikerültek a drogériák polcaira, ha jól tudom akkor leginkább a Müllerben lehet megtalálni. Szóval ha Nektek is megtetszett ez a szépséges darab, amit csak ajánlani tudok, akkor be tudjátok szerezni. :)

Nektek hogy tetszik?
Van kedvenc körömlakkotok ebből a limitált kollekcióból?
Esetleg be is szereztétek már valamelyik lakkot?


Puszii, Ivett






Heti képgyűjtemény

Sziasztok! A márciusi hónap is eltelt, holnap már április elsejét írunk.Tegnap átálltunk a nyári időszámításba is, bár én teljesen elfeledkeztem róla, még szerencse, hogy szinte mindenhol átállt magától az óra,bár ezért picit időzavarban is voltam :D Mostanában nem igen unatkozok, ez sajnos meglátszik a blogon is, de természetesen nem feledkezek el róla, és ahogy tudok, próbálok előre is dolgozni, ha úgy van időm. Pedig rengeteg megosztani valóm van veletek, de ami késik, az nem múlik ugyebár...:)

A hétre viszont hoztam ismét egy adag vidám,hangulatos, inspirációs képet válogattam össze, remélem tetszeni fog Nektek:

Gyönyörű virágcsokor tulipánból. Most jöttem rá, hogy mennyire is kedvelem ezt a virágot :)

Helló április! És egyre jobb idő...:)

Annyira hangulatos ez a nappali..

Romantikus outfit.

Ezeket a szépségeket én is ilyen rendben tartanám :P

Nagyon rákaptam most erre a neonos barackszínre, az ezüst csillogással egyszerűen mesés. *.*

Az ékszereket és a táskát is elfogadnám..

Heti bölcsesség!

Heti cukiság, Kukucs :)

Nagyon megtetszett az azték mintás leggings, tervben van a beszerzése..:)

A parfümnek biztosan isteni illata van,olyan jó az üvege is. :) A pulcsi is jöhetne, és természetesen az óra, és az Essie lakk is..

Heti sminkötlet: Ismét egy gyönyörű sminkre bukkantam, szerintem nincs is mit hozzáfűzni...*.*

Heti frizuratipp: Low ponytail. Így kép alapján nagyon bejön, de eddig ritkán hordtam így a hajam..

Heti DIY ötlet: Készíts virágokkal teli hajdíszt! Nagyon tetszik a végeredmény,biztos,hogy a hajban is nagyon jól mutat.

És a végére pedig egy nagy adag pink macaron csodát hoztam.

Szép hetet kívánok Nektek!

puszii, Ivett










süti beállítások módosítása