Makeupfan

Makeupfan

Essence Ticket to paradise-01 Dive With To The Island körömlakk

2013. július 06. - makeupfan
Ma az Essence Ticket To Paradise kiadás egyik körömlakkját szeretném nektek bemutatni. Az előző posztomban már megmutattam nektek a szemhéjfestéket,ami szintén ugyanezt a fantázianevet viseli.Ha még nem láttátok,akkor ITT megleshetitek.

Összesen 4 szín közül lehetett választani, de engem ő fogott meg a legjobban,mostanában nagyon rákattantam az ilyen színekre,amit egyébként nem bánok.


Az üveg igen picike,összesen 8 ml lakkot tartalmaz,de azért az sem kevés mennyiség ugyebár.
A kupakon egy matricán megtaláljuk a fantázianevet-Dive With To The Island,és a számát-1.
Az üvegen fel van pedig tüntetve hogy a körömlakkunk úgynevezett semi-transparent, vagyis félig átlátszó tulajdonsággal van megáldva. Ő az első ilyen típusú lakkom, nem is tudom hogy más márkáknál lehet-e ilyet találni,de nem is igazán lényeges ez most.


Az ecsete közepesen hosszú és vastag, a vége egyenesre vágott. Különösebb problémát nem okozott a használata, szépen lehet vele dolgozni.

És akkor lássuk milyen is felkenve:



A színét leginkább türkiznek mondanám,és nagyon szépséges..:)

2 közepes réteget használtam,de lehet hogy még egy réteg elkelt volna. Itt a képeken fedőlakk nélkül látható.
A száradási ideje is egész jó, a tartóssága pedig átlagosnak mondható.

Ára:1.75 Euró

Nektek hogy tetszik?

Puszii, Ivett

Essence Ticket to paradise eyeshadow- 01 Dive With Me To The Island-teszt

Ma az essence egyik legújabb trend kiadásából fogok nektek bemutatni egy terméket. Összesen két dolgot vásároltam belőle, de az összes dolgot megvettem volna szívem szerint,mert engem nagyon megfogtak vele. Sajnos Magyarországon nem lehet megtalálni,de nem értem hogy miért..Mindenesetre egy kis ízelítő belőle:


A zöld színű termékek nagyon megfogtak,ezért a körömlakkot vettem meg, amit a következő posztban be is mutatok nektek, és a szemhéjfestéket, ami pedig a mai poszt főszereplője:

Csomagolás: Pici, üveges tégelyben található meg, az egyébként krémes szemhéjfesték. A kupakja csavaros, emiatt nagyon jól záródik. A tégely alján találjuk meg egy matricán többek között a fantázia nevet-Dive With Me To The Island,és a számát-01.
Összesen 3,5 grammnyi festék lapul a tégelyben.

A színe inkább a világos zöld felé hajlik, és egy igen fényes,csillogós szemhéjfesték.
Az állaga igen krémes, és közepesen puhának mondanám.
Viszonylag könnyen lehet vele dolgozni.


Napfényben

Már többször használtam, de mindig csak primerrel,mert úgy intenzívebb a szín,anélkül pedig nem is igazán lehet észrevenni,csak a csillogást.


Balra magában, jobbra primerrel.

Sajnos nem sikerült élethűen lefotóznom, de a valóságban egy enyhe,világos zöld alapban rengeteg ezüst csillámot kapunk felkenve.
Egyébként itt látszik, hogy mennyire erőteljesebb színt kapunk a primer használatával.

Összességében örülök hogy megvettem, bár örültem volna, ha picit intenzívebb lenne a színe, de szívesen fogom használni így is,főleg nyáron.

Ára:2.95 Euró.

Nektek hogy tetszik??

Puszii, Ivett

Haul és egyéb szerzemények

Az elmúlt két hétben sikerült beszereznem egy-két dolgot,közülük néhányat nyertem, van amelyiket tesztelésre kaptam, és a nagy Sale felirat pedig engem is a hatalmába kerített.


Lovely Sand lakkok: Végre nekem is sikerült őket beszereznem, egy nagyon kedves olvasóm segítségével,amit mégegyszer nagyon köszönök neki! :) Imádom őket, már ki is próbáltam mindkettőt, tudom hogy már nagyon sok helyen találkozhattatok velük, de ha nem bánjátok hamarosan hozok róluk egy-két képecskét..:)
Moyra Nr.3 körömlakk: Ő is a Lovely lakkokkal együtt érkezett, sajnos itt kint nem lehet egy normális fehér lakkot találni, pedig a neon lakkok alá mindenképpen szerettem volna egyet beszerezni. 
Bebe More Reinigungmousse: A bebe újdonsága, már egy hete használom, és ha majd kiforr a véleményem vele kapcsolatban,akkor hozom róla a bejegyzést is.
Nivea zuhanyzás közbeni testápoló normál bőrre: Nagyon kíváncsivá tett ez a termék, és szerettem volna minél előbb kipróbálni. Nagyon jó áron jutottam hozzá,akciósan plusz kupont is fel tudtam használni, így szinte féláron kaptam meg. Egy hete használom őt is,és mindenképpen hozok róla is bejegyzést a közeljövőben.
Sun Ozon sonnenspray: Nyáron elengedhetetlen kellék, eddig csak naptejeket használtam,remélem ez a termék is beválik majd.


Ezt a cuki szettet nyertem a német Dm facebook oldalán, alig vártam hogy kézhez kapjam. :) Ezek az első Alverde termékeim,a spirált és a szájfényt többször próbáltam már,tetszenek, az alapozó viszont picit sötét nekem. :S


Ezt a csomagocskát pedig szombaton hozta a postás, meglepetés nyeremény...:) Mondanom sem kell nagyon örültem neki. A borotvát hamarosan ki is próbálom, a strandtáska pedig nagyon cuki, hasznát fogom venni a nyáron.


És végül ma betértem a Tally Weijl-be,és ezt a két rucit vettem összesen 5 Euróért,vagyis cirka 1500 Forintért van egy szettem,mert nagyon jól mutat együtt a kettő,direkt úgy próbáltam fel, hogy a szoknyához találjak egy felsőt.
Fehér top 
6.95 helyett 3 Euró.
Megpróbálok már több basic darabot venni,mert annyi mintás felsőm van,de kombinálni nem igazán tudom őket,csak sima farmerral és kész.


Maxi szoknya-fekete
19.95 helyett 2 Euró.
Sajnos értelmes képet nem tudtam róla készíteni,ezért megkerestem nektek a neten.
Egészen a mai napig el sem tudtam volna képzelni, hogy egy ilyet felvegyek,de ma valami megváltozott..:D
Felpróbáltam és nagyon tetszett,nagyon örülök neki hogy megvettem.


Már van több szettem,amivel szeretnék outfit képeket készíteni, de az a problémám hogy fotósom nincs, viszont szeretnék a szabadban készíteni képeket,mert azok nekem sokkal jobban bejönnek,mint a tükör előtti fényképezés. Amint találok megoldást a problémára,jönnek az outfit posztok is ;)

A közeljövőben pedig jónéhány termék tesztet tervezek, és a héten még egy versenyre készült sminket is szeretnék megosztani veletek.

Ti mit vásároltatok mostanában??

Puszii, Ivett



Színváltó körömlakk-Color Change Nail Polish Violet/White

Ma egy igazán különleges körömlakkot mutatok be nektek, amit a Born Pretty Store oldaltól kaptam tesztelésre,az előzőt ha még nem láttátok,akkor ITT megnézhetitek,ami egyébként egy neonos zöld sötétben világító szépség.


Ennek a lakkocskának külön papír doboza is van,azon is és az üvegen is fel van tüntetve,hogy színváltó tulajdonsággal áldották meg,több információt nem igazán tudtam leolvasni róla,mert több angol feliratot nem találtam.
Az üveg és a kupak egyformán duci, henger alakú.
Az oldalon a 4-es számot kapta és a Violet/White nevet.


A kupak közepesen vastag,egyenesre vágott, de a lakk állaga elég sűrű,ezért picit nehézkes az egyenletes felvitel, és mivel egy elég világos színről beszélünk,mert felkenve fehér színűvé változik, ezért sajnos csíkoz is picit. De ez fedőlakkal orvosolható természetesen, sőt csak a fehér színnél látszik, a rózsaszínnél már abszolút  nem.

Megpróbáltam az összes színvariációt lencsevégre kapni. Az első,kezdetleges állapot rögtön a felkenés után ez:
Fehér szín,néhol a körömvégeknél picit halvány rózsaszín.

Hőmérséklet hatására elkezd átváltani, a hideg hatására fokozatosan rózsaszínné változik. 

Próbáltam vízzel rásegíteni, ez történik ha hideg víz alá teszem a kezem:

Szerintem nagyon jó móka,elszórakoztam vele, amíg a körmömön volt..:D

A képeken fedőlakk nélkül látható.

Ára: $ 7.84
A szállítás ingyenes

Megrendelhető ITT

A -10%-os kupon kódot se felejtsétek el használni:

VETTG10

Többféle szín közül tudunk egyébként választani,ezek közül most ki is emelnék párat:

Ez a legeslegszebb közülük, általában készlethiány is van belőle,de most pont van raktáron,szóval ha megtetszett,akkor siessetek megvenni..:) 






Nektek hogy tetszik??

Puszii,Ivett




Heti képgyűjtemény


Milyen gyorsan is telik az idő,már itt a július! Még pontosan két hónapunk van kiélvezni a nyarat! :)

Csodás csipkefelső,és bár a szoknya annyira nem tetszik, de együtt tökéletes főleg a kiegészítőkkel.

Hát nem cuki?? :)
 Kár hogy ezeket a lakkokat csak rendelni lehet és a postaköltség elég borsos..:/

Pink,szívecskés sminkecsetek.Egy szó: KELL. *.*


Beleszerelmesedtem ezekbe a CG lakkokba..ez van..gyönyörű ez a mani..*.*

Statement nyaklánc.szépséges..

Nem tudok mit tenni..ezek a rucik a gyengéim.és itt egy újabb csodás darab. A kiegészítőkről nem is beszélnék..*.*


Heti sminkötlet: A hétre Kim sminkjét választottam, nagyon mutatós.

Heti frizuratipp:felturbózott copf.tetszetőős,kár hogy én magamnak nem hiszem hogy el tudnám készíteni,de mindenképpen megpróbálkozok vele :) ÉS ti?

Heti DIY: Ha már nyár van,akkor készítsünk fagyit! :) 

És a heti édesség adag sem maradhat el..:)

Kellemes hetet kívánok nektek csajook!

Puszii, Ivett









süti beállítások módosítása