Makeupfan

Makeupfan

Catrice-Glamazona trend edition

2013. május 05. - makeupfan

Absolute Eye Color
01 Got the flower, 02 Lime heart is beating like a jungle drum, 03 Jungle treasure, 04 Carmourflage
2.79 Euro
Defining Blush
01 I'm a survivor, 02 I got the flower!
3.99 Euro

Lip Colour Pen
01 I'm a survivor, 02 I got the flower!
4.99 Euro
Liquid Gold Topper
01 Jungle treasure
3.99 Euro
Ultimate Nail Lacquer
01 Dirty Liana, 02 I got the flower!, 03 I'm the survivor, 04 Lime heart is beating a jungle drum
2.79 Euro

Crocodile Cracker
01 Carmourflage
2.99 Euro


Ma egy új trend kiadást hoztam nektek, méghozzá a Catrice-től. A design nekem nagyon tetszik, igazi vad, dzsungel hangulatot idéz elő. Igazán vidám, nyárias színeket találhatunk benne, a pirosítók nagyon tetszenek. A körömlakkok közül egyedül a zöld színű tetszik. Találhatunk benne krokodil hatású repedezős lakkot, de én ezekért a lakkokért nem nagyon vagyok oda.
(Még mikor bejött ez az őrület, akkor minden áron meg akartam szerezni az Essence repedezős lakkját, aztán sikerült megvennem, azóta talán kétszer ha kezembe került, és pedig ez már nem most volt. Ugyan ez a helyzet a mágneses lakkokkal..)
Megjelenés: Június és július között találkozhatunk vele az üzletekben, hogy Magyarországon megjelenik-e, nos azt még nem hallottam.

Nektek hogy tetszik?

Puszii, Ivett







Best Blog díjat kaptam!

Tegnap nagyon megörültem, mikor az Angel Design 77 blog írója megajándékozott ezzel a díjjal. Még egyszer nagyon szépen köszönöm, a blog még nem kapott semmi ilyesmit, szóval ez az első díjam :)


Ezt a díjat a bloggerek osztogatják egymás között.
Számukra kedvenc blognak,bloggereknek.

Mit is kell tenni?



  1. Megemlítjük, hogy kitől kaptuk a díjat! 
  2. Felsorolunk 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a feliratkozott, rendszeres olvasók száma! 
  3. Egy-egy kommentet hagyunk a kiválasztott 4 blogon a díjazásról.

Nos, a választás nem volt egyszerű,mert nagyon sok blogot szívesen olvasok, de sikerült.Egyébként nem értem, hogy miért van megszabva a rendszeres olvasók száma..de a szabályokat nem én találtam ki, ezért nem is változtatok rajta.

 A díjat ők négyen kapták:





Mindegyik blogot nagyon szívesen olvasom, és ajánlom figyelmetekbe, ha esetleg valamelyiket még nem ismernétek, hogy kukkantsatok be hozzájuk!  :)

Szép napot mindenkinek! : )

Puszii, Ivett

Mai smink-frizura-outfit

Elég régen volt ilyen poszt, de ma sikerült néhányat fotóznom, és a képek is viszonylag vállalhatóak lettek.

A mai sminkem viszonylag egyszerűnek mondható, nem volt több mint 15 perc az elkészítése. Arany színű Manhattan monómat használtam az egész szemhéjamra, majd húztam egy tusvonalat. A vízvonal alá az Avonos szemveruzát használtam, majd spiráloztam a kedvenc Maybelline spirálommal. A számat a Maybelline rúzsommal emeltem ki, aminek szépséges matt pink színe van, és imádom használni, mert nagyon tartós is.



Használt termékek:

A frizurám is nagyon gyorsan elkészült, és szerintem mindenki ismeri ezt a technikát, a nevét pontosan nem tudom,sorry..:) A lényeg az, hogy összegumizod a hajad, a guminál picit meglazítod, és visszacsúsztatod a hajadat.
 Ha nem látszana a pink hajgumim akkor még mutatósabb lenne szerintem..:)



Outfit:
Mivel felénk sajnos nincs olyan jó idő mint otthon, ezért nem lehet még rövidnaciba és topban szaladgálni, viszont sokat süt a nap, és olyan 15 fok körül van átlagban. Azért itt már ez jó időnek számit..:D



felső: Tally Weijl
hosszú ujjú: Colosseum
farmer nadrág: no name bolt(kínais)
cipő: Primark
táska: Primark

Nektek hogy tetszik? 

Puszii, Ivett

China Glaze: Flip Flop Fantasy


Ma ismét egy körömlakkot fogok bemutatni, mégpedig az Ebayről rendelt China Glaze lakkot. Ezek a lakkok leginkább Ági blogján keltették fel a figyelmemet(utána sikerült is tőle vásárolnom két szépséget,őket is hamarosan bemutatom), és rögtön el is kezdtem nézelődni, hogy milyen színekben is kapható. Aztán megakadt a szemem ezen a szépségen.


Az üvegről szerintem nem kell beszélnem, az ecset hosszúkás, közepesen vastag. Összesen 14 ml lakkot tartalmaz,ami elég sok ideig kitart majd szerencsére..:)

Két réteget használtam, sajnos van egy negatívuma, hogy nem lehet az első réteget egyenletesen, szépen felvinni, mert nagyon csíkoz, aztán iszonyat gyorsan szárad is, így még sietni is kell vele.  A második réteg így nem lett tökéletes, de a végeredmény azért nem lett olyan rossz. Végül fedőlakkal korrigáltam.

Kicsit meglepődtem, mikor megláttam, hogy félig matt a finishe, de persze ezt fedőlakkal lehet korrigálni, akinek ez nem tetszik.

És akkor lássuk mit is tud:




A színe leginkább korallos, és igazi neon, élőben még sokkal jobban rikít..:)
Nem is kell mondanom, hogy mivel a neon lakkok a gyengéim, így ő egyből belopta magát a szívembe, és tavasszal-nyáron a kedvenc körömlakkjaim egyike lesz. :)

Tartósságáról annyit tudok mondani, hogy 3 nap után mostam le, de simán bírta volna még, nem volt lekopva szinte sehol sem, igaz fedőlakkal használtam.

Ára: változó, attól függ honnan sikerül megrendelni, de én Ebayről szállítással együtt 8 Dollárt fizettem érte. Ti is megrendelhetitek ITT

Nos, nektek hogy tetszik? Kedvelitek a neon lakkokat?

Puszii, Ivett

Flormar 392: A holo szépség


Ma az újdonsült holo lakkomról lesz szó, amit már egy ideje kinéztem magamnak, és amikor lehetőségem nyílt rá, azonnal meg is vásároltam. 
Ez a szépség a 392-es nevet kapta, hiányolom nagyon a fantázia nevet, de hát ez van.
Az üveg a szokásos Flormar, annyi különbséggel, hogy ennek a kupak színe fehér, de ugyanúgy hosszúkás, ami tárolás szempontjából nem a legjobb, de én megbocsátom neki.
Az ecsete hosszúkás és közepesen vastag, nekem problémám nincs vele, szépen tudtam lakkozni.

És akkor most lássuk hogy mit is tud:


1 rétegben még nagyon gyengécske, de még így sem rossz.


2 rétegben már alakul, úgy voltam vele, hogy többet nem is kenek fel, mert én kettőnél több réteget nem szeretek használni. De aztán mégiscsak felkentem, és milyen jól is tettem..


Amint felkentem a harmadik réteget, még a nap is kisütött, így szinte csak ragyogtak a körmeim..:)



Sőt, a képek fele annyira sem tudják vissza adni, hogy mennyire is szépséges ez a lakk. Amióta felkentem, csak a körmeimet nézegetem, főleg ha kisüt a nap..:D Én imádoom! :)

Tartósságáról még nem tudok nyilatkozni, alap lakkot használtam, de most a fedőlakkot kihagytam, ha valakit érdekel mennyit bír, akkor majd szívesen megírom.

Ára: 570 Ft

Összességében én nagyon meg vagyok elégedve ezzel a lakkal, és az áráról még nem is beszéltem, hiszen a holo lakkok igencsak borsos áron kaphatóak, úgyhogy ő még a megfizethető kategóriába tartozik, szóval én ajánlom mindenkinek aki nem akar több ezret költeni egy holo lakkra.

Nektek hogy tetszik? Kedvelitek a holo lakkokat?

Puszii, Ivett




süti beállítások módosítása