Makeupfan

Makeupfan

News | Catrice szortimentfrissítés 2015 Autumn - Winter

2015. május 29. - makeupfan
010 Choc'Let It Be

920 Game Of Stones


Rimmel Oh My Gloss! ~ Pin Up

A Joy-napokat kihasználva beszereztem néhány dolgot féláron, szeretem az ilyen lehetőségeket, megmondom őszintén, de ki nem? :P A mai poszt tesztalanya is akkor került hozzám, azóta használgatom, és most veletek is megosztom az eddigi tapasztalataimat róla.


Hogy pontosítsak, a Rimmel márkától az Oh My Gloss! legújabb szájfényét vettem le a polcról, mégpedig egy élénk pink árnyalatot, ami a 190 Pin Up nevet viseli.
A külsejéről nem beszélnék sokat, hiszen a képen láthatjátok, átlátszó tubus, a fekete kupak tekerős megoldású. Egyszerű, letisztult külső.

Az applikátora szivacsos, ami nekem elegendő terméket vesz fel, nem kell többször belemártanom, ami plusz pont.
A formáját pedig láthatjátok szintén a képen, igazodik a számhoz, könnyen lehet használni, szépen, egyenletesen lehet vele felvinni a szájfényt.

A színe pedig egy erőteljes pink árnyalat, ami nem okozott csalódást, kellően pigmentált, nem kell több rétegben felkenni, hogy látszódjon, hogy van valami az ajkunkon. 
Az állagát tekintve sűrűbb, kissé ragacsos, de nem zavaróan.
Egyáltalán nem szárította a számat, ami még egy plusz pont, mert nekem sajnos elég sok terméknél előfordul, viszont ez a legelső szájfény a márkánál, amely argánolajat is tartalmaz, valószinű ennek tudható be ez a hidratáló hatása.
Az illata kissé erősebb, "púderes" illat, felkenés után még pár percig érezhető, de engem ez speciel nem zavar, akik érzékenyebbek az ilyen illatokra, azoknak ajánlom, hogy csekkolják le inkább ezt vásárlás előtt.

A tartósságát is teszteltem, a márka azt ígéri, hogy akár 6 órán keresztül tart, de nálam ez nincs így sajnos, mert akár ajakbalzsammal, vagy anélkül használtam, nekem olyan két óránál tovább nem tartott, egyszerűen szép lassan eltűnt az ajkamról, viszont szépen megfogta azokat, így egy kis szint azután is adott egy darabig. Az evést, ivást szintén nem nagyon bírja, de ezt nem is várnám el egy szájfénytől.
Itt pedig láthatjátok, hogyan is mutat felkenve. :)

Összefoglalva tehát a tartósságától eltekintve egy jó szájfénynek tartom, szeretem használni, a színét imádom, könnyű és gyors a felvitele, nem kell vele bajlódni, és feldobja az egyszerűbb sminket is. Nagy valószínűséggel körül fogok még nézni a többi színek közt is. :)

Ára:kb. 1400 Ft / 6.5 ml ~ 13 árnyalatban kapható

Nektek hogy tetszik?
Próbáltátok már ezt a szájfényt? Ha igen, Nektek hogy vált be?
Nálatok mennyire számít egy szájfény tartóssága?
Van esetleg kedvenc szájfényetek a márkától? :)

Puszii, Ivett

Catrice Kaviar gauche ~ Love Me Tender

Sziasztok! A catrice legújabb trendkiadásába - Kaviar gauche - botlottam bele tegnap, már félig lefosztva, amit nem csodálok, hiszen szerintem egész jóra sikeredett. Bár próbálom visszafogni magam körömlakk vásárlás terén, azért mégsem tudtam üres kézzel távozni a boltból, mert az egyik körömlakkba azonnal beleszerettem:


A körömlakk üvege a már megszokott, az arany kupak és díszítés viszont különlegessé teszi, nekem nagyon bejön.
A 03-as, Love Me Tender fantázianevet kapta.
Az ecsete nem is lehetne jobb, egyszerűen tökéletes az én körömformámhoz legalábbis, az ecset vége lekerekített, a körömágynál is szépen tudunk vele lakkozni.
Egy ideje kerestem már ezt a színt, és most végre megtaláltam, pasztell lila, semmi csillogás, anélkül is annyira nőcis, elegáns, nézzétek csak:


Krémes finishű, és elég világos árnyalat ahhoz, hogy elkezdjünk azon aggódni, hogy esetleg szenvedés lesz a felvitele, de itt egyáltalán nincs így szerencsére. Egy vékonyabb és egy közepes réteget vittem fel, és semmi csíkozódás, a fedése is tökéletes, az állaga is megfelelő, szépen terül a körmökön!

Önmagában is elvarázsolt engem, viszont most kedvem volt egy kicsit alkotni, így a középső és mutatóujjamat feldobtam pici kövekkel és a Flormar 392-es csillogó holo csodájával:

Akár önmagában, akár díszítéssel, nekem abszolút nagy kedvencem lett már most, és bele is gondoltam, hogy nyáron a napbarnított bőrhöz milyen jól fog passzolni :)

A catrice lakkokkal eddig is jó viszonyban voltam, semmi negatívumot nem tudok felsorolni, és most is meglepődtem, hogy mennyire minőségi terméket alkottak. Egyedül a tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mert ma kentem fel, viszont remélem nem fogok csalódni abban sem, bár én 3-4 napig hagyok fent egy lakkozást, nem kell, hogy egy hétig hősiesen kitartson. :D

A Kaviar gauche trendkiadást Magyarországon júliustól keressétek a Rossmann és Müller drogériákban, ha esetleg megtetszett Nektek is ez a lakk. ;)
/A kiadást egyébként egy híres, német esküvői ruhamárka ihlette./


Nektek hogy tetszik?
Ti hogy álltok a catrice lakkokkal?
Kiváncsiak vagytok erre a trendkiadásra, esetleg  van amit kinéztetek már belőle? 

Megújulva | Eucerin® AQUAporin ACTIVE termékcsalád

Add meg bőrödnek azt, amire mindig is vágyott a megfelelő időben

Bemutatkozik a megújult AQUAporin ACTIVE termékcsalád

A bőr saját belső órájának megértése segít abban, hogy hatékonyan óvjuk és védjük, annak érdekében, hogy a lehető legragyogóbb formáját mutathassa.

Belső óra – testünk szabályozó központja 
„Testünk minden egyes sejtjében és szövetében ketyeg egy belső óra” - magyarázza Prof. Dr. Achim Kramer, a berlini Charité kronobiológiai kutatócsoportjának vezetője. A professzor a Beiersdorffal együttműködve jutott arra a felismerésre, hogy nemcsak a testünknek, hanem a bőrünknek is van saját belső órája, amely az adott napszaknak megfelelően működik.


Óvjuk meg a bőrünket, hallgassunk a belső órájára
A száraz bőrnek számos oka lehet. Ezek egyike a transzepidermális vízveszteség (TEWL). „A TEWL a bőr vízáteresztő képességét jelenti, vagyis azt, hogy mennyi víz párolog el, illetve mennyi jut be a bőr felszínén keresztül” - mondta Kramer professzor. Ennek mértéke a napszaktól is függ. Az áteresztő-képesség este a legmagasabb, ez pedig azt jelenti, hogy az arcápoló termékek este és éjjel a leghatékonyabbak, mert ekkor egyrészt könnyebben hatolnak a bőrbe, másrészt megakadályozzák a vízvesztést. A bőr áteresztő képessége délben a legalacsonyabb, ennek következtében az arcápolási termékek kevésbé szívódnak be a bőrbe. Épp ezért kiemelten fontos, hogy reggel is vigyünk fel bőrápoló terméket, hogy annak aktív összetevői be tudjanak jutni a bőrbe, mielőtt az áteresztő képessége csökkenni kezdene.  
  
„A levegő alacsony páratartalma, ami leginkább télen jelent problémát, valamint az életkor és az UV-védelem hiánya miatt bőrünk szárazzá válhat. Amennyiben a bőrünkben elegendő aquaporin (vízszállító csatorna) található, akkor megfelelően hidratált marad” - mutatott rá Kramer professzor. Az aquaporinok olyan különleges membránfehérjék, amelyek meggátolják a bőr kiszáradását, és a bőr saját, belső nedvességelosztó csatornáiként működnek, olyan létfontosságú anyagokkal táplálva azt, mint például a glicerol. „Az aquaporinok a bőr belső órájával összhangban termelődnek, vagyis reggel több, este pedig kevesebb.” Ennek tükrében lássunk néhány egyszerű bőrápolási szabályt. A nap folyamán a bőr aquaporin termelése csökken, míg az UV-terhelés növekszik. Épp ezért reggel, az arctisztítást követően, használjunk olyan nappali krémet, amely széles spektrumú fényvédőt tartalmaz, így megóvja bőrünket a nap káros sugaraitól, és támogatja a bőr természetes antioxidáns védelmét.
Erre a célra az AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém UV-szűrővel FF25 termék használatát javasoljuk. Este a bőr vízáteresztő képessége megnő, ugyanakkor az aquaporin termelés lelassul, tehát ez az időpont arra tökéletes, hogy intenzíven hidratáljuk a bőrt. Erre a célra használjuk a bőrtípusunknak megfelelő AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet, amely mély és hosszan tartó hidratálást biztosít. Használata serkenti az aquaporin csatornák aktiválását, és csökkenti a transzepidermális vízvesztést. A krémet este 18 óra és éjfél között alkalmazzuk, így reggel ragyogó, fiatalos és rugalmas lesz a bőrünk.

A szem körüli bőr teljesen más típusú ápolást igényel, mint az arc többi része. A bőr itt jóval vékonyabb, így sokkal érzékenyebb a külső hatásokra. Számos ember küzd a táskás szemekkel és a szem körüli sötét karikákkal. A ginzengkivonatot is tartalmazó összetétel és a hűsítő applikátor együttes használata bizonyítottan és hatékonyan száll szembe a fenti problémákkal.







A rohanó hétköznapokban is törekedjünk az egyensúly fenntartására: együnk egészséges ételeket, aludjunk eleget, és támogassuk bőrünk természetes védelmi rendszerét AQUAporin ACTIVE termékek használatával. Az egészséges, ragyogó bőr biztosítása érdekében ez a lehető legjobb stratégia.

A legfontosabb információk a megújult AQUAporin ACTIVE termékcsaládról:
- minden termék illatanyag- és parabenmentes lett
- újdonság a szemkörnyékápoló fém applikátor vége, amely hűsítő felvitelt biztosít
- a szemkörnyékápolóban új összetevő a ginzengkivonat

Az AQUAporin ACTIVE termékcsalád tagjai:
Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál, vegyes bőrre 50 ml, 4.770 Ft
Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz bőrre 50 ml, 4.770 Ft
Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém UV-szűrővel FF25 50 ml, 5.195 Ft
Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló 15 ml, 4.480 Ft

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

Ti mit gondoltok a fent említett termékekről, szívesen kipróbálnátok őket?
Mi a véleményetek az Eucerin termékekről?

Ha szeretnétek további információkat a termékekről, írjatok nyugodtan nekem e-mailt! :)

Puszii, Ivett


süti beállítások módosítása