Makeupfan

Makeupfan

Nyári hangulatban | Inecto Naturals Infusion

2017. május 10. - makeupfan

Hoztam egy beharangozót, mégpedig a limitált kiadású Inecto Naturals Infusion termékekről. A márkáról annyit mondanék,aki még nem ismeri, hogy 100%-ban vegán kozmetikumok, és állatkísérletektől mentes! A hajápolási kedvences bejegyzésben ITT pedig szó volt az Argan olajos sampon+kondiciónálóról, hogy mennyire is imádom használni, és rendbe tette az érzékeny fejbőröm.
A képek látták pedig igencsak felkeltette az érdeklődésem a limitált, nyári kiadású tusfürdői és testápolói. :)

promotion post 03

tropical infusion

"Az Inecto Naturals Infusion tusfürdők és testápolók a kókusz alapnak köszönhetően biztosítják a fürdőszobádban a karibi hangulatot.

A Coconut tusfürdő és testápoló mentával és lime-mal kiválóan frissít, hogy kipihenten és frissen induljon a napod. A hozzáadott limemag olaj felpezsdít, míg az organikus kókuszolaj hidratálja a bőrödet.

A Coconut tusfürdő és testápoló trópusi illattal igazi csábító kényeztetés a bőröd számára. Használatukkal a bőröd nemcsak ínycsiklandozóan illatos, de elképesztően hidratált és selymes lesz."

lime infusions

A limitált kiadású Inecto Naturals Infusion testápolók és tusfürdők kizárólag a Rossmann üzletekben kaphatóak a készlet erejéig. 
A kétféle testápoló ajánlott fogyasztói ára 999 Ft, a tusfürdőké 599 Ft. ( Viszont most akciósan tudjátok beszerezni május 19-ig! A tusfürdők így 499 Ft a testápolók pedig 749 Ft-os áron kaphatóak! )

Ti is szeretitek az Inecto termékeket?

Puszii, Ivett

A bejegyzés trackback címe:

https://makeupfan.blog.hu/api/trackback/id/tr8812495115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása