Makeupfan

Makeupfan

Essence Sparkle Sand Effect- Hey, Nude!

2013. szeptember 07. - makeupfan
Szerintem már minden körömlakk imádó tudja, hogy  essence is piacra dobott három folyékony homok hatású lakkot is, ami az őszi szortiment frissítés során kerül a boltokba. Én már láttam mindhármat élőben, és csodásak, viszont a fekete szín nem nagyon áll közel (még...) hozzám, és piros színű sand lakkom pedig már van. De ezt a nude árnyalatot mindenképpen a kosaramba tettem, és hogy ha érdekel titeket hogyan is teljesít,akkor olvassatok tovább ;)


Az üvege a szokásos, Colour and Go lakkokéval azonos,ami nekem egyébként bejön, főleg hogy a kupak megegyezik az üvegben lévő lakk színével. A kupakon egy matrica jelzi, hogy azért ez a lakk más,mint a többi..méghozzá sparkle sand effect tulajdonsággal áldották meg.

Az üvegen lévő matricán megtaláljuk a számot és a fantázianevet is: 163 Hey, Nude!.


Az ecsete is a már megszokott széles,lapos ecset,amit én kedvelek, nem kell ötször áthúzni a körmön az ecsetet, ennél elég kétszer és mindenhova került lakk. :)

A színe pedig...az egyszerű,unalmasnak tűnő Nude színt pedig felturbózták milliónyi ezüst csillámmal és mikroglitterrel! Gyönyörűségesen fest az üvegben is, de felkenve pedig még szebb:



Itt a képeken két közepes réteget használtam, viszont kellett egy harmadik is, és úgy lett a tökéletes.
A száradási idejével sincs gond, viszonylag gyorsan megszáradnak a rétegek. 


Viszont itt jön egy csavar..nekem fedőlakk nélkül nem volt az igazi. És mivel aki látta az ezelőtti bejegyzésem,(ha nem akkor ITT megnézeheted ;)az láthatta, hogy fedőlakkal(zselével) milyen szépen is mutat. Nekem úgy sokkal jobban tetszik, mint fedőlakk nélkül, és ezentúl csak úgy fogom használni..:)

Plusz feldobtam a gyűrűs ujjamat egy kis nyomdával, így a végeredmény nekem nagyon bejött,a nude jellege miatt picit elegáns volt, de mégis mutatós:


Ára:1.55 Euró

Összességében véve szerintem nagyon eltalálták ezt a lakkot, nekem nagyon bejön, és aki kedveli a nude lakkokat szerintem annak nagy kedvence lesz ez a darab :)

A gyűrűs ujjamra mintát a Bronpretty-ről rendelt mintanyomdával készítettem el:

Ha szeretnéd megrendelni, akkor katt IDE.
Ára: $2.99 ingyenes szállítással.

Plusz a 
VETTG10
 kódot felhasználva -10%-kal olcsóbban tudod megvásárolni.

Nektek hogy tetszik? Melyik sand lakk tetszik nektek a legjobban?

Puszi, Ivett






Essence Gel Nails at Home használata

Ezt a bejegyzést már nagyon régóta meg szerettem volna írni, de mindig közbe jött valami..:S Viszont most bemutatom nektek az essence nagy újdonságát, amire szerintem nagyon sokan kíváncsiak vagytok.
Először is én azért vásároltam meg ezt a készletet,mert a munkám miatt a körmeim letöredeztek, és lakkozás sem tartott tovább 2napnál. Szóval alig vártam hogy kipróbálhassam, és reméltem hogy megoldja majd ezeket a problémákat, és végre megint szép manikűrrel szaladgálhatok nap mint nap :)
Ha érdekel titeket, hogy hogyan teljesített,akkor olvassatok tovább ;)

Az egész készlet:
Ami tartalmaz
-LED lámpa 
-Starter Kit : én a színes manikűrhöz valót vettem meg, de van francia manikűrhöz való is.

Starter Kit:
-Cleanser/körömlakk lemosó: a használat előtt fontos,hogy letisztítsd vele a körmöd, és a gél rétegek után a felesleges zselét tudod vele eltávolítani.
- Primer: Fontos, hogy zsírtalanítsd a körmöd felületét, hiszen így jobban rátapad a zselé.
- Peel off gel base: a lehúzható zselés alapréteg
- Clear gel top coat: miután a manikűr megszáradt, ezzel a zselés réteggel fixálod. 
- Használati utasitás: érdemes áttanulmányozni..:)


A primer és a zselék ecsete is a szokásos körömlakkokhoz hasonlít, a használata könnyű, szépen és pontosan lehet velük dolgozni.

A Használata:

1. Miután a körömágybőrt megigazítottuk és a körmünket is rendbe tettük-körömreszelés-a Cleanser körömlakklemosóval és egy vattakorong segítségével megtisztitjuk a körmünket.


2. Ezután a Primer-el zsírtalanítjuk a körmünket. Fontos, hogy ezután ne érjünk a körmünkkel semmihez, mert ezt a folyamatot különben meg kell ismételni. Várunk néhány másodpercet, és már kenhetjük is a zselét.

3. Jöhet a Peel off gel base. Én egyszerre kettő körmömet festem csak ki, de lehet egyszerre mind a négyet is, viszont nálam akkor előfordult hogy elfolyt a zselé. Közepes réteget szoktam használni, és ha véletlenül a körömágybőrre kerülne belőle akkor egy narancsfa pálcával távolítsuk el.
Helyezzük be a lámpába az ujjunkat, és nyomjuk meg a lámpa tetején található gombot. Egy perc után automatikusan kikapcsol, ami szerintem nagyon hasznos, hisz nem kell figyelni az időt..:)
A mutató ujjakat külön tegyük a lámpába egyenként.

4. Miután megkötött a zselé és kikapcsolt a lámpa, a Cleanser-t használjuk és a ragacsos zselé maradványokat egy vattapamacs segítségével távolítsuk el. Így néz ki a zselés alaprétegünk,amire már lehet is lakkozni:

5. Egy tetszőleges körömlakkal lakkozzuk ki a körmünket, akár mintát is nyomdázhatunk rá vagy kövekkel is díszíthetünk. A lényeg az, hogy várjunk vele amíg teljesen megszárad!
Én az új essence sparkle sand effect körömlakkot használtam,amiről hamarosan hozom a képeket is ;)

6. Miután megszáradt a körömlakk, jöhet az utolsó lépés: a Clear gel top coat használata. Ugyanúgy kell használni mint a Peel off base-t.

7. Miután készen vagyunk ezzel is, már csak ismét a felesleges zselémaradványokat kell eltávolítani, és készen is vagyunk! :)
A végeredmény:


A folyamat nálam körülbelül egy órát vesz igénybe, de ez a körömlakktól is függ, vagy a díszítéstől.

Az eltávolítása sem okoz nagyobb problémát. Csupán egy narancsfa pálcára van szükségünk, amivel a zselés réteg alá kell nyúlni, és már le is tudjuk húzni a réteget:

A tartósságáról: Azt még nem teszteltem, hogy 10 napig tényleg bírja-e,viszont olyan 5-6 napig igen. De én 3-4 nap után váltok,nem szeretem ha sokáig ugyanolyan színű a körmöm..:D

Végeredményben nekem segített helyre tenni a körmeimet, mert tényleg katasztrófálisan néztek ki, és így nem törik és szakad be egyáltalán. Viszont elsőre nekem sem sikerült szép manikűrt készíteni vele, gyakorlás szükséges hozzá, ha csak nem vagyunk profi manikűrösök...:D

Az árak: 
(sajnos nem tudom hogy Magyarországon milyen áron lesznek majd elérhetőek)
LED lámpa: 24.95 Euró
Starter Kit: 9.95 Euró

Remélem segítettem egy picit a döntésben, ha eddig nem voltatok biztosak benne,hogy kipróbáljátok-e ezt a terméket.

Ti beruháztok rá? :)

Puszii, Ivett


Inspiration-Autumn

Sziasztok csajok!
Jelentem visszatértem, végre! :) Már nagyon hiányzott a blogolás, de a szabadság alatt semmi időm nem volt, aztán a laptopom szervizbe került, és ezért muszáj volt szüneteltetnem egy picit. Viszont mostantól nem hagylak titeket posztok és olvasnivaló nélkül! ;)
Először is egy kis inspirációs képgyűjteménnyel készültem, mert sajnos vége lett a nyárnak, de tovább kell lépnünk, és szerintem az őszi időszak is tartogathat rengeteg szép élményt és pillanatot. Csak rajtunk múlik ;) Most pedig megmutatom hogy számomra miről is szól az ősz, és mit szeretek benne a legjobban:

<3 Változáás <3



<3 Meghitt élmények, pillanatok <3

<3 Lazulós, semmit tevős esték <3


<3 Finomabbnál finomabb italok <3



<3 Kötött pulcsik, sálak..
Réteges, mégis divatos öltözködés <3




<3 Csinos, meleg lábbelik <3




<3 Meghitt otthon <3






<3 Hallowen-i időszak <3



<3 Vörös ajkak és bordó-sötét körmök <3




<3 Csodás pillanatok <3


Remélem sikerült megkedveltetnem veletek egy picit ezt az évszakot! :)

Kíváncsi vagyok hogy ti mit szerettek a legjobban ebben az időszakban? :)

Legyetek jók, és szép napot nektek! 

Puszii, Ivett

süti beállítások módosítása