Makeupfan

Makeupfan

Heti vásárolgatás eredménye

2013. március 17. - makeupfan
Hát igen, ezen a héten is sikerült vennem ezt-azt..:) Még egy hónap mire haza utazok, addig pedig még ezek a mini shopping-ok beleférnek: )

Az 1 Eurós boltban és a Rosmann-ban jártam, a szokásos körút..: )
Fülbevalók-ehhez szerintem nincs mit hozzá fűznöm, most már rájöttem hogy mániákusan gyűjtöm őket..:) Mondjuk ennyi pénzért nem is tudom őket sosem otthagyni, otthon ennyiért még szinte egy párat sem kapsz: ) 1 Euró
Mini fésű: Táskába ideális, könnyen elfér, és a színe miatt hamar meg is találom majd, nem kell feltúrni az egész táska tartalmát:) 0.75 Euró
Pedicos lábfürdő cseppek: A pedikűrözéshez vettem,menta-citrom illatú. 2.49 Euró


A Rosmann-ba betérve reménykedtem benne, hogy megtalálom a Floral Grunge trend kiadást, de csak az Óz volt kint, és nekem nem tetszik belőle igazándiból semmi. A szemhéjpúderek egyedül amik tényleg szépek, de itthonra már nem kellenének, úgyhogy hagytam is őket. Aztán megláttam ezt az új Essence rúzs féleséget(majd hamarosan meg is mutatom hogy miért írtam így),-egyébként nem is értem hogy eddig én hogyan nem vettem észre?!- és 1.95 Euró-ért nem tudtam otthagyni, A külseje is nagyon megfogott és igencsak érdekes maga a termék is, de egyelőre csak ennyit mondok, mondjuk aki már látta az tudja hogy milyen..:D
Essence kézkrém: A díszítés nagyon megtetszett,és nagyon sűrűn használok kézkrémet, nem félek hogy rajtam marad, ezért elhoztam magammal őt is, 0.95 Euró-ért.

Hamarosan hozom az Essence újdonságokról a tesztet!: )

Ti vásároltatok valamit ezen a héten? :)
Továbbra is maradjanak a heti haul-ok vagy havonta mutassam meg hogy miket vásároltam?

Puszii, Ivett


Bloglovin-csatlakozzatok : )

Tegnap értesültem a hírről, miszerint júliustól megszűnik a Google Reader, és Nóra írt egy hasznos posztot erről a témáról, és nem is volt kérdéses, hogy lépni kell valamit, én a Bloglovin-t választottam.
A kedvenc blogokat már importáltam is, úgyhogy én már megnyugodhatok, és a blogom is megtalálható már rajta, ha szeretnétek akkor csatlakozzatok! : )


Follow on Bloglovin

Ti is eddig a Google Reader-t használtátok? Mit szóltok hozzá hogy megszüntetik?

Puszii, Ivett

Catrice geometrix limited edition


Eyeshadow Palette-Mix


Blush Papers


Transculent Mattifying Powder


Matt Lip Cream
Light red, Red


The Giant Extreme Volume Maskara- Waterproof


Kabuki Brush


Nail Polish



A Catrice a Candy Shock mellett egy másik csodás kollekcióval is meglep bennünket.Egy újdonságot is találunk köztük, mégpedig a pirosító lapocskákat, amiről én még bevallom még nem is hallottam, de kíváncsian várom: )  A kabuki is igen tetszetős, de most ezt kihagyom, mert az essence egyik trend kiadásában szinte teljesen ugyanilyent vettem még tavaly. A matt szájfény féleségek is jól néznek ki, viszont a körömlakkok most szerintem elég uncsik..
Áprilistól már kaphatóak lesznek, viszont nem tudom hogy Magyarországon megjelenik-e.

Nektek hogy tetszik? 
Melyik kollekció tetszik jobban ez, vagy a candy shock? 

(Én a Candy Shockra szavazok, a szép pasztell színekkel belopta magát a szívembe: )

Puszii, Ivett





Frizura tippek:Konty Step by Step

Ma egy újabb frizura stílust mutatok be nektek, ami manapság igen népszerű, és az ezelőtt bemutatott fonás mellett így hordom a legtöbbet a hajam. Sokféleképpen variálható,sokszor egy virággal,egy szép csattal vagy egy masnival is feldobható, de az egyszerű konty is igen elegáns, és könnyű viselet. Ma bemutatok néhányat, és a képek alapján ti is el tudjátok készíteni magatoknak: )













És jöjjön néhány inspirációs kép is:







Ti szoktátok így hordani a hajatokat?: )

Puszii, Ivett















süti beállítások módosítása