Makeupfan

Makeupfan

Do you have a tattoo?

2013. február 24. - makeupfan
Mára egy személyes témával érkeztem, szerintem a címből már kitaláltátok, hogy a tetoválásokról lesz szó. Manapság igencsak divatos lett a tetoválás, már egyre több ember varrat magára valamit, ennek is tényleg csak a fantázia szab határt.
Szerintem már rájöttetek, de ha mégsem, akkor elárulom, hogy én szeretem a tetoválásokat, szinte oda vagyok értük. De mondjuk én jobban szeretem a kisebb méretű tetkókat, ami szinte az egész hátat elfedi, vagy hasonlók az már nekem túl sok.A kevesebb néha több,és ez a számára  is vonatkozik szerintem, hiába kisebb méretekről van szó. És inkább a fekete színnél tenném le a voksomat, a színes minták, írások nekem nem jönnek annyira be.


Leírok néhány dolgot, amit én fontosnak tartok, így a tetoválásokkal kapcsolatban, ha esetleg nincs még neked, de gondolkozol rajta, vagy tervben van, akkor picit segítek:

-Először is, gondolom már sokszor hallottad, és tudod is, hogy ez egy életre szóló dolog.Oké, tudom, hogy már lézerrel el lehet tüntetni, de szerintem nem éri meg erre alapozni, mert már ahogy hallottam elég fájdalmas, és drága mulatság..
-Ha már eltervezted hogy igenis te szeretnél egy tetoválást, akkor a másik szempont, hogy mi is legyen az. Úgy gondolom, hogy ne hirtelen felindulásból válassz, mert azt lehet hogy hamar megbánod, és már néhány hónap múlva nem is fog tetszeni igazán.
-Szóval tervezd meg előre, hogy mit is szeretnél, és hogy hova, majd aztán vágj csak bele.
-Akármilyen mintát vagy írást, vagy akármit is tervezel, az mindenképpen legyen egyedi, és próbáld meg a te stílusodhoz alakítani, ne pedig azért válaszd azt a mintát, mert a kedvenc sztárodnak is az díszeleg mondjuk a hátán.
-Mostanában nagyon népszerűek lettek az írások, mondatok, angol, arab, kínai vagy más nyelveken. Ez nekem is nagyon tetszik,De mindig ellenőriztesd, hogy pontosan az a jelentése a szónak, a mondatnak, amit szeretnél, és a helyesírás is stimmel-e.Mert ugyebár ha későn jössz rá, akkor már nem lehet kiradírozni, és kijavítani..
-Viszont nekem nagyon nem jönnek be a "szerelmem kezdőbetűje vagy neve" tetkók, én úgy gondolom, hogy hiába gondoljátok azt, hogy ti egy életre együtt maradtok,de sajnos a jövő kiszámíthatatlan, és a szakítás után gondolom nem szeretnéd ha a csípődön egy szívecskében a volt exed kezdőbetűje virítana...
-Nagyon fontos a megfelelő ember is, aki elkészíti majd neked ezt a művet. Mindenképpen szalonban készíttesd, az úgynevezett házi tetoválók nem mindig készítenek, szép, igényes, precíz tetkókat.Persze, van kivétel, de inkább jobb a biztosra menni. Nézd meg az előző munkáit is, hogyan dolgozik,mennyire kreatív, és utána el tudod dönteni, hogy őt választod-e vagy sem.És nem utolsó sorban, ne a pénz alapján dönts, hogy ki mennyiért dolgozik, ne sprórolj ezen, mert olcsó húsnak lehet hogy hí a leve,ha már egy életre szól, akkor legyen az tökéletes! :)


Nos, ezek után mutatok néhány inspirációs képet, ezek nekem mind nagyon bejönnek:




















Háát..nos, igen, jelenleg az írások nekem nagyon tetszenek, szerintem ez észre is vettétek.:)

És végül megmutatom az enyémet is, jelenleg kettő van, de egyszerre csináltattam őket, még a 20. szülinapi ajándékom volt a barátomtól:)<3


És már tervben van a következő, amit mindenképpem a lábfejemre szeretnék, már szinte teljesen elterveztem, hogy mi lesz,és a közeljövőben szeretném is hogy elkészüljön:)

Remélem hogy tudtam nektek picit segíteni, és ah bármi kérdésetek van ezzel kapcsolatban, akkor azt nyugodtan írjátok meg! :)

Nos, nektek van tetoválásotok? Ha nem akkor tervezitek, hogy a közeljövőben készítettek?

Puszii, Ivett



















UV fényben világító körömlakkok-teszt

Többen kértétek hogy mutassam meg az Oriflames körömlakkomat közelebbről is, hiszen az egyik tulajdonsága az, hogy az UV fényben világít. Akkor gondoltam, hogy bemutatom a másik ugyanilyen hatású lakkomat is, amit nemrég vásároltam a KIK-ben, egy szép citromsárga színben.

Íme a két tesztelt alany:

Oriflame Veryme Neon 
Uv nail polish

És most egyenként is lássuk őket:


Az első az Oriflames pink színű lakk, amit két rétegben kentem fel, gyorsan szárad, és a tartóssága átlagos. Nem szoktam rendelni az Oriflame-ből de mikor megláttam tavaly nyáron a katalógusban ezt a lakkot és a hozzá való rúzst, ami szintén világít azonnal megrendeltem. Ha jól emlékszem 600-700 ft körül lehetett az ára.

Nos, lássuk milyen is UV lápa alatt:


Szerintem szemmel láthatóan jól működik! :) Szépen világít!: )


A másik tesztalany:


Már említettem, hogy a KIK-ben vásároltam, különösebb márkája nincs. A színe nagyon tetszik, de sajnos a lakk állaga igencsak híg, és emiatt kicsit csíkoz is, de nem vészesen. Őt is két rétegben használtam,tartósságáról nem tudok beszélni, mert még hosszú távon nem teszteltem. Az ára: 1.99 Euró

Lássuk őt is :



A végeredmény mindkettő lakknál szerintem csodás, bár nekem a citromsárga sokkal jobban tetszik! : ) Van még egy fedőlakkom is ami UV fényben világít, de őt nem tudtam tesztelni,mivel otthon hagytam Magyarban.Mondjuk azt nem szeretem annyira, mert 1-2szer próbáltam már és nagyon lassan szárad meg..:S

De ezek a lakkok csodásak szerintem természetes fényben és lámpa alatt is! : ) Szóval nagyon ajánlom őket esetleg partyba, ahol fellelhető UV lámpa, biztos hogy kitűntök majd a tömegből!: )

Nektek hogy tetszik? Van ilyen, vagy ehhez hasonló lakkotok?

Puszii,Ivett







Frizuratippek:Fonás-step by step

Nekem személy szerint nagyon tetszik ez a stílus, és manapság már rengeteg féle fonás létezik, tényleg már csak a fantázia szab határt. Vannak könnyebben elkészíthető, és igen nehézkes(lehet hogy csak számomra)fonások is. Szerintem nagyon mutatós viselet, és manapság igen divatos is! :)
Ma megmutatok néhány fajtát belőle, a képeken pedig láthatjátok hogyan készül, így ti is el tudjátok készíteni, ha kedvet kaptatok hozzá:













És a végére jöjjön pár inspirációs kép is:









A következő részben különböző kontyokat fogok bemutatni! : )

Nos, Ti szeretitek befonva hordani a hajatokat? : )

Puszii, Ivett






















Essence 146 That's what I mint!- teszt

Ma, ahogy ígértem is, bemutatom nektek az essence egyik újdonságát, a That's what I mint névre hallgató 146-os számú körömlakkot. :)



Az üvege már nem újdonság,szerintem már mindenki megszokta. Az ecsete vastag és lapos, ami engem nem igazán zavar, szerintem hozzá lehet szokni, és szinte két mozdulattal ki lehet vele festeni a körmöt. Az üvegcse összesen 8 ml lakkot tartalmaz, ami elég sokáig elég lesz.

1 rétegben

2 rétegben

Felkenve szép menta színe van. Egy rétegben is egész jól fed, viszont két rétegben a tökéletes! : )
A száradási ideje is megfelelő, úgyhogy én megvagyok vele elégedve! : )

Ára: 1.55 Euró

Nos, nektek hogy tetszik? :)

Puszii,Ivett




Essence Hugs and Kisses lip tint-teszt

Ma bemutatom az essence Hugs and kisses trend kiadásból vásárolt lip tint-et. Igazából csak ez az egy dolog fogott meg élőben, a többi már nem igazán. De ő szerelem volt első látásra! : )



A termék a 01 Sugar Baby Love nevet kapta, és külsőleg teljesen ugyanaz mint a Stay with me szájfényeké, a mérete is ugyan az, és még az aplikátora is. Nekem személy szerint nem a kedvencem ez a fura alakú, szivacsos applikátor, nem tudom vele mindig szépen felvinni a szájfényt, főleg a sötétebb szájfényeknél okoz nekem gondot. A színe élénk, pink színű, közepesen sűrű állagú, az illata pedig leginkább cukorka vagy rágógumi illatú: ).



A felvitel után szép halvány rózsaszínre színezi a szájat. Én bevallom picit erősebb színre gondoltam, persze két rétegben is próbáltam, akkor valamennyivel erősebb,és élénkebb a színe. A másik dolog, hogy egy picit szárítja a számat, ezért általában előtte bekenem Carmex-el, várok pár percet és utána kenem fel.(Van egy másik lip tint-em is,egy szép bogyószínű,Catrice-es, és neki is az egyik negatív tulajdonsága az, hogy szárítja a számat..lehet hogy én fogom ki őket, de nem tudom lehet hogy mindegyik lip tint-nek ez a negatívuma..:S) A pozitívuma viszont, hogy elég tartós, 3-4 órát bír, és az evés-ivás után sem kopik le.

Az ára: 1.89 Euró

Nektek hogy tetszik? Szeretitek a lip tint-et?

Puszii, Ivett




süti beállítások módosítása