Makeupfan

Makeupfan

Balcony Ideas | Legyen stílusos az erkély is!

2017. április 29. - makeupfan

balkony ideas1

Van egy szép nagy erkélyem, viszont egy-két kacaton, és egy ócska széken kivül más nincs ott. Szeretnék néhány palántát, illetve növényt, virágokat beszerezni, viszont arra gondoltam, hogy ki kellene használni a teret, és egy szép, hangulatos kis hellyé varázsolni, ahová szivesen megy ki az ember, ha kellemes kint az idő.
Illetve ha az embernek nincs kertje, akkor szintén nagy kincset ér, és érdemes egy kis kerti hangulatot varázsolni neki. Felnéztem ismét a Pinterestre, és rengeteg inspirációt találtam, amit most meg is osztok Veletek.

Tovább

NYX Favourites | Lippies

nyx favourites

 Biztosan hozzátok is eljutott már a hir, hogy a NYX második üzlete május 12-én nyilik a Westend bevásárlóközpontban. Személy szerint örülök neki, hiszen ott sűrűbben fordulok meg, mint az Allee-ban, igy valószinűleg mégtöbb szépséges NYX termék tulajdonosa leszek. :D 
A mai bejegyzés során megmutatom Nektek az eddigi kedvenceimet a márkától, méghozzá ahogy a cimből is kiderült, szájra való termékekről lesz szó, swatchokkal együtt.

Tovább

Healthy Breakfast | Smoothie

smoothie

Sokszor okoz nekem fejtörést, hogy mit is reggelizzek. Imádom a péksüteményt, de baromira hizlal, és egészségtelen... Az összes joghurtot már unom. Reggelizőpehely, zabkása oké, de mindennap uncsi. Aztán eszembe jutott a smoothie. Glamour-napokon pedig be is szereztem egy szuper kis turmixgépet, igy már kezdődhet is a smoothie gyártás. :D A Pinterestről pedig összeszedtem néhány receptet, amit remélem ti is hasznosnak találtok majd, és ha eddig nem próbáltátok, akkor majd most megjön a kedvetek Nektek is hozzá, vagy kibővithetitek a recepttáratokat. ;) 

Tovább

LOB | The biggest hair trend of 2017 |

Mindig is hosszú hajat akartam. Mert az a szexi. Mert az jobban áll nekem.Aztán évekbe telt mire a vállig érő szörnyű fazonú hajamból hosszúnak mondható lett. És már egy ideje elég jól elvagyok vele..
Aztán most pedig jött egy ötlet igy a semmiből, hogy mi lenne ha megválnék a hosszú hajamtól?!
Azt hiszem engem is beszippantott ez a trend, amit LOB- Long Bob-nak neveznek. Mert azért annyira bevállalósnak nem mondanám magam, hogy vállig érő hajam legyen- BOB- de egy picivel hosszabb, mondjuk mell feletti már talán jöhet. Úgyhogy ezt lehet pont nekem találták ki! :D És ha megnézitek az alábbi képeket, akkor ti is biztosan azt fogjátok mondani, hogy igen...a Long Bob is szexi!!

 

lob5

lob2Hullámokkal is jól mutat de egyenesen is tökéletes.


lob1

lob3

Még Shay is bevállalta... és nem döntött rosszul, baromi jól áll neki.

lob4

lob6

Melir+laza hullámok: Perfection

Még nem határoztam el teljesen, egyet-kettőt még alszom rá, de úgy érzem, hogy néha az embernek ki kell lépnie a komfortzónájából, és ez pont egy olyan lépés lenne. A képeket nézegetve pedig egyre inkább az igen felé hajlok. :)

Képek forrása a Pinterest.

Ti mit gondoltok, vállaljam be?
Nektek bejön ez a trend?
Esetleg ti már LOB-al éltek? :D

Puszii, Ivett

süti beállítások módosítása