Makeupfan

Makeupfan

NYC Break of Dawn Nr.30

2013. október 16. - makeupfan
Sziasztok! Elkezdem a Haul-os bejegyzésemben bemutatott körömlakkrengeteg tesztelését, és a mai napra egy szép NYC lakkal készültem nektek. Már olyan két hónapja vásároltam, mikor haza látogattam, itt kint sajnos nincs ilyen márka sehol, de otthon mindig meglesem. Erre a lakkra Müllerben találtam rá akciósan, pontosan viszont nem tudom mennyi volt, olyan 300 forintra emlékszem.
Ezt a márkát még Írországi kint létem alatt ismertem meg, majd pont mikor haza költöztem akkor hozták be Magyarországra is. Kedvelem ezt a márkát, az árak igazán barátiak, és a minősége ehhez képest elég jó,vagyis én még nem csalódtam benne. A legismertebb terméke talán a Turbo Dry Top Coat, én kedvelem, több üveggel is elfogyasztottam már belőle, bár eléggé megoszlanak a vélemények vele kapcsolatban, valaki imádja, valaki utálja...na de most már bemutatom a mai poszt főszereplőjét is:


Az üvege nekem bejön, tárolás szempontjából sincs vele gond, max. annyi, hogy a kupak színe fekete, nem olyan,mint a lakk színe, viszont vékonyabb mint az üveg,ezért még ha picit is, de látszik felülnézetből is a színe.
A hátulján megtaláljuk többek között a fantázia nevet és a számát is: 030 Break of Dawn.
Az ecsete közepesen vastag, a vége egyenesre vágott, nekem gondom nem volt vele, szépen fel tudtam kenni a lakkot a körmömre.

A színe egyszerű lila, semmi csillám vagy egyéb extra, viszont felkenve nem mondanám egy unalmas, egyszerű színnek:

A fedése két közepes réteggel tökéletes, a száradási idővel sincs gond, és tényleg nagyon fényes a finishe, a képen fedőlakk nélkül látható!

Végül feldobtam a gyűrűs ujjamat egy kis csillogóval, kipróbáltam a Manhattan Super Nails 02 Glitter Champion körömlakkot, egy kicsit jobbra számítottam bevallom őszintén, két réteggel értem ezt a csillogást:

Az akció miatt nem tudom, hogy meg lehet-e még vásárolni ezt a NYC körömlakkot, de így őszre nagyon tudom ajánlani ezt a szép lila színt.

Nektek hogy tetszik?
Kedvelitek a NYC márkát?

Puszii, Ivett

Essence Happy Holidays trend edition



Metallic Eyeshadow
01 sugar plum fairy
02 santa, baby!
03 light up the tree!
1.99 Euró

Blush Stick
01 run, run rudolph!
02 sugar plum fairy
2.29 Euró

Tinted Lip Balm
01 run, run rudolph!
02 sugar plum fairy
2.29 Euró

False Lashes
01 golden girl
2,49 €

Snowflake Topper
01 season's greetings!
1,99 €

Colour³ Nail Polish
01 joy to the world!
02 run, run rudolph!
03 light up the tree!
04 sugar plum fairy
2,79 €

Nail Sweets
01 season's greetings!
1,99 €

Hair Tie
01 jingle bells rock
1,29 €


Csajook, ez olyan ritka pillanatok egyike, amikor van épp netem, ezért most hoztam nektek egy kis előzetest a nemrég napvilágot látott legújabb essence trend kiadásról. Közeledik a karácsony, amit már személy szerint nagyon várok,  sőt ezeket a képeket elnézve még jobban.  Az essence szerintem megint egy csodás TE-t hozott össze,  a nemrég bemutatott Superhero -val vetekszik nálam, mindkettőt nagyon várom már, hogy élőben megleshessem. Na de nézzük miből is tudunk itt szemezgetni: a szemhéjpúderek cuki mintája engem egyből levett a lábamról..:) Eddig nem voltam oda a blush stick-ért, de most megtört a jég, mert így kép alapján nagyon bejön,szívesen kipróbálnám mindkettőt.Műszempillát is ritkán használok, de ezzel az arany csillogással valami eszméletlen jól néz ki,egy partiban simán bevállalnám. A színezett ajakbalzsam sem rossz, de nem tartom azt olyan must have darabnak, nem úgy,mint a snowflake toppert..<3
 A Colour³ lakkok is mesések, imádok mindent ami csillogós...de leginkább a legelső szín fogott meg belőlük. A cuki körömdíszítők és a hajgumi is nagyon bejön. Na és persze a fantázia nevekről sem feledkezzünk el, nagyon jópofák :D
A képek engem nagyon meggyőztek, és ha tényleg élőben is ennyire csodásak, akkor jaaj lesz nekem, vagyis a pénztárcámnak :D
Megjelenés: november-december.
Magyarországi megjelenésről még nem tudok, de úgy gondolom hogy a két szuper kiadás közül az egyik biztosan meg fog jelenni :)

Nektek hogy tetszik??

Puszii, Ivett








süti beállítások módosítása