Makeupfan

Makeupfan

Ilyen illata van az unikornisnak?!? | Müller Haul + Vélemény

2017. szeptember 28. - makeupfan

unicorn-mania-haul4

Nos, tegye fel a kezét az, akit nem vesz le a lábáról ez a cuki, unikornis csomagolás! Én azok közé tartozom, akit le tudnak kenyerezni egy ilyen kis édes dizájnal. :D Ezért sikerült is beszereznem egy-két dolgot nemrég a Müllerben. Vagyis már vagy két hete, ezért remélem, hogy még mindig van a limitált kiadásos darabokból a boltban.
A termékeket azóta teszteltem élesben, így mindegyikhez tudok véleményt is mondani!

Ha kíváncsiak vagytok,hogy hogyan is teljesítettek, illetve hogy milyen illata is van akkor az unikornisnak, mindenképp olvassatok tovább! ;)

Tovább

Autumn Fashion | 5 nélkülözhetetlen darab az őszi ruhatáradba

Az idei őszi divat szerencsére elég sokszínű, lehet kedvünkre válogatni a színek, minták, anyagok közt. Viszont én most nem szeretném felsorolni az összes divatirányzatot, hanem kiválasztottam őt ruhadarabot, amiket könnyen beilleszthetünk a ruhatárunkba, és divatozhatunk velük ősszel! ;)

 

# 1. Piros szín

Legyen akár egy kötött pulcsi, vagy egy kardigán, a piros színnel igazán dögös megjelenést kölcsönös.
(Végre nem csak a barna, nude színek érvényesülnek ősszel! :) 

c424b2334dc4ec4f94a88f111ccd3809

dd724ec9dbf387acc7bae919c044c84e

Tovább

Hello Ősz, már vártalak! | 15 dolog, amit imádok az őszben!

5a2335adc0a3a5e8b7dda52b92f3651e

Elérkeztünk ehhez a naphoz is, ma 20:02-kor köszönt be a csillagászati ősz!
Az időjáráson is látszik, hogy már végleg búcsút inthetünk a forró, nyári napoktól, de ez az évszak is rengeteg jót tartogat Nekünk! Bevallom őszintén, hogy sokkal kedvesebb már számomra az ősz, mint a nyár, sokkal inspirálóbb, kellemesebb, megnyugtató.

Össze is szedtem egy listát, sok-sok képpel, és néhány tippel, hogy én miért is szeretem ennyire ezt az évszakot! :) Remélem, a bejegyzés végére Ti is annyira imádni fogjátok ezt az évszakot, mint én! 

Lássuk:

Tovább

Zoella beauty Magyarországon!!

20954022 1846573262026119 1891021822350666176 n

Úgy gondolom, hogy sokan követitek nyomon Zoella mindennapjait a Youtube-on, Instagramon, és vártátok már nagyon, hogy végre a Zoella beauty eljusson Magyarországra is. Nos, elérkezett ez a nap is, hiszen már augusztus végétől elérhető a Marionnaud üzleteiben illetve online is megrendelhető.

Mielőtt megírtam volna ezt a bejegyzést, szerettem volna élőben is megszaglászni, megcsodálni a termékeket, és egy első benyomást mondani róluk.


Legelőször is a csomagolás az, ami nagyon tetszett, igazán csajos, tényleg Zoellás a dizájn.
Volt egy-két teszter, a kézkrémet próbáltam, illetve a tusürdőt szaglásztam meg, nagyon kis letisztult, púderes illatoknak tűntek, ami Nekem bevallom őszintén annyira nem jött be sajnos. Illetve még a két parfümöt is megszaglásztam, de ugyanaz volt a véleményem. 
Ezért sem vettem semmit, illetve nemsokára költözöm, és nem raktározok be már nagyon dolgokat..
Szóval akinek bejönnek a nagyon letisztult illatok, azoknak ajánlom, de akik szeretik a különlegesebb, erőteljesebb illatokat,mint én, azoknak nem hinném, hogy bejön.. 

Itt tudjátok megnézni az elérhető termékek listáját, illetve árait: KATT
Ugyanaz a felhozatal a boltban is, mint online!

Nektek hogy tetszenek a termékek?
Vásároltatok már valamit, vagy tervezitek?

Puszii, Ivett

süti beállítások módosítása