Makeupfan

Makeupfan

Rimmel Lasting Finish ajakrúzs Nr.11 , Nr.111 TESZT

2014. január 12. - makeupfan
 A merészebb színű rúzsok most igen nagy népszerűségnek örvendenek, viszont ahogy észre vettem, igen kevesen merik használni. Egy darabig magamon sem tudtam elképzelni egy vörös vagy bordós árnyalatú rúzst, de aztán beadtam a derekam, és igaz én sem hordom nap mint nap ezeket a színeket, de egy különlegesebb alkalomra készült sminkhez most már be merek vállalni egy dögös rúzst. Már szép kis gyűjteményem van belőlük, ezek közül szeretnék kiemelni kettőt:










Elfogyott! 5.

A mai napra egy adag elfogyasztott terméket hoztam, amit az elmúlt nagyjából két hónapban használtam el teljesen.Jó érzés látni, hogy nem csak őrült módjára halmozom fel a dolgokat, hanem azért el is használom őket.
Ismét szeretnék egy-két szót hozzá fűzni, és természetesen a kérdésre is válaszolok, hogy újravenném-e őket?
Az elhasznált termékek, csoportkép:


Nivea kétfázisú szemfesték lemosó: Nem volt rossz, de a vége felé mikor már a két fázisú termék név érvényét vesztette, és az olajos rész már teljesen kifogyott belőle-pedig mindig felráztam használat előtt-igen nehezen szedte le a szemsminket. Nem venném újra, egyrészt emiatt, másrészt az ára szerintem picit drága, és kb egy hónapra volt elegendő ez a 125 ml.

Camay csokoládé illatú tusfürdő: Ajándékba kaptam, magamtól biztos nem vettem meg volna, pedig szeretem a csokis illatú tusikat, de ennek nem tetszett az illata. egy darabig porosodott is a polcon, de aztán nagy nehezen csak elhasználtam. Nem venném újra semmiképp.

Maybelline Colossal Volume Express szempilla spirál: Most elárulom, hogy ő a kedvenc spirálom, extra hosszú, és dús pillákat tudok vele készíteni. Már többször újra vettem, viszont most rengeteg spirálom van, úgyhogy előbb azokat használom el, és ha nem találok addig nála jobbat, akkor bizony szépen újra veszem.

Essence Stay Natural korrektor: Nem rossz, tette a dolgát, de mégsem kiemelkedően. A csavarós megoldás pedig egyáltalán nem jön be,mert egyáltalán nem látni, hogy mennyi van még a termékben, így egyik nap csak azt vettem észre, hogy már hiába csavarom 10perce,nem jön belőle semmi, így gondoltam hogy csak elfogyott...Nem hinném hogy újra venném, inkább kísérletezek mással.

Balea borotva hab kókusz illattal: Az illata isteni, szeretem használni, viszont nekem igen hamar elfogy,másik borotva habokhoz képest. De azért szeretjük, és újra is vettük..:)

Schauma Fresh it Up! balzsam: A samponból még van egy picike, de mindkettőről megírnám így egyszerre a véleményem. Az illata isteni, ami sokáig érződik, a hajam is szerette, szóval különösebb gondom nincs vele. Viszont az elmúlt időszakban összegyűjtöttem néhány sampont és balzsamot más márkákból, és így most nem fogom újra venni,de csak ez miatt.

Avon Planet Spa japán szaké és rizs testradír: Szerettem,viszont igen ritkán került a kezembe. Ezért vagy már évek óta megvolt,és most értem a végére. Nem is tudom, hogy lehet-e még kapni, mert ha igen, akkor újra venném, de nem most,mert van egy másik testradírom jelenleg.

Nivea zuhanyzás közbeni testápoló normál bőrre: Írtam már róla a blogon ITT, a véleményem azóta sem változott. Igazán jó termék, nem csoda, hogy már egyre több márkánál találunk ilyen testápolót. Újravenném mindenképp.

Nivea krémtusfürdő kókusz illattal: Kedvelem a Nivea tusikat, benne sem csalódtam. Az illata tetszett, igazán kellemes, és sokáig érződött. Újra venném.

Rival de Loop arctonik kiwi&licsi illattal: Kedvelem a márkát, a kedvező ár mellett igen minőségi termékeket találunk szerintem. Nagyon sokáig használtam ezeket a tonikokat, de úgy voltam vele, ideje lenne más márkát is kipróbálni, így váltottam. Egy darabig ezért nem venném újra.

Isana körömlakk lemosó mandula illattal: Imádom még mindig és pont. :D Nem is kérdés, hogy újravenném-e hiszen már meg is tettem.

Rexona izzadásgátló golyós dezodor-trpusi illattal: Az illata igen kellemes volt, és a dolgát is jól végezte, szerettem használni. Újra venném, de nem most, mert jelenleg újból rákattantam a Dove original dezodorára.

Ti használtátok már valamelyik terméket?
Mi a véleményetek róla?

Puszii, Ivett





Heti képgyűjtemény

Kis szünet után ismét jelentkezem a heti inspirációs képek sorozattal.A karácsonyon és az Szilveszteren túl vagyunk.. Új év,új én mondatot is láttam már sok helyen, hát úgy legyen! Ti fogadtatok meg valamit Szilveszterkor? Én a szokásos többetspotolok.egészségesebbenétkezek.mindigpozitívleszek  dolgokon kívül nem sok mindent.
A tél második hónapjába léptünk, de még a téli hangulatnak, és az időjárásnak nyoma sincs, ami elég durva. Ettől függetlenül már várom, hogy kilépjünk ebből az évszakból, mert a melegebb hónapok sokkal közelebb állnak hozzám.Ti hogy vagytok vele? :)
De visszatérve a jelenbe, erre a hétre összeszedtem Nektek azért néhány kedvcsináló képecskét:

...remélem..:)

Hangulatos helyiség...

Nálam néha a káosz uralkodik a kiegészítőim között, így jó ránézni erre a képre, és elhatározni hogy ezentúl mindig rendet tartok köztük.:D

Heti cukiság..:D

Csodás kiegészítők

Perfect outfit.

Egy tökéletes csajos ágyikó.

Mindegyiket elfogadnám..

Annyira szép *.*

Szóhoz sem jutok..

Elbűvöltek ezek a gyűrűk..*.*

VÉÉÉÉGREEEEE! :D Már hiányoztál :P

Heti sminkötlet: Picit extrémebb, de nekem nagyon bejön. Nektek?

Heti frizuratipp: Én szívesen dobom fel a frizurámat egy oldalfonással. :)

Heti DIY: Elképesztő *.* Nekem eszembe nem jutott volna, de mennyire jó ötlet..

És a végére a kimaradhatatlan édesség adag :)

Szép Hetet Kívánok Nektek Csajook!

Puszii, Ivett














Már Instagramon is megtaláltok + néhány infó

Sziasztok! Már egy ideje megtalálható a mobilomon az Instagram alkalmazás, de eddig nem igazán foglalkoztam vele. Viszont mostantól igyekszek minél több érdességet, újdonságot, és minél hangulatosabb képeket megosztani Veletek a minden napjaimból!


Ha szeretnétek figyelemmel kísérni, amiket megosztok, akkor
@yvusss
néven követhettek.

Ha pedig számítógépről szeretnétek nézelődni, akkor statigramon  IDE kattintva tudjátok megtenni , vagy a jobb oldalsávban is megtaláljátok.

Szeretnék időnként egy külön bejegyzést is szentelni a legújabb képeknek, mert én személy szerint imádom másoknál nézegetni az ilyen posztokat. 
Ti mit szóltok hozzá, szeretnétek? :)


A végére pedig megemlítenék néhány platformot, ahol jelen vagyok:

Bloglovin- Ahol mindig tudsz értesülni a legújabb bejegyzésekről

Facebook- Érdemes itt is jelen lenni, a legújabb posztok mindig megtalálhatóak, és igyekszem minél több számotokra érdekes,egyéb dolgot is megosztani.

Ask.fm- Ha kérdésetek lenne, itt is nyugodtan feltehetitek.

Új email címem is van, ezentúl az yvusbeauty@gmail.hu címen tudtok elérni!

Ha Nektek is van Instagram alkalmazásotok, akkor várom kommentben a neveteket! :)

Puszi, Ivett











süti beállítások módosítása