Makeupfan

Makeupfan

Szuper rúzstároló Ebay-ről

2013. május 12. - makeupfan
Péntek reggel a postás meglepett ezzel az Ebay-es csomagocskával, amiről azt hittem, hogy már elveszett, és igazából nem is vártam már. Ugyanis még február elején rendeltem, úgyhogy már több mint három hónapja csak vándorolt, de egyszer csak ideért hozzám : )


Egy picit meglepődtem, mikor kibontottam, és láttam hogy igazából semmi sem védte meg őt attól hogy út közben valami történjen vele, csak a dobozába volt beletéve semmi buborékos csomagolás..Ennek ellenére szerencsésen ideért, és nem esett semmi baja : )
Mondjuk elég masszív,ha jól tudom akril anyagú, de azért ki tudja mi történik vele a három hónap alatt mire ideér..:D


Szóval mikor kibontottam, akkor nem ért csalódás, ugyanolyan mint a képen volt, semmivel sem másabb, nagyon tetszik : ) Alig vártam hogy kipróbáljam, hogyan is mutatnak benne a rúzsok :D
Oldalnézet- itt látszik, hogy lépcsőzetes megoldású, ami nagyon tetszik, mivel nem vesznek el benne a rúzsok, mindegyik látszik rendesen, nem takarja el az előtte lévő egyiket sem.


És íme, kipróbálva: ) Nem lett tele, mert a sminkcuccaim háromnegyede most otthon maradt sajnos, fáj is a szívem miattuk,hogy nem lehetnek mellettem.:S :D 
Összesen 4 sorban 4 rúzs fér el, így 12 darab rúzsnak ad otthont :) Elég átlátható tényleg, ha tele lenne, akkor is könnyen megtalálnám az adott rúzst.

Én nagyon elégedett vagyok a termékkel, igaz picit előbb is ideérhetett volna..:D
Nagyon ajánlom mindenkinek, mert szépen rendszerezi a rúzsokat, nekem eddig ezzel gondom volt, de most már megoldódott.
Az ára 4 dollár volt, ennyi pénzért nagyon megérte. Szívesen adnák linket, de ennél az eladónál már nem találtam meg, és annyira nem is ajánlanám a szállítás miatt, mondjuk lehet hogy ez csak most nálam fordult elő.

Ebay-en rengeteg ilyen és ehhez hasonló tárolóból tudunk választani, én össze is szedtem nektek néhányat:
(az árára kell kattintani)

Oké, ez picit más féle, de fürdőszobába tökéletes, szemezek vele már egy ideje..:D

Ő pedig itt papírból hajtogatható össze, de szerintem nagyon kis cuki, és a pipere asztalra tökéletes : )

Egy másik eladónál sikerült megtalálnom az enyémet  : )

Ő is nagyon tetszetős darab, többféle sminkterméket, ecsetet tárolhatunk benne.

Ő itt pedig maga az áloom <3

Nos, nektek hogy tetszik?
Ti hogyan tároljátok a rúzsokat? :)

Puszii, Ivett








Essence That's what I mint felturbózva

A mai napra egy körmös poszttal készültem. Igazándiból rengeteg körömlakk van befotózva, szép sorjában majd hozom is őket! : )
Nos, a ma bemutatott  manikűr a héten készült, kedvem támadt egy picit alkotni. Először ombre körmöknek álltam neki, majd szépen belenyúltam az egyikbe és el is ment a kedvem tőle. Aztán gondoltam nyomdázok egyet na az sem jött össze..Végül mi is legyen, hát valahogy piszkálta a fantáziámat a díszítőcsík, és végül mellette döntöttem, és persze csillogós lakkot sem hagytam ki.. :)

És végül megszületett ez a mani:



Essence That's what I mint menta lakkot két rétegben kentem fel, majd miután megszáradt, a középső és nagyujjamra került két réteg Aden 12-es számú csillogós lakkból. A többi ujjamra pedig az Ebayről rendelt díszítőcsík került. A nagy lelkesedésem után eszméltem rá, hogy ez nem sokáig fogja bírni, ami utána ki is derült, mert fedőlakkal is olyan fél napig bírta, utána szép sorjában jött fel a szélénél az összes.Szerencsére nem voltam annyira kiakadva, ugyanis mostanában naponta lakkozom a körmöm :D
De azért lehetne tartósabb is, mert szép manikat lehet velük alkotni : )


Felhasznált lakkok:


Nos, nektek hogy tetszik?

Puszii, Ivett

Essence Girls on tour trend edition


Eyeshadow Palette

Lip and Cheek Creme

Nail Polish
Voyage,voyage!, Sightseeing!, Hop on,hop off!, Tickets, please
Eau De Toilette

Pocket Brush and Mirror

Phone Carm

Nemrég két új trend kiadás is napvilágot látott, az egyiket már bemutattam, ha még nem láttátok megnézhetitek ITT, de nem akartam lerohanni titeket mindkettővel egyszerre, így ma hoztam a másikat.
Mivel nyári kiadás, mi másról is szólhatna mint a nyaralásról? Az elgondolás nagyon cuki szerintem és a design is megfogott. Bár ebben a kollekcióban nincs annyi hűű de milyen jóó dolog, azért a szemhéjfesték paletta így elsőre jónak tűnik, és a körömlakkok közül is az utolsó kettő nagyon tetszik. Találunk még krémes arcpirosítót-és ajak szinezőt, én nem vagyok oda ezekért a krémes pirosítókért, egy másik kiadásból már vettem egyet, de nem kedveltem meg. Egy 10 ml-es kiszerelésű parfüm is megtalálható, és nagyon cuki és hasznos a zsebhajkefe. A telefondísz is fantasztikus, kötelező darab fényképészeknek és fotómániásoknak :D
Megjelenés: Június és Július között. Magyarországi megjelenéséről még nem tudok semmit, de a két trend kiadás közül gondolom valamelyik biztosan megtalálható lesz otthon is.

Nos, nektek hogy tetszik??

Puszii, Ivett




Gyantázásra fel! X-Epil, Isana- Vélemények

Mára egy olyan témát hoztam, amivel mi nők mindig is küzdünk:mégpedig a szőrtelenítéssel. Ugyebár többféleképpen is megoldhatjuk ezt a dolgot, az első-és egyben-legismertebb- a borotva, ami a legegyszerűbb és legfájdalom mentesebb megoldás. Igen ám, de sok negatívuma is van: gyors szőrvisszanövés, szúrós érzés és ezek után meggondolja az ember hogy ez jó megoldás-e. A lábamra nem szeretem ezt a módszert használni, de sajnos sokszor lusta vagyok a gyantázához hozzákezdeni és ezért ezt a lehetőséget választom.De ha belegondolok akkor így több időm megy el, mintha letudnám a gyantázást 1 óra alatt, és egy darabig nincs vele gond.

A másik az epilálás, ami szintén sokkal jobb,mint a borotva, de sokan nem kedvelik. Nekem nincs bajom vele, és gyakran használom is. Szeretem,mert igaz erre is több időt kell rászánni,de az eredmény jobb,tartósabb mint a borotvával.

De most át is térnék a mai igazi témára, a gyantázásra. Ezen belül két fajta opció létezik: a meleg gyanta- amit én szerintem jobb egy kozmetikusra bízni,mert picit macerásabb,persze otthon is megoldható- és a másik a hideggyanta csíkok. Én az utóbbit szoktam leggyakrabban használni.
Eddig nem sok félét használtam, talán csak ezt a két fajtát, ezekről szeretném elmondani a véleményem, tapasztalataim.


Először kezdeném az X-Epil hideggyanta csíkokkal. A dobozon sok pozitívumot leírnak róla, ezért kíváncsi lettem rám, és egy akció keretében még mikor otthon voltam meg is vásároltam. Az illata nagyon kellemes, arra nincs is semmi panasz. A maxi fogófelület is nagyon kényelmes használatot biztosít. DE sajnos nálam eléggé megbukott, a szőrszálat nem távolítja el rendesen, sokszor a felét otthagyta, igaz én előtte épp bűnbe estem és borotváltam a lábam, ami miatt megerősödött a szőr, de ez akkor sem mentség rá. Szóval a gyors használat már nem igazán állja meg a helyét. A másik probléma vele az, hogy ugyebár 6 dupla csíkot tartalmaz a dobozka, és az nekem a másfél lábamra volt elég, és így is próbáltam spórolni amennyire lehet. Ezért számomra ez a termék picit csalódás volt, én többet vártam tőle, igaz nem vagyok profi kozmetikus, de azért csak el tudok bánni egy ilyennel, szóval csak nem én voltam a béna, főleg ha eddig másik termékkel nem volt ez a probléma.2 darab kendő található benne, vele nem volt gondom. Még utolsó sorban elmondanám, hogy a használata után elég csúnyácska lett a lábam,ennyire nem szokott kipirosodni.
 Az ára 7-800 körül mozog, akciósan én 500 forint körül vásároltam meg.

A másik termék az Isana hideggyanta csíkok, belőle már több dobozzal is elfogyasztottam. Ennek nincs olyan jó illata, de viszont szépen,kényelmesen lehet vele gyantázni. Ennél több gyantacsíkot is kapunk, pontosan 10 darabot, ez a mennyiség nekem elég szokott lenni, sőt 1-2 marad is. (Még jó hogy volt ebből plusz darabom,mert ezzel fejeztem be az X-Epil-es gyantázást:D ) 4 darab kendőt adnak hozzá, nekem az bőven elég szokott lenni,sőt mindig marad is.
 Tényleg evvel a termékkel még nem volt negatív tapasztalatom, és legközelebb is őt fogom választani. 
A Rossmannban vásárolható csak meg,mert ugyebár a bolt saját márkája, és az ára itt 4 Euró. Magyarországon akkor gondolom olyan 1200 forint körül lehet,én eddig csak kint vásároltam ilyet, de aki tud pontos árat, az megírhatja, kíváncsi vagyok rá.
Igaz picivel drágább,mint a másik termék, de megéri az árát szerintem.

Szóval én az eddig használt két termék közül mindenképpen az Isana-t ajánlom,nekem ő tényleg nagyon bevált.

Ti szoktatok használni hideggyanta csíkokat? Ha igen,milyent?

Puszii, Ivett

China Glaze: Pink Voltage (NEON)


Ma ismét egy China Glaze lakk van soron, és a hétvégén viselt manikűröm. Őt egy másik pink lakkal együtt Ágitól vásároltam. Köszönöm még egyszer! : ) Ez a csodás lakk is hamar belopta magát a szívembe. De mutatom is hogy miért:


Mint láthatjátok a Pink Voltage nevet viseli, és egy neonos árnyalat, amit én ugyebár imádok. Az ecset egyszerű, henger alakú, nem éppen a legjobb, én picit nehezebben festek vele, de nem vészes.
Első rétegben itt sem tudtam olyan tökéletesen felvinni a színt, de a második réteggel már szép lett az eredmény. Amin picit meglepődtem, hogy mattra szárad-hoztam is most képet róla- de most nem zavar, sőt még így is nagyon tetszik! : )
Egy igazi barbie pink árnyalat, nekem elsőre ez jutott róla eszembe : D

2 rétegben, fedőlakk nélkül

2 rétegben fedőlakkal


napsütéés : )

Végül feldobtam egy kis csillámmal:

Az Aden 12-es számú mini lakkját használtam a gyűrűs ujjamon.

Paris kókusz illatú fedőlakkot használtam. Őt azért jegyzem meg, mert szombaton készítettem el ezt a manikűrt, és ma fogom lemosni, de még semmi kopás vagy pattogzás nincs, még tökéletes a manikűr, csak a körömágynál fedezhető fel pici lenövés. A körmeim nem voltak kímélve, takarítás,mosogatás,hajmosás. És így is kiállta a próbát. Természetesen a CG lakknak is nagy szerepe van ebben.
Szóval most sem csalódtam a CG lakkokban, és ezt a fedőlakkot is ezentúl többet fogom használni..:)

Nektek hogy tetszik?

Puszii, Ivett


süti beállítások módosítása