Makeupfan

Makeupfan

Mikulás és Rudolf | Manikűr

2013. december 06. - makeupfan
HO-HO-HO! Boldog Mikulást mindenkinek! :)


Remélem mindenki jó volt egész évben, és nem találtatok virgácsot a csizmátokban! :D

A mai napra ismét egy manikűrrel készültem Nektek, a fő témája pedig mi is lehetne más mint a Mikulás.
Nézegettem rengeteg inspirációs képet ezzel kapcsolatban, és az eredeti elképzelésem egy Rudolfos minta lett volna, de mielőtt nekiláttam elkészíteni, arra gondoltam, hogy Mikit sem kellene kifelejteni, hiszen róla szól ez a nap, így készült el végül ez a manikűr:

A kedvenc hógömbbel :)


A mutató ujjamon egy Mikulás fejet láthattok, a középsőre egy csomagot készítettem, a mutató ujjamon pedig Rudolf  nézelődik édesen. A kisujamra pedig egy kis hóesés szerűséget készítettem az essence hópelyhes topperével.

Összességében tetszik a manikűr, bár nem lett tökéletes, de azért büszke vagyok rá, hogy sikerült így elkészítenem, és büszkén fogom nézegetni, amíg rajtam lesz :)

Közreműködtek:

Nektek hogy tetszik? :)

Ti milyen manikűrt készítettetek mára?
(képeket is linkelhettek,illetve küldhettek az yvusbeauty@citromail.hu címre ;)

Puszii, Ivett



Etude House | XOXO Minnie Nail Polish Nr.6

A mai napra egy fedőlakkot hoztam Nektek, amit a legutóbbi Haul-os posztomban már megmutattam. Nem igazán foglalkoztam eddig az Etude House márkával, viszont mikor Netti-nél megláttam ezt a cukiságot, annyira megtetszett, hogy nem sokkal utána meg is kerestem Ebay-en, és megrendeltem. Olyan sokat nem is kellett várni rá, talán két hetet, és egy kisebb dobozkában meg is érkezett.

A XOXO Minnie kollekció tagja ez a fedőlakk, és ha még nem láttátok, akkor szerintem érdemes rá vetni egy pillantást,mert nekem személy szerint minden tetszik belőle, nagyon jól eltalálták ezt a kollekciót, főleg a Disney imádók fogják nagyon kedvelni. 



Az üveg egyszerű henger alakú, és sok információt nem igazán lehet leolvasni róla a márkaneven és a kollekció nevén kívül. Egyedül még egy 6-os számot találtam, úgy gondolom, hogy ez a körömlakk sorszáma.
A fehér kupakon legfelül megtaláljuk szintén a márka nevet beleírva, és találunk néhány cuki Mickey fejet is rajta. 
Összesen szerintem körülbelül 8 ml lakkot tartalmaz, de leírva nem találom sehol.

Az üvegben találunk átlátszó alapban fehér, fekete és rózsaszín hatszögletű glittert több méretben és Mickey fejeket...:)

Nem igazán tudtam, hogy milyen színű alapra kenjem fel, de végül a Catrice babarózsaszín lakkjára esett a választásom, ami szegény már kezd oda lenni, és picit be is van sűrűsödve, de már lehet hogy több mint három éve mellettem van,és több mint a felét szerintem elhasználtam már, így megbocsátom neki. Megpróbálom majd picit felhigítani,de ha nem jön össze akkor búcsút kell mondanom tőle, viszont mindenképpen beszerzem az utódját,mert kedvelem ezt a színt..:)

Szóval két réteg Catrice lakk látható az alábbi képeken, és a fedőlakkból is két réteget kentem fel a gyűrűs és középső ujjamra:





Nekem nagyon bejön, viszont van egy negatívuma is, hogy igen csak horgászni kell a glittereket, és ügyeskedni kell a szép végeredmény eléréséhez.


Ára: $5.24

Nektek hogy tetszik?
És mit gondoltok a kollekcióról, van amit kinézetetek, esetleg meg is vásároltatok már belőle?

Puszii, Ivett





Heti képgyűjtemény

Sziasztok! Elérkeztünk az év egyik legszebb hónapjához, és az első Adventi vasárnapon is túl vagyunk.  A karácsonyi hangulat már beköltözött a lakásunkba,kikerültek a karácsonyi díszek, és minden este finom illat terjeng a szobában,mivel nem telik el nap már úgy, hogy ne gyújtsak meg egy illatgyertyát. Ti ráhangolódtatok már a karácsonyra? :)
Ha még nem,akkor remélem a heti inspirációs képek segítenek egy picit:

Végre! Már nagyon vártunk! Hello December! : )

Egy kis montázs,miért is annyira csodás ez a hónap..:)

A tél egyik legfőbb kiegészítője,habár sokan hanyagolják. Igen, tudom hogy nagyon nehéz megtalálni a tökéletes darabot, de szerintem érdemes rászánni az időt a keresésére.

Gyönyörű egy manikűr...*.* Nagyon rákattantam a rénszarvasokra, szerintem egy ehhez hasonló manikűrrel meg is próbálkozok hamarosan..

Tegnap már az első gyertyát gyújtottuk az Adventi koszorún. Ti saját kezűleg készítettétek el, vagy az egyszerűbb megoldást választottátok, és a boltban vettétek meg? : ) Én az utóbbi voltam :)

Annyira hangulatos...

Mennyire cuki már az a bögre..:D


Egy tökéletes téli outfit számomra..

Szívesen elfogadnám őket,mesések..

Heti sminkötlet: Aranybarna-színes szemhéjtus. Nektek bejön? Nekem mindenféleképpen..:)

Heti frizuratipp: Ismét egy csodás hajköltemény, amit lehetetlennek tartok magamnak elkészíteni..de azért jó gyönyörködni benne :)

Heti DIY ötlet: Karácsonyi dísz a lakásba.Nem is gondoltam volna, hogy a borítékot erre is lehet használni, de annyira jópofa,nem? :) Bár még ilyen színes borítékot nem igazán láttam, vagy csak azért mert nem figyeltem..

Heti édességadag a Mikulás jóvoltából...:)


Végül ezzel a kis cuki rénszarvassal kívánok  kellemes hetet mindenkinek, 
és remélem hogy sok-sok ajándékot hoz Nektek a Mikulás ! : )

Puszii, Ivett

süti beállítások módosítása