Makeupfan

Makeupfan

Webshopok, ahol érdemes körülnézni

2014. október 10. - makeupfan
Sziasztok! A mai posztban összeszedtem azokat a webshopokat, ahol én nézelődni szoktam, és szívesen ajánlanék Nektek is. Tudom, hogy sokan nem szeretnek internetről rendelni, és jobban szeretik élőben lecsekkolni azt, amit megvesznek, de azért ennek a vásárlási módnak is megvan a maga szépsége. Egyrészt ha akciókat fogunk ki, akkor jóval olcsóbban tudunk vásárolni, másrészt pedig sok termék, amire ácsingózunk nem elérhető az országban, vagy lehetséges, hogy több száz kilométerre van az a bolt, ahonnan be tudnánk szerezni. Na ilyenkor jó, hogy vannak online webshopok ;)
Ruhákat én sem szívesen rendelek úgy, hogy előtte nem próbálom fel, ezért most inkább a beauty vonalon maradtam. Ami még fontos szempont nálam, hogy ne legyen drága a szállítás,mert sok oldalon találkoztam már olyannal, hogy drágább lett volna a szállítás,mint az egész rendelés, nekem az nem bejövős, úgyhogy inkább a free shipping-et támogatom, vagy ahol a normális értékek között maradunk.
A fizetést tekintve pedig egyértelműen a paypal-ra szavazok, az a legbiztonságosabb, bár akad egy-két szuper oldal, ahol sajnos nem tudunk azzal fizetni, csak bankkártyával.(Ahol így van, azt jelezni fogom)

A névre kattintva egyből az oldalon tudtok nézelődni :)



Ezen az oldalon találunk ruhákat is, viszont én szinte csak a beauty vonalon szoktam nézelődni, azon belül is természetesen a körömlakkokat célzom meg általában. Érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert sokszor vannak kedvezmények! A szállítás régebben ha jól tudom ingyenes volt,most már nem az,erről azért nem tudok bővebben nyilatkozni,mert Németországban maradt ugyanúgy ingyenes a szállítás.


Itt is talál aztán mindent az ember, amit szeretne, de nem meglepően általában itt is a körömlakkokat szoktam nézni, vagy még a real techniques sminkecseteket. A szállítás eladótól függ, ki lehet fogni ingyenest is, viszont csak bankkártyával tudunk fizetni. :/



Rengeteg minőségi terméket találunk ezen az oldalon, sminktermékektől a hajápolási dolgokig, érdemes a márkák közt szétnézni. A szállítás pedig ingyenes :)



Ez az az oldal, ahol szintén órákig lehet nézelődni, és rengeteg kategóriát találunk. Leginkább a nail art szerelmeseinek ajánlanám,mert itt tényleg mindent megtalálunk, ami a körömdíszítéshez szükséges. Pontokat is tudunk gyűjteni, amit később levásárolhatunk, és a szállítás ingyenes,juppi :)


Szerintem még az is hallott az ebayről, aki még életében nem ült internet közelében. :D Hamar közismertté vált az oldal, amit nem is csodálok, a választék hatalmas, fillérekért megkapunk mindent, csak azt bírjuk kivárni, amíg megérkezik a rendelésünk, ugyanis itt is sok eladónál ingyenes a szállítás. Az ékszerek közt érdemes mindig szétnézni,mert kincsekre is bukkanhatunk :P



Itt is igen nagy a választék: a szépségápolástól egészen az egészséges életmódig mindent megtalálunk. Érdemes figyelni az oldalt, mindig vannak akciók, és az első szállításnál ha minden igaz most -10$-al kevesebbet kell fizetnünk, ha használjuk a kupon kódot: PLC892.
A szállítás itt nem ingyenes, általában 4-5 dolcsi, attól függ, de ha kihasználjuk a kedvezményes kódot, akkor igazából ingyenes. :D
Viszont csak bankkártyával tudunk fizetni..:S


Itt szintén minőségi termékeket találunk, a nagy kedvencem a Sleek, már többször is terveztem néhány paletta beszerzését, de még nem jutottam el odáig, viszont ha végre rászánom magam a vásárlásra,akkor biztosan erről az oldalról fogok,mert megbízhatónak tűnik, és rossz véleményt még nem hallottam róla. Többféleképpen tudunk fizetni, de többek közt paypal-al is. A szállítási költségeket pedig ITT találjátok. 






Nos, ez az oldal a smink és parfüm szerelmeseinek az aranybányája. Jóval a bolti árak alatt találjuk az összes terméket,ami a jobbnál jobb márkákat jelenti. Már többen rendeltek az oldalról, és nem hallottam volna,hogy hamis termékeket árulnának,mivel ilyenkor felvetődik ez a kérdés. A szállítási költség pedig 5 font,ami igazán megéri, ahhoz képest, hogy mennyit spórolunk a termékeknél.


Remélem hasznosnak találtátok az összefoglalót, várom a ti tapasztalataitokat is az online vásárlással kapcsolatban, és ha még tudtok szuper oldalakat, akkor azokat is írjátok le nyugodtan! :)

Ti szoktatok online vásárolni? Vagy egyáltalán nézelődni? :)


Puszii, Ivett







Essence Hello Autumn Eyeshadow Palette + Smink

Sziasztok!  Ma egy limitált kiadású szemhéjpúder palettát mutatnék be Nektek, mégpedig az essence Hello Autumn kiadásból. A kollekció igazán nagyszerűre sikeredett, mégis úgy voltam vele egy darabig, hogy nincs égető szükségem akármit is megvenni belőle, de aztán mégis beadtam a derekam erre a palettára, és örömmel hoztam haza. :)


Ősszel oda vagyok a barnás árnyalatokért, talán ezért is vásároltam meg végül, és nagy reményekkel fogtam neki a kipróbálásának.
Mielőtt még elárulnám, hogyan is teljesített, térjünk egy kicsit rá a külsőségekre is. Műanyag, elég masszív tokban található, pattintható megoldással, ami nagyon jól záródik. Az eleje átlátszó-a levélminta nagyon cuki-, összesen hat darab ugyanakkora szemhéjpúdert találunk benne, a hátulján pedig találunk néhány leírást a termékről, és a termék fantázianevét, ami a 01 Walk in the Park, ami igen találó. A színek önmagukban nem kaptak megnevezést, a hátulján csak annyi utasítást találunk még, hogy az első három világosabb színeket a mozgó szemhéjra ajánlják, a sötétebb színeket pedig a külső V-vonalra.
Találunk még egy kétvégű applikátort is, amit én személy szerint nem szoktam használni, de azért vészhelyzet esetén mégis van mihez nyúlni ha úgy adódik. :D

A szemhéjpúder paletta ára ha jól tudom 1400 ft./6gramm


Most nézzük a színeket: Találunk benne egy egész világos színt, majd a barna világosabb és sötétebb árnyalatait.
Az összes szín selyemfényű,vagy enyhén csillogó, de nem zavaróan, nappali sminkhez tökéletesek, de egy vadabb, smokey eyes sminket is el tudunk vele készíteni.
A színek egy picit porolnak, de nem zavaróan.


Készítettem swatchokat, a felső sorban primer nélkül, az alsó sorban pedig primerrel láthatóak, szerintem egyértelmű, hogy mindenképpen alappal érdemes őket használni.

Alig vártam, hogy kipróbáljam élesben is, így összedobtam vele egy sminket:


A belső szemzugba és a szemöldökcsontra az első színt használtam, a mozgó szemhéjra a harmadik színből tettem fel, majd az utolsó színnel a külső v-vonalra tettem, majd satíroztam el, egészen a mélyítővonalban is. Élőben annyira szépen mutat, a színek csodásak, de fényképen picit halványabbnak látszik.



A sminkhez felhasznált többi termék:


Összességében véve igazán jó terméknek tartom, aki hozzám hasonlóan kedveli a barnás árnyalatokat, annak csak ajánlani tudom. Az elkövetkezendő időszakban én nagy barátságban leszek vele az tuti :)

Nektek hogy tetszik??
Mit gondoltok a Hello Autumn kollekcióról?
Vásároltatok belőle valamit?

Puszii, Ivett

Amikor előkerül a harmadik személy-Megcsalás Hogyan tovább??

Nos, azt sem tudom, hogy hol kezdjem, annyi minden kavarog a fejemben evvel kapcsolatban. Úgy vettem észre, hogy a mai világban valahogy népbetegség ez, és annyira megszokott dolog a megcsalás. Ezért már úgy gondolom, hogy sajnos mindenki, vagy nagyon sokan átélték azt az időszakot,mikor abban a személyben kell csalódnod, akit annyira is szeretsz. Mikor magadat hibáztatod az egész dologért, egy világ dől össze benned, és fogalmad sincs hogyan tovább. Na de inkább kezdem az elejéről.

Mikor egy teljesen átlagos napon,mikor úgy gondoltad, hogy semmi különös nem fog történni veled, megpillantottad őt. Szerelem volt első látásra. Majd szép lassan a pillantásból barátság lett, majd minden olyan szépen alakult, hogy lassan a rózsaszín köd miatt nem láttál és nem hallottál semmit, csak ő érdekelt. Na bizony, szerelmes lettél. Amivel nincs is semmi gond, szép dolog az, ha a két fél egyformán szereti egymást, megbíznak egymásban, nincs titkolni valójuk a másik előtt, megértik egymást, és segítenek a másikban akármilyen probléma fordul is elő. Az elején minden olyan szép és jó, hogy szerintem mindenki azt hiszi, hogy megtalálta az igazit, az egész életét vele tervezi, vele fog megöregedni, és igazi happy end lesz. Csajok, nem gondoljátok, hogy túl sok romantikus filmet nézünk a tökéletes szerelemről?

Minden olyan jól megy egy darabig, lehet hogy hónapok telnek el, vagy évek, de a kapcsolat kezd meggyengülni. Már nem rajongjuk körül a párunkat, már nem kedveskedünk neki annyit,már nem kell újat főzni a konyhában,mert tudjuk mi a kedvence, és tudjuk mivel lehet neki kedveskedni. Ő is ismer minket, nem kell már meghódítani minden nap, és új arcunkat mutatni neki,mert már mindet ismeri. Egy idő után unalmassá válnak a dolgok, de ezt nem veszitek észre, minden megy ugyanúgy tovább,ti boldogok vagytok így is, és nem gondoltok arra, hogy ezzel valami elkezdődött...

A pasik vágynak az újra, az újabbra, és ha már nem elégedettek azzal,ami van, akkor el kezdenek más préda után nézni. Igazából nem azzal van a gond, hogyha nem működik már a kapcsolat úgy, ahogy szeretnék, akkor inkább a szakítást választják,mert ezzel fair módon oldják meg a dolgot, még ha ezzel is összetörik millió darabokra a szívünket.

De ezek a hímegyedek messze nem erről híresek. Szeretnek több vasat tartani a tűzben. Itt jön szóba a megcsalás. Persze ennek több fajtája van. Amikor

süti beállítások módosítása