Makeupfan

Makeupfan

RdeL Young szemhéjárnyaló paletta SWATCH

avagy Anastasia Beverly Hills Moon Child Glow Kit DUPE?!

2017. május 28. - makeupfan


swatch rivaldeloop unicorn.7JPG

Pénteken benéztem a Rossmannba, és megláttam a RdeL Young unikornisos limitált kiadást. Megfogadtam már előtte, hogy nem veszem meg, mert nincs szükségem rá, de amint a tesztert kipróbáltam, azonnal felfedeztem némi hasonlóságot az egyik kedvenc highlighter palettám- Anastasia Beverly Hills Moon Child Glow kit- és e között. Végül természetesen nem tudtam a boltban hagyni, és amint hazaértem, egymás mellé tettem a két palettát... ha kíváncsiak vagytok, hogy van e tényleg hasonlóság a kettő közt, akkor olvassatok tovább :)

Tovább

Skincare | Top 5 Products

Arcápolási kedvencek

facecare favourites top5

Az első részben megmutattam Nektek a hajápolási kedvenceket ITT, most pedig folytatom a sort az arcápolással. Van köztük olyan, amit már századjára vettem újra, van amit egy-két hónapja használok, de már most beillik ebbe a körbe, mert megszerettem ezidő alatt, így biztosan azt fogom újra venni, ha elfogy. Arcápolási téren nem szeretek nagyon kísérletezgetni, szeretem megtalálni a legmegfelelőbb terméket az én arctípusomnak. Vegyes típusba tartozom, tehát vannak zsírosabb, pattanásosodásra hajlamosabb részek, illetve van olyan terület, ahol normál típusú a bőröm.Ha kíváncsiak vagytok, hogy miért a fent látott termékek kerültek a kedvencek közé, akkor kattintsatok a tovább-ra! ;)

Tovább

Late Spring Outfit | Denim Skirt

jeanskirt outfit
jeanskirt outfit3

jeanskirt outfit4

jeanskirt outfit5

jeanskirt outfit1

jeanskirt outfit2

imageFelső: Stradivarius
Szoknya: Zara
Balerinacipő: Kitten/ Office Shoes
Táska: Bershka
Napszemüveg: Dolce&Gabbana
Öv: Calvin Klein
Óra: Fossil

  A héten a Budai várnegyedben készültek a képek, mindenképp megszerettem volna mutatni Nektek a farmerszoknyát, amit pár hete szereztem be a Zarában, és szinte minden nap felvenném, annyira megszerettem. Egy teljesen hétköznapi outfit-et hoztam, mivel most egy fehér, mintás pólóval és fekete balerinacipővel, válltáskával párositottam, illetve néhány arany színű kiegészitővel. Tökéletes egy egész napos városban rohangáláshoz.
Még rengeteg variáció van a fejemben vele kapcsolatban, magassarkúval fogom viselni legközelebb, az tuti. Imádom az ilyen jól kihasználható darabokat a ruhatáramban. :) 
A háttérben látható Fragola standhoz is eljutottunk, és fagyiztunk is egy jót, amit persze meg is kellett örökiteni. :D
A képeket Kaposi Cintia készitette, innen is köszönöm szépen Neked mégegyszer! :) 

Ti is szivesen viseltek farmerszoknyát?
Mi a kedvenc ruhadarabotok jelenleg?

Puszii, Ivett

Springtime Favourites | Tavaszi szépségápolási kedvencek

spring favourites3

A mai bejegyzésben megmutatom Nektek, hogy az elmúlt időszakban, vagyis tavasszal, melyik szépségápolási termékeket használtam szivesen. Úgy döntöttem, hogy nem hónapra, hanem évszakra fogom bontani ezt a kedvences témát, hiszen minden hónapban nem kisérletezgetek annyit új termékekkel. :D
Olvassatok tovább, ha kíváncsiak vagytok rá, hogy miért is választottam ide ezeket a termékeket!

Tovább

Nyári hangulatban | Inecto Naturals Infusion

Hoztam egy beharangozót, mégpedig a limitált kiadású Inecto Naturals Infusion termékekről. A márkáról annyit mondanék,aki még nem ismeri, hogy 100%-ban vegán kozmetikumok, és állatkísérletektől mentes! A hajápolási kedvences bejegyzésben ITT pedig szó volt az Argan olajos sampon+kondiciónálóról, hogy mennyire is imádom használni, és rendbe tette az érzékeny fejbőröm.
A képek látták pedig igencsak felkeltette az érdeklődésem a limitált, nyári kiadású tusfürdői és testápolói. :)

promotion post 03

Tovább
süti beállítások módosítása