Makeupfan

Makeupfan

Ebay Wishlist ~ Home decor,

2015. április 23. - makeupfan





Nyereményjáték! :)

Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy indítok egy nyereményjátékot Nektek, kedves olvasóim, mivel meg szeretném köszönni, hogy velem vagytok, egy jókora szünet után is olvastok, és nemrég pedig túl vagyunk a 100ezer oldalmegjelenítésen is!! :) A bejegyzések szempontjából pedig már több mint 300 közzétett posztot találtok a blogon.

Nélkületek nem tartanék itt, ahol most, és nem hiába kezdtem neki újra a blogírásnak egy nagy kihagyás után, szeretem ezt csinálni, és remélem sokszor segítek Nektek is akár egy termék megvétele kapcsán, akár inspirálódásban.

Rengeteg tervem van a leendő bejegyzésekkel kapcsolatban, viszont jelenleg tabletről tudok csak írni Nektek, és ez kicsit lekorlátoz, ezért kicsit kevesebb a poszt mostanság, de igyekszem minél előbb megoldani ezt a helyzetet is, és akkor gyártom majd Nektek lelkesen a posztokat!! :)

A nyereményjátékra visszatérve, most a blog facebook oldalán tudtok jelentkezni, IDE kattintva.

A nyeremény pedig a képen látható termékek:


A nyereményjáték vége: május 5. éjfél, másnap a facebookon kihirdetem a nyertest.

Sok szerencsét kívánok mindenkinek!

Puszii, Ivett


Golden Tattoo ~ arany tetoválás a nyárra

Nemrég figyeltem fel a golden tattoora, vagyis magyarul az "arany tetoválás"-ra, ami előreláthatóan szerintem a nyár egyik nagy trendje lesz. Nekem egyből a gyermekkoromból ismert, a rágóhoz csomagolt  felragasztható tetkókra emlékeztet, nemhiába, hiszen itt is ugyanaz a helyzet, egy bevizezett szivaccsal pillanatok alatt elkészül, és bőrtípustól függően 3-5 napig tart.

Nekem abszolút bejön, hamarosan be is szerzek néhányat! :)
Szerintem igazán fel tudjuk dobni vele az esti bulizós szettet, vagy strandra, nyaralásra és fesztivál szezonra is jó választás.
Rengeteg mintában kapható,nagy a választék, ezért szerintem mindenki talál neki tetszőt. :)

Már csak az a kérdés, hogy hol lehet őket beszerezni? Érdemes ebay-en körbenézni, de találunk néhány  webshopot is (pl. http://www.kokoon.hu/ ) , viszont én láttam már a New Yorkerben is, úgyhogy aki nem akar online rendelni, annak azt ajánlom, hogy nézzen körbe azért az üzletekben is,mert úgy gondolom, hogy majd egyre több helyen válik majd elérhetővé.

A végére pedig következzen néhány inspirációs kép: 










Képek forrása: weheartit

Nektek hogy tetszik?
Tervezitek a beszerzését?

Puszi, Ivett

Megújulva | Dove go fresh krémtusfürdő ~ vélemény

Ritkán írok tesztet tusfürdőről, pedig ezt a terméket az ember napi szinten használja.Én pedig kísérletezgető fajta vagyok ilyen téren, szeretek mindig másik tusit levenni a polcról, és így került a kezembe nemrég a lent látható Dove tusfürdő is. Azóta néhányszor használtam már, így most ha tovább olvastok, akkor megtudjátok mi is a véleményem róla. :)


A márka német oldalán találtam róla csak infót, úgyhogy nagyjából lefordítva, a megújult innovatív technológia lévén selymesebb, és puhább bőrt tapasztalunk már egyetlen zuhanyzás után. A már ismert NutriumMoisture technológia itt sem maradt ki, ami által a termék lágy, krémes habja szintén a táplált bőr érzetét adja.

Ezek szerint a krémtusfürdő használata után nem kell a testápolóval bajlódnunk, mert igazán pihe-puha bőrt kapunk zuhanyzás után.

Többféle illatkombinációban találjuk meg, én a gránátalmás- citromverbéna illatút választottam.

Amit én tapasztaltam: Először is az illata az ami magával ragadott, igazán friss, kellően gyümis de nem tolakodóan, használat után is sokáig érzem a bőrömön, amit imádok. Számomra igazi tavaszi-nyári illat.
Állagra -krémtusfürdő lévén- krémes, kellően folyós, se nem túl híg, se nem túl sűrű. Jól habzik, talán egy picivel tényleg jobban, mint az előző ilyen krémtusik, és nekem bevált ez az újítás, valóban selymes, és puha lesz utána a bőröm. Szeretem használni, bár nekem az eddigi Dove krémtusfürdők mindig bejöttek.

Nyugodt szívvel tudom ajánlani, mivel én is szivesen használom. Viszont már hallottam, hogy van akinek ezek a dove tusik kifejezetten szárítják a bőrét, ebben az esetben nem tudom, hogy ez a termék mennyivel lenne hatásosabb náluk.

Ti szeretitek a Dove termékeket/ tusfürdőket?
Felkeltette az érdeklődéseteket ez az újítás?
Szeretitek egyáltalán a krémtusikat? :)

Puszii, Ivett


süti beállítások módosítása